• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımın ilgisini çekemiyorum

sipsezan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2009
639
1
116
İzmir
kızlar Allahaşkına yardım edin bunları ağlaya ağlaya yazıyorum inanın. Biz 5 sene çıktık geçen aralıkta nişanlandık. Nişanlanmak zor oldu bizimkiler fazla naz yaptı filan ama nişan sonrası süperdi. Herkes birbirini çok sevdi benimsedi kocaman bir aile olduk. Ama bu durum sadece bir ay sürdü. Nişanlım nişandan hemen sonra eşya bakalım diye tutturdu, sonra da kendi kendine daha çok var bakarız diye vazgeçti. Şimd de sanki benden vazgeçti. Kızlar ne yapsam benimle ilgilenmiyor, eskiden sımsıkı sarılırdı bana hiç bırakmayacak gibi iki aydır ne kadar bıcır bıcır davransam da aşkla yaklaşsam da doğru dürüst yüzüme bakmıyor. önceleri önemsemedim ben alttan alayım dedim ama inanın dayanamıyorum. neden böylesin diyorum bilmiyorum diyor. o benim herşeyim kızlar ne yapacağım ben? herkes farkında annem bile ne oldu size böyle diyor. gerçekten çok kötüyüm ne yapacağım ben..

canını sıkma derim bunlar olağan şeyler evlilik öncesinde. o bir erkek ve omuzlarında bizden daha fazla yük taşıyor olabilir.geçim derdi ev derdi falan daha büyük sorumlulukların altına girmiş olmasından dolayıdır.bende nişanlıyım sevgili olmaktan çok çok farklı. aşılmıcak bir problemse hayatını etkilicek bi durum söz konusuysada evliyken bitmesindese şimdi bitmesi en mantıklııs.ama aşılmıcak bi durum değildir umarım sadece evlilik yükü ve sorumluluğu ağır gelmiştir.en yakın zmanda iyileşir inş sıkma canını onunda üzerine gitme büyütme problemi gönlünü ferah tut iş olacağına varır.ii akşamlar arkadaşım..

Kendini ağırdan al bence.Bi arkadaş daha demiş kaçan kovalanır diye çok doğru. Sen de naz yap. Benimde 4 buçuk yıllık ilişkim var. Erkek arkadaşıma bugün eskiden daha düşkündün dedim . Ne derse beğenirsin ? Eskiden ağırdan alırdın kendini dedi :D Demek ki kaçmak gerekiyor.. :D

ben olsam buluşacağımız zaman saçımı makyajımı kıyafetimi parfümümü sıkar aklını alırdım (:
kadınız biz ve bir erkeğin aklını çokçok rahat alırız kadınlığımızı kullanarak :)
hiç canını sıkma korkmuştur evlenmekten .

Hmmm nişanlın "eyvah evleniyorum" travması geçiriyor :1::27::53:

Artık son durak,başı bağlanıyor ne de olsa.Biraz zaman tanı,üzerine gitme.Her buluşmada ev,eşyalar,düğün gibi konular konuşuyorsan gerilebilir.Hazırlıklardan bir süre bahsetme.Ailelerden de fazla bahsetmesen iyi olur.Annem böyle dedi,babam şöyle düşünüyor,annen ne der gibi konulara girme.
Nişandan önce nasıl davranıyorsanız,nerelere gidiyorsanız öyle yapmaya çalış.
Yani ne bileyim,çıkınca hemen mobilyacılara filan mı götürüyorsun acaba ? :37:

Son düzenleme:
nişanlandınız diye havalara giriyor oalabilir;sanki ebediyeyn onun olduğunzu zannediyor;ne yapsam bu beni artık bırakmaz diye düşünüyo olabilirmi acaba?? ah bu erkekler bazen çok havalı oluyolar ama biz sütun hatunlar havalarını da yerlere indirmeyi biliriz icabında:51:

sipsezaaan nazar mı degdı kuzum sıze ,

bence de nısanlın evlenıyorum mu ben sımdı travmasına gırmıstır

bıraz serbest bırak bıraz kaç ,düzelır ..

ben olsam buluşacağımız zaman saçımı makyajımı kıyafetimi parfümümü sıkar aklını alırdım (:
kadınız biz ve bir erkeğin aklını çokçok rahat alırız kadınlığımızı kullanarak :)
hiç canını sıkma korkmuştur evlenmekten .

denedim canım ama işe yaramadı (ya da şöyle diyeyim bir tek onda işe yaramadı :14:)

Hmmm nişanlın "eyvah evleniyorum" travması geçiriyor :1::27::53:

Artık son durak,başı bağlanıyor ne de olsa.Biraz zaman tanı,üzerine gitme.Her buluşmada ev,eşyalar,düğün gibi konular konuşuyorsan gerilebilir.Hazırlıklardan bir süre bahsetme.Ailelerden de fazla bahsetmesen iyi olur.Annem böyle dedi,babam şöyle düşünüyor,annen ne der gibi konulara girme.
Nişandan önce nasıl davranıyorsanız,nerelere gidiyorsanız öyle yapmaya çalış.
Yani ne bileyim,çıkınca hemen mobilyacılara filan mı götürüyorsun acaba ? :37:

yok aslında hiç öyle şunu yapalım bunu yapalım dediğim yok ama tabi düğün eşya anne baba muhabbetleri oluyor aslında haklısın belki de eskisi gibi davranmak işe yarayabilir, teşekkürler...

benim de 6 yıllık bir ilişkim var daha nişanlı değiliz ama şimdiden ev eşya konuları açılınca konu uzasın istemiyo.evliliği düşünmediğimizden değil ama nasıl altından kalkacam korkusu var içinde.bilmiyorum ailesi destek olcak mı evlenirken ama her şeyi tek başına yapacaksa daha cok stres altına girmiş olabilir.eger ailesi yardım edecekse de bu sefer de ailesini borca sokacagı için kara kara düşünüyordur.bir dönem erkek arkadasımın işleri çok kötüydü,bu yüzden kendini kapamıstı içine.benimle bile görüşmüyodu,hatta ilişkimize ara bile vermiştik o dönemde.çünkü hep borcları,işleri düşünmekten kafayı yemişti :26: o yüzden bi arkadasın da dediği gibi fazla ev esya düğün aile mevzularını acma.hem belki senin gözünde maddi acıdan bi şeyleri geri bırakmaktan da korkuyodur.sen arada ona bu konuda rahatlatıcı seyler söyle.biz bayanlar bazen o da olsun su da olsun deriz.ama sen önemli olanın bi yuva kurcak olmanız oldugunu,esyanın düğünün pahalı olmasının bi öneminin olmadıgı ona laflarınla güvence vererek hissettirmeye calıs.bi de nazara cok inanırım ben,kimseye ne mutlulugunu anlat ne de mutsuzlugunu.Rabb'im herkesin ilişkisini nazardan korusun:nazar:

benim de 6 yıllık bir ilişkim var daha nişanlı değiliz ama şimdiden ev eşya konuları açılınca konu uzasın istemiyo.evliliği düşünmediğimizden değil ama nasıl altından kalkacam korkusu var içinde.bilmiyorum ailesi destek olcak mı evlenirken ama her şeyi tek başına yapacaksa daha cok stres altına girmiş olabilir.eger ailesi yardım edecekse de bu sefer de ailesini borca sokacagı için kara kara düşünüyordur.bir dönem erkek arkadasımın işleri çok kötüydü,bu yüzden kendini kapamıstı içine.benimle bile görüşmüyodu,hatta ilişkimize ara bile vermiştik o dönemde.çünkü hep borcları,işleri düşünmekten kafayı yemişti :26: o yüzden bi arkadasın da dediği gibi fazla ev esya düğün aile mevzularını acma.hem belki senin gözünde maddi acıdan bi şeyleri geri bırakmaktan da korkuyodur.sen arada ona bu konuda rahatlatıcı seyler söyle.biz bayanlar bazen o da olsun su da olsun deriz.ama sen önemli olanın bi yuva kurcak olmanız oldugunu,esyanın düğünün pahalı olmasının bi öneminin olmadıgı ona laflarınla güvence vererek hissettirmeye calıs.bi de nazara cok inanırım ben,kimseye ne mutlulugunu anlat ne de mutsuzlugunu.Rabb'im herkesin ilişkisini nazardan korusun:nazar:

canım gerçekten çok çok teşekkür ederim uzun uzun akıl vermişsin :54: aslında herşeyi biz yapacağız. kayınvalidemlerin durumu çok iyi ama biz hariç herşeye para harcıyorlar. :68: haliyle nişanlımla ben borca harca girmeye başladık. ama o benden daha çok kafasına takıyor olabilir tabi... erkek gözüyle bakamam tabi ben olaya...
düğün ve eşyalar konusunda aslında hep destek oluyorum ona... olmasa da olur eksik olsun ekonomik olsun diyorum her zaman.. o her şey tam olsun sonra yok deme bana diyerek kırıyor beni... :50: ama şimdi senin yazını okurken farkettim ben hiç de öyle biri değilim ama kendi annesi öyle biri... sürekli evdeki eksik şeylerden bahsedip kocasına dert yanar. belki de onlara benzemek istemiyordur...
mutluluğu ve mutsuzluğu kimseye anlatmama konusunda hak verdim, sözünü dinleyeceğim :13: tekrar teşekkür ederim. :71:

Çevre böyle sorunlarla dolu ama evliliklerde genel olarak.
Herşey çok güzel giderken evlenince genelde değişilebiliyorlar.
Sizin çok erken başlamış nişanlınız malesef.
Elinizden ne geliyorsa yapın.Hani derler ya benden günah gitti diye..
Sonuç nasıl bir yere giderse o zaman kendi kararınızı kendiniz vereceksiniz.

Back
X