Kızlar 5 yıllık bi ilişkim var. 1 yıldır nişanlınız. Ailelerimiz başka şehirlerde. Haftada bir kez buluşuyoruz ve genelde evde oturup tv internet film yemek vs vakit geçiriyoruz. Ama aylardır bana ne dürüst sarıldı ne de yakınlaşmaya çalıştı. Cinsellik beklentisi içinde değilim. Ama insan hele de bir erkek sevgilisini arzulamaz mı. Resmen arkadaş gibi olduk. Saatlerce evde vakit geçiriyoruz. Sarılmıyorız bile. Onun dışında her şey çok normal. Sevecen merhametli alakalı vs . Ama eskiden hep bana sarılmak öpmek isteyen adam gitti yerine elimi bile tutmayı aklına getirmeyen bir adam geldi. Buradaki konuları okuyunca evlilikte bunun problem olduğu ve çoğu yuvanın yıkıldığını okuyorum. Sizce bunormal mi. Daha nişanlıyken bana yaklaşmak istemeyen biri nasılolıyor da beni seviyor. Beni beğenmediğini düşünmeye başladım artık. Cinsellik yaşamak niyetinde değilim. Ama bir sarılmaya öpmeye vs çalışmaz mı bir erkek. Hele de yalnızsak. Bir anormallik mi var sizce. Evlenince daha mı ilgisiz isteksiz olacak endişesindeyim