Merhabalar kk üyeleri. Nişanlımın son iki ay içindeki ilgizliğinden bahsetmek istiyorum. Yoğun çalışan biri gün içinde 14 saat çalışıyor. Ve uzaktan ilişki yaşıyoruz başka bir şehirde kendisi. Bu süre zarfında anlayışlı olmaya çalışıyorum her zaman. Son iki aydır eskisi gibi ben yazmadıkça yazmıyor, sen yaz ben dönerim diyor. Arama da aynı şekilde. yani sadece sabah ve akşam günaydın iyi geceler diye mesaj atıp günü bitiriyoruz. Çok nadir de olsa bazen öğlenden sonra gidiyor çalışmaya. Söylüyor bu durumu haberin olsun diyor. Uyuyup dinleneceğini biliyorum ki öyle olması gerekiyor zaten. Ama en azından hani dinlendikten sonra seven birinin araması sorması gerekir. Yoğunluktan fırsat bulmuşken, zaman varken.. Uzaktan ilişki yüz yüze görüşemediğimiz için zaten zor, üstelik sesini bile zar zor duyuyorum. Ne zaman derseniz bir konuda tartıştığımızda. Onu da ben söylüyorum arayıp konuşalım diye. Yani çalışıyor, yoruluyor onu da anlıyorum ama bu nereye kadar böyle devam edebilir ki. Sıkıntı stres de yaşıyor çoğu zaman ama insan sevdiğiyle konuşunca daha iyi hissetmez mi kendini. Her şeyi iyice düşünüp tartıyorum. Bu durumu sizinle paylaşıp düşüncelerinizi almak istiyorum.