Nişanlımın İş Arkadaşı

suhedaa_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2011
37
2
88

Merhaba arkadaşlar,

Siteyi uzun zamandır takip ediyorum fakat üyeliğim olmadığı için arkadaşımın hesabından yazdım.

26 yaşındayım , Erkek arkadaşım ise 32 yaşında. Yaklaşık 1,5 senedir birlikteyiz.Aileler tanışıyor ve Ocak ayında evlenicez.

Genel olarak ilişkimiz gayet iyi fakat tek bir sorun dışında. Sevgilimin iş arkadaşları..

Sevgilimle İşteyken genelde mesajlaşmayız , sadece gündüz bir kez arar.

Özellikle son iki haftadır kız arkadaşlarından birinin ismi çok sık geçmeye başladı.Kız beni tanıyo normalde, iki defa denk geldik fakat beni gördüğü halde görmezden gelip selam dahi vermedi.

Dün olan olay ise kopma noktası oldu bende,

Telefonunda kızdan gelmiş “ “ mesajını gördüm. Konuşmanın öncesi silinmiş. Akşam çıkışına yakın araşmışlarda. Bunları kendisine açık açık sorduğumda bana cevap olarak ‘mesajları hatırlamıyorum iş için aramıştım’ dedi.

Nasıl tepki vermem gerekiyor bu durumda ?Sizler olsaydınız ne düşünürdünüz?

Pusuya yat, delil topla, illa açık verir.

Ben evliyim, benim de iş yerinde erkek arkadaşlarım oluyordu, telle konuşmazdım ama maille kızlı erkekli birbirimize bol geyikli mesajlar atardık iş yerinde.

Yani böyle bir şey de olabilir, kızın amacı farklı da olabilir. Emin olmalısın.

Hemen şüphelenmeyin diyeceğim ama mesajları hatırlamıyorum kısmı yalan onu söyleyeyim. Mesajların içeriğini unutmuş olamaz. Bu konuda çok üstüne giderseniz sizden gizli görüşmeye devam edebilir. Sonuçta iş arkadaşı selamı sabahı kesecek hali yok. Samimiyeti sınırlasın yeter.

Evlenme olayını agırdan alsana adama guvenmiyosun daha...tanımaya bak...sen de aynen sana davrandigi gibi davran..erkek arkadaslarinla gorus sorarsa da hatirlamiyorum dersin...bakalim tepkisi ne olacak...

Çok teşekkürler mesajınız için,

Diğer çalışma arkadaşlarına karşı bu şekilde düşünmedim fakat bunda farklı hissediyorum.

O mesajlaşmalara tepkimi gösterdim ama şimdi hemen normal davranırsam kabul etmiş gibi görünürmüyüm.

Offf senı aramıyo mesaj atmıyo butun gun dıpdıbe oldugu kuzla mesajlasılıyor ıs cıkışı arasılıyor ustelık mesajlar sılınmış hıc normal degıl ya cek restını ya adam olsn yada defolsun ya abart bence kır kafasını

Mesajların içeriğini unutmadığını düşünüyorum bende , Bişey olmamış gibi davranıp normale dönerek mi takip edeyim?

Mesajların içeriğini unutacak kadar balık hafızalı değil herhalde.
Kız normal bir arkadaşı olsa sana selam verirdi sonuçta sevgilisisin.
Bence erkek arkadaşından yana olmasa bile kızdan yana birşeyler var.

hımmm .şüpheli hareketler tabi bunlar
biraz sabredin bakalım
kızın niyeti de önemli burda

Evlenme olayını agırdan alsana adama guvenmiyosun daha...tanımaya bak...sen de aynen sana davrandigi gibi davran..erkek arkadaslarinla gorus sorarsa da hatirlamiyorum dersin...bakalim tepkisi ne olacak...

Ay knuyla alaksz yaa proflresmınız ck tuhafıma gttı ne o

ben nişanlıyken içime kuşku düşüren, hafiyelik yapmamı gerektirecek ve gizli saklı dolaplar çeviren birini hayatımdan çıkarırdım. yani böyle biriyle evlenmek resmen kumar olur.

Mesajların içeriğini unutacak kadar balık hafızalı değil herhalde.
Kız normal bir arkadaşı olsa sana selam verirdi sonuçta sevgilisisin.
Bence erkek arkadaşından yana olmasa bile kızdan yana birşeyler var.

Selam vermeme olayınıda erkek arkadaşıma sorduğumda tanımamış olabilir seni dedi. Ama ikimiz yanyanaydık yani o sırada erkek arkadaşımıda görmezden geldi. Olay işyerlerinde oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…