nisanlimin isteklerii

Bazıları şahsi fikir derken yazdıklarını ve kafasındaki artniyetli fikirlerini nasıl da beyan etmiş. Arkadaş istersem sevişirim istersem öpüşürüm bu beni sevgilimin gözünde değersiz veya namussuz yapmaz. görüyoruz değerlerden vs vsler den dem vurup neler yapıldığını.. bu ülkenin temel sorunu da bu zaten.

İşte mune kazen haksız değil dini içerik içern konuları kapatmakta. Herkezn inancı kendine neden hakeret ediyorsunuz?
Yok dincilikler yok bilinçsizler diyee! Sizene kadın diyor ben sevişmiyorm nişanlımla baş edemiyorm sizde yaşadınz mı? Tecrubeleriniz ne? Diye. O diyor sevişmezsn vajinusmus olursn diğeri yazıyor yok dincilikler ha seviştn ha görüştün AYNI ŞEY Mİ YAHU!

Tabikide ikisnn günahı ayrı göz zinası vardır bir kademe günah bildiğin zina vardır bin kademe günah. Madem dini tanımıyorsnz yorum yapmayın yapsanızda iki kere düşünüp yapın. Boş polemik yapılıyor.
Senin inancın sana benm inancım bana. Sen sevişirsn ben sevişmem. Nedir bu celal sinir herkez sizin gibi olmak zorunda mı! Öyle bir zorunluluk varsa sen bana uyacaksn o zamn ben sana değiil! ( sözüm din hakkında saçma sapan yorum yapanlara)
:KK9::KK5:

Benim dini hassasiyetlerim falan yok.
Dini nikahım da yok.
Hem öpüştüm hem seviştim.
Evlendim gayet mutluyum.

Ama saygı duyarım yaşamak istemeyene de.
Size saygı duymalı o zaman, uzak durmalı.
Hoca kadar bilgim var çok dindarım ama dokunayım mantığı çok terbiyesizce bence.

fikirlerini kendine sakla, bu konuda israr ediyor ama benim istemedigim hicbiseyi yapmaz saygili biri, ben bu durumu yasayanlarin goruslerini merak ettim sadeve, terbiyesiz deme halkina sahip degilsin, bilip bilmeden konusma

Bu konun buralara gelecegi belliydi.

Esimle evlenmeden once sadece birbirimizi tanimak amaciyla konustuk. Tensel bir temasimiz olmadi. Ikimizinde dini hassasiyetleri vardi cunku.

Evlendikten sonrada ilk gecede hicbir sorun yasamadim. Hatta vajinismus diye bir hastaligin oldugunu evlendikten sonra ogrendim desem yeridir.

Sert bir dille uyar nisanlini. Sen sadece dini bilgileri ezberlemissin ezberlemekle olmaz uygulamakda lazim de. Zaten az kalmis dugune.

Bence bazi konular sadece özel msjla yanitlanabilir olmali. Sitenin basit bi kuralı var kimse ogrenemedi henüz. Kizcagiz sormus guzelce gene durduramadik kendimizi Mune Mune

O zaman şöyle diyelim bu konuyu dini olarak ele alıyorsunuz ama ben sizin dininize inanmıyorum bu yüzden yorumlarımı sizin dininize göre Yapamam siz dininiz doğrultusunda istediğinizi yaşayabilirsiniz saygı duyarım da. Bende dine inanmayan bir insanım o Zaman sizde benim yorumlarıma saygı duymak zorundasınız. Ha şimdi o Zaman yazma diyenlerde olacak illa ama burası açık bir platform ve deist biri yorum yapamaz diye de kural yok !

fikirlerini kendine sakla, bu konuda israr ediyor ama benim istemedigim hicbiseyi yapmaz saygili biri, ben bu durumu yasayanlarin goruslerini merak ettim sadeve, terbiyesiz deme halkina sahip degilsin, bilip bilmeden konusma
istemediğin şeyleri yapmasaydı ısrar da etmezdi ;)

Back
X