meraba kizlar, benim derdjm su
suan nisanliyim ve düğünümüze bi bucuk ay kaldi. Ben arada resmi ve dini nikah olmadan opmeye sarilmaya ele ele tutsmaya karsiyim ki bu dinen de uygun degil. benim nisanlim da hoca sayilabilecek kadar dini bilgisi olan biri, ama su son gunlerde surekli opmek sarılmak elimi tutmak istedigini söylüyor ve ben bunun evlenene kadar mumkun olmayacagini soyledigim zaman da trip atiyo gulsem mi aglasm mi bilemedim, bazen gecistiriyorum bazen de boyle biseyi nikah olmadan istiyo olmasina kiziyorum, kizinca da aliniyor zaten uzagiz cok ozluyorim gibi bahaneler one sürüyor. Ben cok tepki verince de saka yaptim diyor ama gayet ciddi.
size sorum su kizlar, ozellikli nisanli olan arkadaslar sizde de durum boyle mi yani siz nasil karsilardinz merak ediyorum.
Tebrik ediyorum Can'ım

Bende yeni evliyim 8 ay nişanlı kaldık son üç ay hem dini hemde resmi nikahım vardı ama ben gayet mesafeli davrandım eşime.. Aşkım bile dedirtmedim nikahımız olana kadar

bana yapmacık geliyor evlendikten sonra birbirimize böyle hitap edelim dedim
Erkeklerin hormonlar bizden çok ilerde çalışıyor o yüzden kendilerini tutamıyorlar

aşkım desen laf yanlış yere gidiyor...
Çevremde çok vardı nişanlı örnekleri elini veren şeyini kaptırdı

şahidim.. O yüzden çok çok dikkat ettim
Eşine sabırlı olması gerektiğini, günah işlerseniz sizden doğacak neslin bile bundan olumsuz etkileneceğini söyle.. Ben eşime sabır asker diyordum hep

Biliyorum kolay değil ama çok az kaldı diyordum

Şimdi elhamdulillah evlendik ve hiç pişman değilim

yine olsa yine aynı tavrı takınırdım

Şimdi diyo hatta "lan nikahımız oldu Yinede tutturmadın elini bile tutamadık karımızın vay anasını diyo "

ne kadar uzak o kadar değerli ulaşılmaz oluyor onlar için
Şimdi diyorum istemediğin kadar elindeyim ne yaparsan yap

o zaman elimi kolumu verseydim şimdi olumlu dönmezdi bana yanı değerim kalmazdı
Biz evlendik yeni sevgili olduk sanki

çok güzel
Elhamdulillah

Kararlı ol sen Allah yardım eder.. Triplerini de görmezden gel.. Evlenince çok iyi anılacaksın onlar çok farklı varlıklar