nisanlimin isteklerii

Bence kk olarak artık bunları aşmalıyız
Dini hassasiyeti olan da olmayan da bu konuda birbirine saygı duymalı.

Konu sahibi böyle bir hayat istiyorsa uygun görmüyorsa nişanlısı da saygı duymalı. Dini geçin, aksi tacizdir.

Sevişmeyen sevişene, sevişen de sevişmeyene saygı duymalı. Herkes istediği hayatı yaşamalı ve özgür olmalı.

Ya sen nasıl durabiliosun öpmeden valla helal...kusura bakma ama neolursa olsun yaradılışında var o bir erkek,kızmaya hakkın yok...

Önceki mesajlarınızı da okudum ve sizi anlıyorum , yani hiç elele tutuşmadan hooop soyunmak gibi bir şey olmuyor :) tabi bu yapılıyorsa dediğiniz gibi farklı psikolojik sorunlar ortaya çıkabilir .
Ama bizim gibiler balayını genelde bunlarla geçirir, ben dindar bir çevreye sahibim ve tüm arkadaşlarım dahil bende aynı şekilde yaşadım, balayının 4-5. Günü anca o noktaya geliniyor :)
Sosyal medyadan kastım da, cinsellik içeren haberler, siteler , insanın ruhunda yaralar açıyor ve bu kendi ilişkisini etkiliyor kanaatindeyim .
Veya küçüklüğünde yaşadığı bir taciZ olayı vs vs ,
Yani vajinismus sebebi olarak nişanlılığı göstermeniz çok çok tuhaf geldi bana
benim cevremde bu sekil yasayan insan olmadi hic o yuzden bilememis olabilirim haklisiniz.
Tabiiki bir suru sebebi var evet dediginiz sebepler de bunlarin icinde. Ama ben nisanliligi sebep olarak gostermedim. Benim kanaatimce nisanlilik sevgililik doneminde bazi yakinlasmalar olur, bu yakinlasmalardan kastim sevisme on sevisme vesaire degil sadece. Elini tutmak sarilmak ne bileyim bir tenin bir tene alismasi diyebiliriz.
Herkesin yasami farkli tabiki ben konu sahibi ve onun gibi dusunenler haksiz demiyorum herkesin bir yasayis bicimi var kimse mudahale edemez buna. Ama benim icin ask sevgi dokunma istegidir ya :) hic elini tutmadigim bi adamla evlenemezdim evlenince cok sıkıntı cekerdim kastettigim sey bu.

Dini inancın şunun buyun ne olursa olsun kendini kötü hissedeceğin hiçbir şeyi yapmak zorunda değilsin güzelim işin özeti budue

Ben yapamazdım öyle yapınca ne değişecek sanki bana ödül mü verecekler hayır vereceklerini de bilsem beklemem de bana göre değil abartı şeyler bunlar

Sonuç olarak karşındaki bir erkek, bu senin sevgilin nişanlın ya da kocan olabilir. Her üç durumda da istemediğin, vicdanen rahatsız olacağın tekliflerle karşılaşman mümkün. Kendi kararlarını verebilecek yaştasın

Sevdiğin adamın elini tutmadan öpmeden Nasıl duruyorsunuz insan istemez mi hiç hem elini tutmasında ne kötülük var valla ilginçsiniz sizin dini inancınız bana garip geliyor elimi tutması günah ama buraya girip arkasından dedikodu yapmak günah değil bu dincilerin de dini yasakları hep belden alta çalışıyor ne hikmetse

Sevdiğin adamın elini tutmadan öpmeden Nasıl duruyorsunuz insan istemez mi hiç hem elini tutmasında ne kötülük var valla ilginçsiniz sizin dini inancınız bana garip geliyor elimi tutması günah ama buraya girip arkasından dedikodu yapmak günah değil bu dincilerin de dini yasakları hep belden alta çalışıyor ne hikmetse
Nerden bileceksiniz belki göstermelik yasaklardık çevrede çok gördük öyle yasak ayağına ...

Opuyorum seni

meraba kizlar, benim derdjm su
suan nisanliyim ve düğünümüze bi bucuk ay kaldi. Ben arada resmi ve dini nikah olmadan opmeye sarilmaya ele ele tutsmaya karsiyim ki bu dinen de uygun degil. benim nisanlim da hoca sayilabilecek kadar dini bilgisi olan biri, ama su son gunlerde surekli opmek sarılmak elimi tutmak istedigini söylüyor ve ben bunun evlenene kadar mumkun olmayacagini soyledigim zaman da trip atiyo gulsem mi aglasm mi bilemedim, bazen gecistiriyorum bazen de boyle biseyi nikah olmadan istiyo olmasina kiziyorum, kizinca da aliniyor zaten uzagiz cok ozluyorim gibi bahaneler one sürüyor. Ben cok tepki verince de saka yaptim diyor ama gayet ciddi.
size sorum su kizlar, ozellikli nisanli olan arkadaslar sizde de durum boyle mi yani siz nasil karsilardinz merak ediyorum.
Tebrik ediyorum Can'ım ❤️ Bende yeni evliyim 8 ay nişanlı kaldık son üç ay hem dini hemde resmi nikahım vardı ama ben gayet mesafeli davrandım eşime.. Aşkım bile dedirtmedim nikahımız olana kadar :KK45: bana yapmacık geliyor evlendikten sonra birbirimize böyle hitap edelim dedim :KK15:
Erkeklerin hormonlar bizden çok ilerde çalışıyor o yüzden kendilerini tutamıyorlar :KK14: aşkım desen laf yanlış yere gidiyor...
Çevremde çok vardı nişanlı örnekleri elini veren şeyini kaptırdı:KK70:şahidim.. O yüzden çok çok dikkat ettim
Eşine sabırlı olması gerektiğini, günah işlerseniz sizden doğacak neslin bile bundan olumsuz etkileneceğini söyle.. Ben eşime sabır asker diyordum hep :KK73:
Biliyorum kolay değil ama çok az kaldı diyordum :KK71:
Şimdi elhamdulillah evlendik ve hiç pişman değilim :KK33: yine olsa yine aynı tavrı takınırdım :-)
Şimdi diyo hatta "lan nikahımız oldu Yinede tutturmadın elini bile tutamadık karımızın vay anasını diyo ":KK70: ne kadar uzak o kadar değerli ulaşılmaz oluyor onlar için :KK31:
Şimdi diyorum istemediğin kadar elindeyim ne yaparsan yap :KK71: o zaman elimi kolumu verseydim şimdi olumlu dönmezdi bana yanı değerim kalmazdı
Biz evlendik yeni sevgili olduk sanki :KK39: çok güzel
Elhamdulillah ❤️❤️❤️ Kararlı ol sen Allah yardım eder.. Triplerini de görmezden gel.. Evlenince çok iyi anılacaksın onlar çok farklı varlıklar :rolleyes:

pamuksekeri38 pamuksekeri38 bence bu konuyu kapattır. Zaten sen istemesen de kapatılacak ya o ayrı.

Aklındaki bu soruyu da kimse ile paylaşma . Siz pilav yaparken 1 e 1,5 mu 2 mi ölçü koyuyorsunuz gibi bir soru değil bu ?

Ya da ilişkisi boka sarmış bir kadının sizce ne yapmalıyım sorusu gibi değil.

Sen nişanlımın bazı istekleri var ama ben bu isteklere cevap vermekten utanıyor/çekiniyorum ya da bana gereksiz geliyor vs... demiyorsun . Sen bu isteklere hayır deme sebebin olarak "inançlarını" gösteriyorsun.
Bu noktada olayın size göresi , bize göresi yoktur .
Nettir hüküm .

O yüzdende alacağın cevaplar hiç bir şekilde işine yaramaz .

Önce bir agzinizi toplayin, dinci kim belalti ne hesap edip konuşun, dedikodunun önce sözlük manasina bakın, sonra usenmeyin bir de ilmihale bakın, bilginiz olamayan konularda boş boş konuşmayın...

pamuksekeri38 pamuksekeri38 bence bu konuyu kapattır. Zaten sen istemesen de kapatılacak ya o ayrı.

Aklındaki bu soruyu da kimse ile paylaşma . Siz pilav yaparken 1 e 1,5 mu 2 mi ölçü koyuyorsunuz gibi bir soru değil bu ?

Ya da ilişkisi boka sarmış bir kadının sizce ne yapmalıyım sorusu gibi değil.

Sen nişanlımın bazı istekleri var ama ben bu isteklere cevap vermekten utanıyor/çekiniyorum ya da bana gereksiz geliyor vs... demiyorsun . Sen bu isteklere hayır deme sebebin olarak "inançlarını" gösteriyorsun.
Bu noktada olayın size göresi , bize göresi yoktur .
Nettir hüküm .

O yüzdende alacağın cevaplar hiç bir şekilde işine yaramaz .
+150000000

Back
X