senin tercihlerine fikirlerine saygı duymalı ve seni olduğun gibi kabul etmeli bu kişi anladığım kadarıyla baskıcı biraz kendi dediğinin yapılmasını isteyen biri galiba..Merhaba,
Nişanlım annesinin hoca olmasından sebep benim de kapanmamı istiyor.
(kendisinin de küçüklükten beri hayali eşinin kapalı olmasıymış...)
Ben de işinde gücünde namuslu dinini yaşayan bir insanım. Ama bir başkasının hayatına entegre olabilmek için kapanmak hiç bana göre değil. Mini etekler giyen dekolte gezen biri de değilim. (giyene de sonsuz saygılıyım, herkesin kendi tercihi)
Bana evlendiğimizde kapanacaksın, kendini şala başörtüye hazırla vs diyor, kapanmam konusunda hemfikir. Ama kendisi dinini yaşayan biri değil... Sırf muhafazakar bi ailesi olduğu için ve onun karısı olacağım için kapanmam gerekiyor anlayacağınız... Bu durumu ona hatırlattığımda da "BENİ DE SEN TEŞVİK EDECEKSİN" DİYOR" .
İçimden geldiği zaman kapanırım, din bireyseldir, zorlamayla olursa soğurum diyorum. diretiyor ve kavga çıkıyor... (En son yüzüme kapattı)
Hoca olan annesi de benim için nişanlılık sürecimde hiç bir şey ile ilgilenmedi. Kendisinden yakınlık, sevgi namına bir şey görmedim. (maddi, manevi)...
İstiyorum ki aynı şekilde yaşamıma devam edeyim, kimse için değişmeyim, kapanacaksam da içimden gelerek yapayım. Şekilcilik olarak yapmayım... Aynı durumu yaşayanlar nasıl bi tepki vereyim? Bir yardımcı olun kızlar...
Diyecekki ana ana,sana layık evlat olamadım ama sana layık bir gelin buldum.Benide değiştirecek,baştan konuştum.Değişmezsem bilki gelinin beceremedi,benim billahi günahım yok.Kendi dinini tam yaşamıyor demişsiniz ozaman siz kapanınca herşey tamam mı yani.
Ben eğer kapanacaksam, karşımdaki de dinin tüm gerekçelerini yerine getirsin isterim.
Sen de ona diret bakalım namazını kıl orucunu tut diye , yok diyorsa sende benim başımı örtmeme karışamazsın diyeceksin
Merhaba,
Nişanlım annesinin hoca olmasından sebep benim de kapanmamı istiyor.
(kendisinin de küçüklükten beri hayali eşinin kapalı olmasıymış...)
Ben de işinde gücünde namuslu dinini yaşayan bir insanım. Ama bir başkasının hayatına entegre olabilmek için kapanmak hiç bana göre değil. Mini etekler giyen dekolte gezen biri de değilim. (giyene de sonsuz saygılıyım, herkesin kendi tercihi)
Bana evlendiğimizde kapanacaksın, kendini şala başörtüye hazırla vs diyor, kapanmam konusunda hemfikir. Ama kendisi dinini yaşayan biri değil... Sırf muhafazakar bi ailesi olduğu için ve onun karısı olacağım için kapanmam gerekiyor anlayacağınız... Bu durumu ona hatırlattığımda da "BENİ DE SEN TEŞVİK EDECEKSİN" DİYOR" .
İçimden geldiği zaman kapanırım, din bireyseldir, zorlamayla olursa soğurum diyorum. diretiyor ve kavga çıkıyor... (En son yüzüme kapattı)
Hoca olan annesi de benim için nişanlılık sürecimde hiç bir şey ile ilgilenmedi. Kendisinden yakınlık, sevgi namına bir şey görmedim. (maddi, manevi)...
İstiyorum ki aynı şekilde yaşamıma devam edeyim, kimse için değişmeyim, kapanacaksam da içimden gelerek yapayım. Şekilcilik olarak yapmayım... Aynı durumu yaşayanlar nasıl bi tepki vereyim? Bir yardımcı olun kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?