- 7 Mayıs 2015
- 426
- 557
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle sordum sevmesem onu nasil yardim edicem diye düsünmezdimben yardım isteğini sezemedim. Annem layık gormuyor bizi diye sitem duyuyor. Nişanlıma nasıl yardım etmeliyim diye sormuyor.
o zamn hiç kimseyi takmadan ona nasıl yardımcı olabileceğine yoğunlaş. Eminimki en çok senin ywrdımın onu toparliycaktrÖyle sordum sevmesem onu nasil yardim edicem diye düsünmezdim
cok tsj ediyorumkekemelik atlatılabilen bir şey sevgilinize heyecanlandığında çok yavas yavas konuşursa hece hece yavaşça o zaman kekelemeyecektir bu çok iyi taktiktir ve kekelediğini yüzüne vurmayın sizi de ayrıca tebrik ediyorum güzel bir yüreğiniz var bunu ego meselesi haline getirmeyip çözüm arıyorsunuz sevgiliniz için... işte sevgi budur zaten bu dünyada ne makam ne güzel vücut ne de afilli sözler..... hepsi boş toprak olacağız geriye yüreklerimizden yaptıklarımızdan hesaba çekileceğiz o sevgilini küçük görenler utansın
AynenKonunum spnunda yardım istiyor.. Konu sahibi nişanlısını seviyor bu belli zaten
Takmiyorum ama.etrafindan öyle seyler duyunca.üzülüyorsuno zamn hiç kimseyi takmadan ona nasıl yardımcı olabileceğine yoğunlaş. Eminimki en çok senin ywrdımın onu toparliycaktr
Solaklikla boyle seylerin bi alakasi varmi.solak mi erkek arkadasin ciddi olarak soruyom sol ellinimi kullaniyor.
Helalkekemelik atlatılabilen bir şey sevgilinize heyecanlandığında çok yavas yavas konuşursa hece hece yavaşça o zaman kekelemeyecektir bu çok iyi taktiktir ve kekelediğini yüzüne vurmayın sizi de ayrıca tebrik ediyorum güzel bir yüreğiniz var bunu ego meselesi haline getirmeyip çözüm arıyorsunuz sevgiliniz için... işte sevgi budur zaten bu dünyada ne makam ne güzel vücut ne de afilli sözler..... hepsi boş toprak olacağız geriye yüreklerimizden yaptıklarımızdan hesaba çekileceğiz o sevgilini küçük görenler utansın
Solaklikla boyle seylerin bi alakasi varmi.
Yani bende solagimda merak ettim.
Arastirilmis ispat edilmis biseymi bu pekiAlakası şu. Solak bir insan misal sol eliyle yazabiliyoken sağ eliyle yazmaya çabalarsa kekemeliğe sebep olabiliyor. Ben de solağım, ilkokul öğretmenimin zorlamasyla sağ ele geçtim. Sağla yazıyorum. Ama çok şükür bende böyle bi sıkıntı olmadı. Çok nadir dilimin takıldığı olur. Bunada şükür diyorum
Merhaba.... nasil baslicami bilmiyorum bu konu beni gercekten cok üzüyor ve düsündürüyor benim 4 seneden beri erkek arkadasim var 1 seneden berri nisanliyiz ve kendisi okadar saf temiz ki kimsenin kötülügne istemez herkez onun icin iyidir ...aileme karsi asiri saygili bana karsida öyle üzülcem beni kircam diye cok korkuyor... benim nisanlimda konusma problemi var kendisi asiri heycanli bisey anlaticagi zaman hemen heycanlaniyor konusamiyor azda kekeliyo ve bu beni cok üzüyo tedaviye de gidiyor ama fazla düzelme yok o cok üzülüyo diye bende cok üzülüyorum ailemle de konusamiyo disarda baska insanlarlada rahat konusamiyo hep üzerinde bir heycan var konusma problemi oldugu icinde kendisinin öz güvenide yok.... bunlar beni de cok üzüyor ailemde bana hep diyorlar sen daha iyisine layiktin bizimle konusamiyor bile nasil bir damat bu diyorlar heycanini kontroll altinda tutamadigi icinde tirnaklarinida kemeriyo... bana yardim ederseniz cok sevinirim