- 15 Eylül 2015
- 3.242
- 5.175
- 73
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben ailene kızamıyorum herkes evladına en iyisini ister. Nişanlına da bişey diyemiyorum sonuçta kendi seçimi değil. Ancak benim kuzenimin kocası da senin bahsettiğin gibiydi kurslara gide gide baya bi düzeldiMerhaba.... nasil baslicami bilmiyorum bu konu beni gercekten cok üzüyor ve düsündürüyor benim 4 seneden beri erkek arkadasim var 1 seneden berri nisanliyiz ve kendisi okadar saf temiz ki kimsenin kötülügne istemez herkez onun icin iyidir ...aileme karsi asiri saygili bana karsida öyle üzülcem beni kircam diye cok korkuyor... benim nisanlimda konusma problemi var kendisi asiri heycanli bisey anlaticagi zaman hemen heycanlaniyor konusamiyor azda kekeliyo ve bu beni cok üzüyo tedaviye de gidiyor ama fazla düzelme yok o cok üzülüyo diye bende cok üzülüyorum ailemle de konusamiyo disarda baska insanlarlada rahat konusamiyo hep üzerinde bir heycan var konusma problemi oldugu icinde kendisinin öz güvenide yok.... bunlar beni de cok üzüyor ailemde bana hep diyorlar sen daha iyisine layiktin bizimle konusamiyor bile nasil bir damat bu diyorlar heycanini kontroll altinda tutamadigi icinde tirnaklarinida kemeriyo... bana yardim ederseniz cok sevinirim
Biz ne yapalim ki, care siz de.
Her insanin kendine ozel sikintilari olabilir, nisanlinizin yaninda olup, oldugu gibi kabullenip, herzaman yaninda olacaksiniz.
Ama siz isteseniz de istemeseniz de konusulanlardan etkilenmissiniz, yoksa kulaginizi tikayip sevdiginiz adama sarilmaniz lazimdi
Sariliyorum ama bauen hep ayni seyleri duya duya okadar etkiliyor ki artik onun o haline okadar üzülüyorsun ki napicani bilmiyorsunSariliyor
Sariliyorum ama bauen hep ayni seyleri duya duya okadar etkiliyor ki artik onun o haline okadar üzülüyorsun ki napicani bilmiyorsun
ma sen kendisini görseydin mesela sende cok severdin okadar cok sicak kanli ki herkezi temiz yüreginle sevdiriyor saf dediysem aptal salak demedim iyi düsünceli ama ayni zamandada zeki birisi kendisi asiri vicdanli kimseyi kirmak üzmek istemiyor o heycani geldidemi azindaki kelimeler cikmiyor isteÖyle bi yüceltmişsiniz ki adamı ya pes. =D
Nasıl dramatik yorumlar bunlar.
Tam türk filmlerindeki abartılı mağdur klişelerine dönmüş.
Konuşamaması ve saf olması büyük sorun.
Kim ister özgüvensiz, saf bir tiple olmayı.
Ayrıca adam zaten özgüveni olmadığı için kekemelik yaşıyor.
Problem orada.
Demek ki 4 yıl boyunca bu kızcağız için olsun, kendi iyiliği için olsun hiçbir çaba harcamamış ve aynı tas aynı hamam heyecanlanmaya devam ediyor.
Normal bir heyecanlanma da değil. Abartılı boyutta.
Esas sorun erkekte yani. Bunca zaman değişmemiş, bundan sonra mı değişmek için uğraşacak? Koskoca 4 yıl olmuş.
Ama sen konu sahibi bırakmadığına göre çok seviyorsun belli ki.
Yine de iyi düşün. Uğraşması çok zor olabilir senin için. Ailen de sürekli laf ederse seni soğutabilirler ki başlamış soru işaretlerin zaten.
Allah kolaylıklar versin. Çok zor bi partner seçmişsin kendine.
Sen burada yazanlara da aldırma. Yok iyi konuşurmuş ama kötü koca olsa napıcakmışsın?!! Ne alaka ya. =D
Kendileri aynı durumda olsa saf bi adamla ilişkiye bile başlamazlardı.
Gönlüne göre olan gerçekleşir umarım. Hayırlısı artık.
Benim bi arkadasta öyleydi bol bol kitap okudu oda öyle yapsın çok ise yariyirMerhaba.... nasil baslicami bilmiyorum bu konu beni gercekten cok üzüyor ve düsündürüyor benim 4 seneden beri erkek arkadasim var 1 seneden berri nisanliyiz ve kendisi okadar saf temiz ki kimsenin kötülügne istemez herkez onun icin iyidir ...aileme karsi asiri saygili bana karsida öyle üzülcem beni kircam diye cok korkuyor... benim nisanlimda konusma problemi var kendisi asiri heycanli bisey anlaticagi zaman hemen heycanlaniyor konusamiyor azda kekeliyo ve bu beni cok üzüyo tedaviye de gidiyor ama fazla düzelme yok o cok üzülüyo diye bende cok üzülüyorum ailemle de konusamiyo disarda baska insanlarlada rahat konusamiyo hep üzerinde bir heycan var konusma problemi oldugu icinde kendisinin öz güvenide yok.... bunlar beni de cok üzüyor ailemde bana hep diyorlar sen daha iyisine layiktin bizimle konusamiyor bile nasil bir damat bu diyorlar heycanini kontroll altinda tutamadigi icinde tirnaklarinida kemeriyo... bana yardim ederseniz cok sevinirim