Nisanlimin kuzenini tersledim

zeynones

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2014
17.656
31.610
598
Arkadaslar gündüz uyuyakalmistim. Nisanlimda tahmin ederek uyandırdi. aradı uyandim. Konustugumuzu hatirliyorum da ne konustugumuz ben hatirlamiyorum. kuzeni yanindaymis telefon ver de konusayim bi demis. dort bes aydir gorusmemistik. beni de cok sever taa sevgililik dönemimizden beri.
Verdi ama ben acayip terslemisim hani sonra konusalim demek yerine, o an uykusuzlugun verdigi sinirle ters ters siz nasilsiniz falan demisim. benimle konusurken iyiydin ver telefonu dedin sonra bi anda terslestin dedi. farkinda bile degilim ne konustugumuzu bile hatirlamiyorum dedim. aksam aradim artik konuşayim bi Özür dileyim tersledim dedim.. o da bana resmi resmi konustu. bende kusura bakma nisanlim bilir ayilamiyorum hemen yeni uyandirmisti dedim de cok ayıp oldu. baya bozuldu. resmen tersledim öyle soguk konusmak falan değil yani..

(Ben normalde kuzenin bazi seylerine cok kizarim acaba bilincaltimda o yaptiklarina kızıp mi öyle terslendim ki diye düşünüyorum.)

Nişanlın da sonra konuşturuverseymiş. daha afyonun patlamamış, ne bu kuzenin acelesi.boşver.

Back