- Konu Sahibi depresiffpolyanna
Kızlar yaklasık 3 aydır bu sorun var ben ilk baslarda gecer diye umursamıyordum olaya dahil olmak istemedim ama bu iş haddini coktan aştı. Sorun tam olarak nisanlımın devamlı görüstüğü bi abisinin sevgilisi( o kadında nisanlımdan 3 4 yas büyük) üstelik kadın dul, 3 4 yaslarında cocugu var. Arıyormus nisanlımı seni hirayla(kızı) konusturuyum tatlım sesini duymak istermisin falan diyormuş. Nisanlım yenge diye hitap ediyormuş bana yenge deme, beni ben oldugum için sev buraktan(nisanlımın abisi) dolayı degil bana ben oldugum için deger ver yenge deme diyormuş.. Güzel sözler atıyormuş günaydın canım tatlım bebeğim bilmem ne :/ Arkadaslar aklım almıyor ne yapmam lazım? İş çıkışlarında nişanlımın dükkanına falan gidiyormuş bir ara bi iki kez olmuş.. Şimdi de bu nişanlımın abisi o kızın calıstıgı yere yemek göndermiş benim nisanlım götürmüş kendisinin restoranı var. Orda kız içeri almış nisanlımı birsürü parfüm sıkmış üstüne hangisini alıyım sana falan diyormuş ısrar etmiş bırakmamış bi süre.
Ya bende gittim nisanlımla birlikte bi gün dükkana gayet ciddi davranıyo bana falan samimi davranmaya calısıyo kadın cok yakıstıgımızı falan söylüyo anlamıyorum eger birsey yapmazsam artık kafayı yiyeceğim.. Lütfen birseyler önerin..
Nisanlım 2 ay sonra askere gidicek, söyle abine diyorum banane diyor benim sorunum degil diyor kimsenin durduk yere basının agrımasını istemiyormuş. bu igrencliği abisine kendim söylemek istiyorum ama ortalık karısıcak diye korkuyorum nisanlıma bir zarar gelmesinden korkuyorum, cünkü o insan bunu duyarsa nisanlımında üstüne gelecektir..
Ya bende gittim nisanlımla birlikte bi gün dükkana gayet ciddi davranıyo bana falan samimi davranmaya calısıyo kadın cok yakıstıgımızı falan söylüyo anlamıyorum eger birsey yapmazsam artık kafayı yiyeceğim.. Lütfen birseyler önerin..
Nisanlım 2 ay sonra askere gidicek, söyle abine diyorum banane diyor benim sorunum degil diyor kimsenin durduk yere basının agrımasını istemiyormuş. bu igrencliği abisine kendim söylemek istiyorum ama ortalık karısıcak diye korkuyorum nisanlıma bir zarar gelmesinden korkuyorum, cünkü o insan bunu duyarsa nisanlımında üstüne gelecektir..
Son düzenleme: