Nisanlımın manevi abisinin sevgilisi. Ne yapmaya calısıyor?

depresiffpolyanna

hüzne inat gülümse..
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2012
3.476
10
46
Tokat
Kızlar yaklasık 3 aydır bu sorun var ben ilk baslarda gecer diye umursamıyordum olaya dahil olmak istemedim ama bu iş haddini coktan aştı. Sorun tam olarak nisanlımın devamlı görüstüğü bi abisinin sevgilisi( o kadında nisanlımdan 3 4 yas büyük) üstelik kadın dul, 3 4 yaslarında cocugu var. Arıyormus nisanlımı seni hirayla(kızı) konusturuyum tatlım sesini duymak istermisin falan diyormuş. Nisanlım yenge diye hitap ediyormuş bana yenge deme, beni ben oldugum için sev buraktan(nisanlımın abisi) dolayı degil bana ben oldugum için deger ver yenge deme diyormuş.. Güzel sözler atıyormuş günaydın canım tatlım bebeğim bilmem ne :/ Arkadaslar aklım almıyor ne yapmam lazım? İş çıkışlarında nişanlımın dükkanına falan gidiyormuş bir ara bi iki kez olmuş.. Şimdi de bu nişanlımın abisi o kızın calıstıgı yere yemek göndermiş benim nisanlım götürmüş kendisinin restoranı var. Orda kız içeri almış nisanlımı birsürü parfüm sıkmış üstüne hangisini alıyım sana falan diyormuş ısrar etmiş bırakmamış bi süre.
Ya bende gittim nisanlımla birlikte bi gün dükkana gayet ciddi davranıyo bana falan samimi davranmaya calısıyo kadın cok yakıstıgımızı falan söylüyo anlamıyorum eger birsey yapmazsam artık kafayı yiyeceğim.. Lütfen birseyler önerin..
Nisanlım 2 ay sonra askere gidicek, söyle abine diyorum banane diyor benim sorunum degil diyor kimsenin durduk yere basının agrımasını istemiyormuş. bu igrencliği abisine kendim söylemek istiyorum ama ortalık karısıcak diye korkuyorum nisanlıma bir zarar gelmesinden korkuyorum, cünkü o insan bunu duyarsa nisanlımında üstüne gelecektir..

Son düzenleme:
Bence direk kadınla konuş Kendine çeki düzen vermezsen sevgiline söylerim de Zaten nişanlın askere gidicek uğraşıcak bol bol vaktin olur

Bence direk kadınla konuş Kendine çeki düzen vermezsen sevgiline söylerim de Zaten nişanlın askere gidicek uğraşıcak bol bol vaktin olur

bende öyle düsünüyorum ama nisanlım inatla konusma diyor. Ya abisi biraz pis bi insan bu kız icin önüne gelenle kavga ediyor kız rahat durmadıgı için..

fena bi durum. Siz biraz mesafeli davranın onun her türlü samimi davranışına karşılık biraz sert cevaplar verin belki uzak durmaya yeltenir dicem ama.. :26:

bence nisanliniz terslemesi lazim kadini( tatlim,canim dediginde).abi kavgaci demissiniz oyuzden sizin nisanlinizlada kavga edebilir diye korkuyorum dogrusu.

bence nişanlınız ararsa açmasın
bebeğim falan dediğinde terslesin
yüzsüzlük aldı başını gidiyor inanamıyorum ya böyle şeyler okuyunca :47::47:

hayırdır nişanlının hoşuna gidiyor galiba o kadının davranışları?
canım bebeğğim dediğinde abla ben hoşlanmıyorum böyle hitap etmenden diyememiş mi?
yoksa erkekliği bir tek size mi ötüyor?
senden önce onun rahatsız olması lazım,
midesi mi geniş yoksa aptala mı yatıyor?
ahlak değerlerini sorgula istersen sevgilinin

bu durum normal değilim diye avaz avaz bağırıyor çünkü.
kulaklarını kapatırsan sen üzülürsün.

Erkek arkadaşın yaratılan etkiye sağlam tepki vermesi lazım seni konuşturmamalı kız rahat durmayan tip diyorsun demek ki yangınına nişanlını serpecek. Nişanlına sert çık abisi kavgacı vs. düşünme.

hayırdır nişanlının hoşuna gidiyor galiba o kadının davranışları?
canım bebeğğim dediğinde abla ben hoşlanmıyorum böyle hitap etmenden diyememiş mi?
yoksa erkekliği bir tek size mi ötüyor?
senden önce onun rahatsız olması lazım,
midesi mi geniş yoksa aptala mı yatıyor?
ahlak değerlerini sorgula istersen sevgilinin

bu durum normal değilim diye avaz avaz bağırıyor çünkü.
kulaklarını kapatırsan sen üzülürsün.

Düzgün konuşurmusun? Kadının numarasını engelledi gözümün önünde artık arayıp rahatsız edemiyor, midesi genis degil aptalada yatmıyor ben burda durumu anlatıyorum senin yaptıgına bak nisanlım memnun kalsaydı bana anlatmazdı madem akıllıı oldugunu düsünüp o kelimeleri yazmıssın bunuda göz önünde bulundur istersen. Ahlak degerini sorgulaması gereken sensin bi dövmediğin kaldı bu ne terbiyesizlik rahat rahat derdimizi bile anlatamaz olduk her yerden bir tepki veren cıkıyor!

Erkek arkadaşın yaratılan etkiye sağlam tepki vermesi lazım seni konuşturmamalı kız rahat durmayan tip diyorsun demek ki yangınına nişanlını serpecek. Nişanlına sert çık abisi kavgacı vs. düşünme.

kızın her hareketini her davranısını gelip bana bildiriyor zaten. Sürekli bir araya gelmiyorlar ama kız dükkana falan gidiyormuş el kol hareketleri yapıyormuş oda aldı beni kızın calıstıgı dükkana götürdü el ele girdik belki vazgecer diye tık yok kızda ya..

yazmıştım bişiler ama hiçbişi demiyorum. sizin gibilere kelime bile çok.

Son düzenleme:
Back
X