• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisanlimin nazli ve citkirildim olmasi...

İnanin fazlasi var eksigi yok.
Tahmin edebiliyorum.biz de de var boyle bi amca.vallahi onu gordukce ben cileden cikiyorum.cok miymiy agir hareket eder.oturur sirtina kirk tane yastik ister.geldiginde en az 4 tane havlu etrafinda olmasi lazim.biriyle elini yikar birini omzuna atar.birini sirtina sokar terlemesin diye.digerini de bacaklarina orter.havlu deyince aklima geldi.Allah sana sabir versin

İyi geceler hanimlar, yedi aydir nisanliyim temmuzda dugunum var kismetse.. Benim sorunum, nisanlimin olaylara bir erkege yakiscak sekilde guclu ve kahramanca yaklasmamasi. Yani biliyorum cok abes bu kelime ama durumlari anlatinca sizin de hak vereceginizi dusunuyorum.
Gecen gun nisanlim is dolayisi ile sehir disina cikti, arabasini kardesine vermisti kendisi adliyenin servisi ile yapti yolculugunu. Neyse.. Ardindan da bize gelecek ve birlikte kahvalti edecegiz ailecek. O gun de yagmur ciseliyor, servis durakta indirmis. Ordan bizim eve tas catlasa 20 dkda gelir. Ama yagmur yagiyor diye bir kosede bekledi ve bekletti!! Biz ailece bekledigimizi soyledim, napayim yagmur yagiyor diyor, e bin bi taksiye dedim, gecmiyor diyor, toplu tasima icin de cok kisa bir yolmus ve bizi belki de 2 saat bekletti! Yagmur dinince yola cikmis beyefendi, yahu sel goturse anlarim da, ciseliyor, erimezsin korkma dedigimde de kiziyor. Bu adamin bu halleri beni sinir ediyor kizlar. Gunese cikamaz, ciksa da havlu alir yanina hemen sirtini orter sahilde filan, beni dusunen yok ama! Citkirildim bir tip ama gorunusu iri kiyim, disardan gorenler ve tanimayanlar bana abartma diyor ama gercekten artik bezdim daha bunun gibi bircok ornek.. Evden kolay cikamaz, ben hazirlanirim o bekletir beni disarda, bir yere kolay yetisemez, hep son dakika! Hep boyleydi ama artik dugun arefesinde hizli olmasi gereken konular oldugu icin dayanamiyorum. Nasil asabilirim bu durumu? Yardimci olur musunuz, tesekkurler kizlar.

Daha basligi okurken bile iiyy dedim. Kusura bakmayin ama erkek tuttugunu koparmali en azindan erkek demem icin nazli olmamali. Isiniz cok zor insallah duzelir

Tahmin edebiliyorum.biz de de var boyle bi amca.vallahi onu gordukce ben cileden cikiyorum.cok miymiy agir hareket eder.oturur sirtina kirk tane yastik ister.geldiginde en az 4 tane havlu etrafinda olmasi lazim.biriyle elini yikar birini omzuna atar.birini sirtina sokar terlemesin diye.digerini de bacaklarina orter.havlu deyince aklima geldi.Allah sana sabir versin
Dogrudur canim, bizimki de bir lavaboya girecek kirk tane laf, git gel iste erkek gibi degil mi, bu yagmur olayi bardagi tasiran son damla oldu ailemin icinde de iyice belli ettim o gelince, sonra da tartistik..

Daha basligi okurken bile iiyy dedim. Kusura bakmayin ama erkek tuttugunu koparmali en azindan erkek demem icin nazli olmamali. Isiniz cok zor insallah duzelir
İnsallah duzelir yoksa artik iyice dirdirci bir kiz olarak anilmaya baslayacagim, hep benim soylememle is yapacaksa yapmasin yani..

İnsallah duzelir yoksa artik iyice dirdirci bir kiz olarak anilmaya baslayacagim, hep benim soylememle is yapacaksa yapmasin yani..

Bence vi sekilde resti cekmezseniz degismicek. Neden omrunuzu sinirlenerek tuketiyosunuz ki. Bi an evvel cozum bulmaya calisin bu sekilde ayni evin icine girince kimbilir daha nelerini goreceksiniz. Bazi seylere cesaret edebilmelisiniz. Sonradan ah vah tuh demeyin tedaviye gidin gerekirse. Omur gidiyo bi sekilde bunu mutlu goturmek varken boyle gider mi hic??

Siz de benim gibi tez canlıysanız vay sizin halinize. Yağmur dinsin diye iki saat bekleyen adam değişmez. Ya görmezden gelmeyi öğreneceksiniz yahut ayrılacaksınız ki dediğiniz gibi bu pek mantık dahilinde değil.
Düşünün ki o hep böyleydi. Sizinle inatlaşmak maksadıyla yapmıyor. Yapısı böyle. Belki empati kurmak tahammül gücünüzü arttırır. Aynı sebeple değil ama paralel diyebileceğimiz kimi konularda eşime ancak böyle tahammül gösterebilirim.

Kendini ateşe atıyorsun bile bile atma.Onun yerine nişanı at,bu adam değişmez bununla ömür de geçmez.Yine de yok olmaz seviyorum dersen sana sabırlar dilerim

Bence vi sekilde resti cekmezseniz degismicek. Neden omrunuzu sinirlenerek tuketiyosunuz ki. Bi an evvel cozum bulmaya calisin bu sekilde ayni evin icine girince kimbilir daha nelerini goreceksiniz. Bazi seylere cesaret edebilmelisiniz. Sonradan ah vah tuh demeyin tedaviye gidin gerekirse. Omur gidiyo bi sekilde bunu mutlu goturmek varken boyle gider mi hic??
Cok restler cektim arkadasim, tartistik kavga da ettik, bir ara uzak bir iliski yasadik 2sene kadar, her gorusmemiz olayliydi o geciktigi icin.. Artik ne yapabilirim bilmiyorum, gercekten cikmazdayim :( degismiyor bu adam....

Kendini ateşe atıyorsun bile bile atma.Onun yerine nişanı at,bu adam değişmez bununla ömür de geçmez.Yine de yok olmaz seviyorum dersen sana sabırlar dilerim
Cok ama cok haklisiniz :( nisani atmayi dusunmedim degil, sorumluluklarini biliyor ancak her seyi ben soyledikce yapiyor, evlenmeden bir ev aldik ortak, her islemi ben durttukten sonra sonlandirdi biktim usandim l:(

Cok restler cektim arkadasim, tartistik kavga da ettik, bir ara uzak bir iliski yasadik 2sene kadar, her gorusmemiz olayliydi o geciktigi icin.. Artik ne yapabilirim bilmiyorum, gercekten cikmazdayim :KK43: degismiyor bu adam....

Ayrilin o zaman. Hayatta en nefret ettigim seylerden biri bekletilmek. Ne bekletirim ne de bekletmeyi severim. Insanin prensibi olmali. Sevmedigunizi belirttiginiz halde bile bile yapmasi da gicikligina yapiyomus gibi geliyo yada umursamiyo. Butun erkekler karakterim boyle deyip kenara cekiliyo oyle is mi olur? Evlilik neyle yuruyo zannediyolar bunlar. Zor isiniz valla buyuk bi imtihan gercekten

Cok ama cok haklisiniz :KK43: nisani atmayi dusunmedim degil, sorumluluklarini biliyor ancak her seyi ben soyledikce yapiyor, evlenmeden bir ev aldik ortak, her islemi ben durttukten sonra sonlandirdi biktim usandim l:KK43:
Bak cidden yakma kendini evlendikten sonra boşanmak çok çok daha zor bin tane konu var burada bu şekilde.Simdiden bıktım diyosun evlendikten sonra daha da salacak kendini değişmez çünkü bu onun karakteri artık.Kendini yakma derim nolur iyi düşün

Siz de benim gibi tez canlıysanız vay sizin halinize. Yağmur dinsin diye iki saat bekleyen adam değişmez. Ya görmezden gelmeyi öğreneceksiniz yahut ayrılacaksınız ki dediğiniz gibi bu pek mantık dahilinde değil.
Düşünün ki o hep böyleydi. Sizinle inatlaşmak maksadıyla yapmıyor. Yapısı böyle. Belki empati kurmak tahammül gücünüzü arttırır. Aynı sebeple değil ama paralel diyebileceğimiz kimi konularda eşime ancak böyle tahammül gösterebilirim.
Ben dediginiz gibi tezcanli biriyim ve hizli akar hayat benim icin gunde uc arkadasimla ayri ayri bulustugumu bilirim, cok oturamam o ise benim tam tersim tembel de demek istemiyorum ama rahatina duskun :( onu boyle kabul etmeye calisacagim, cok tesekkurler.

Ayrilin o zaman. Hayatta en nefret ettigim seylerden biri bekletilmek. Ne bekletirim ne de bekletmeyi severim. Insanin prensibi olmali. Sevmedigunizi belirttiginiz halde bile bile yapmasi da gicikligina yapiyomus gibi geliyo yada umursamiyo. Butun erkekler karakterim boyle deyip kenara cekiliyo oyle is mi olur? Evlilik neyle yuruyo zannediyolar bunlar. Zor isiniz valla buyuk bi imtihan gercekten
Ayrilik benim icin sanirim sonu bilinmez bir girdap onsuz hayatim hic olmadi ki, bir adim da attik gelecegimiz icin, beni cok sever saygi duyar ama bu halleri umarsiz davrandigini gosteriyor.. Ben ise ortada kalmis durumdayim...

Bak cidden yakma kendini evlendikten sonra boşanmak çok çok daha zor bin tane konu var burada bu şekilde.Simdiden bıktım diyosun evlendikten sonra daha da salacak kendini değişmez çünkü bu onun karakteri artık.Kendini yakma derim nolur iyi düşün
Cok tesekkurler tavsiyleriniz icin, artik cata cat kavga ediyoruz bu umarsizliklar yuzunden inanin, cok da dusundum, cunku ailesi tarafindan aldeta pasa gibi yetistirildigi icin benim bu sozlerim batiyor, gelemiyor elestirilmeye.. Nereye kadar surecek bu bilmiyorum...

Hey zamane erkekleri size sesleniyorum naz yapmasi gerekenler bizleriz size nolur yav.Seninki bayragi tutuyot ama konu sahibesi bence ters yonde kosrak uzaklas omrun boyunca bunu mu eğleyecen derler bizim orda

Back
X