- 2 Temmuz 2016
- 2.166
- 3.957
- 83
- Konu Sahibi Yasamenerjisi
-
çok takma dediğinizi duyar gibiyim ama takmadan da yapamıyorum
işler bir şekilde şöyle yetişiyor;ben yeri 10 kere soruyorum,aradın mı usta geliyor mu anlaştın mı vs vs şeklinde..en son davetiyelerimizde sıkıntı çıktı,sabahtan beri güya firma ile konuştu tık yok,az önce artık ben aradım ve basıma geçilecekti ki bizim onayımızı bekliyordu matbaa..İşleri bir şekilde yetiştiriyor mu peki?
kesinlikle ben de aksiliklere tahammül edemiyorum ve herşeyi en mükemmel şekilde yapmak istiyorum..hayat bizim için çok zorAksiliklere tahammül edemiyorum, bunun hayatı zorlaştırdığını da biliyorum yani bu telkinle olacak iş değil, böyleyiz biz, zaten herkes salıverse dünyada iş yürümez.
Hmm anladım.işler bir şekilde şöyle yetişiyor;ben yeri 10 kere soruyorum,aradın mı usta geliyor mu anlaştın mı vs vs şeklinde..en son davetiyelerimizde sıkıntı çıktı,sabahtan beri güya firma ile konuştu tık yok,az önce artık ben aradım ve basıma geçilecekti ki bizim onayımızı bekliyordu matbaa..
dedim ki canım benim işim var,lütfen gelen maile cevap yazar mısın?aldığım cevap tamam oldu..ancak gelin görün ki bir saat sonra matbaa aradı ve onay mailinizi bekliyoruz dedi..orda zaten beynime ağrı girdi..maili neden göndermedin sorumun cevabı da sakin sakin",tam göndere basacakken telefon çaldı unutmuşum" olunca dedim artık ben susuyorum.
Haklısın. Sorumsuz insan hiç sevmem. Sadece özel hayatımda değil özellikle is hayatımda gelemiyorum böyle insanlara.işler bir şekilde şöyle yetişiyor;ben yeri 10 kere soruyorum,aradın mı usta geliyor mu anlaştın mı vs vs şeklinde..en son davetiyelerimizde sıkıntı çıktı,sabahtan beri güya firma ile konuştu tık yok,az önce artık ben aradım ve basıma geçilecekti ki bizim onayımızı bekliyordu matbaa..
dedim ki canım benim işim var,lütfen gelen maile cevap yazar mısın?aldığım cevap tamam oldu..ancak gelin görün ki bir saat sonra matbaa aradı ve onay mailinizi bekliyoruz dedi..orda zaten beynime ağrı girdi..maili neden göndermedin sorumun cevabı da sakin sakin",tam göndere basacakken telefon çaldı unutmuşum" olunca dedim artık ben susuyorum.
Haklısın. Sorumsuz insan hiç sevmem. Sadece özel hayatımda değil özellikle is hayatımda gelemiyorum böyle insanlara.
Kaç kere kendi kendime dedim ki bu sefer şu işe karışmayacağım ,kendisi yapsın ,her seferinde de kendimi o işi noktalarken buluyorumBenim eşim de çok rahat aynen böyle sinir eder beni ama kendimide parcalasam aynı değişen hiçbir şey yok
Bu arada ailesi de düğünden iki gün önce geliyorlar ,hiçbir işe karışmıyorlar ,cok koşturmaktan da sinirlerim bozuldu artık ,buna ayrı takılmış durumdayımBenim düğün zamanlarda öyleydi :) o tatlı heyecanını keyfini yaşayın, bırakın o halletsin siz ailenizle vakit geçirin. sürekli onlarla oturun bişeyler yapin.. hersey olur merak etmeyin ileride geriye dönüp baktiginizda"çok güzel günlerdi ya" diyebileceğimiz şekilde yaşayın.. düğün sizden sorulmuyor.. bir gün için haftalarinizi heba etmeyin:))
Ne desem boş biliyorum o stresi bende yaşamadım değil sadece tavsiyem ailenizle iyi vakit geçirin ve onların evinde olmanin keyfini çıkarın eğer tek yasamiyorsaniz:))Bu arada ailesi de düğünden iki gün önce geliyorlar ,hiçbir işe karışmıyorlar ,cok koşturmaktan da sinirlerim bozuldu artık ,buna ayrı takılmış durumdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?