- 29 Ağustos 2014
- 1.614
- 3.853
- 333
- Konu Sahibi homesweethome3
Çok sorun çıkarıyorsun gerçekten. Şimdi iyisini de zaman geçip iyice birbirinize alışınca bunlar huzurunuzu çok kaçırır. Herşeye karışmamaya alıştırmalısın kendini bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir kafes alın koyun öyle evde yani basinizda dursunyok ama canım sıkılıyo zamanını harcadığı herkesten kıskanıyorum :/
güzel isabet olmuş ama şu sabırdan keşke biraz bendede olsa :) ayrıca benimde reglim yakın bu dönemler ateş püskürüyorum resmen oda anlıyo artık sen nasıl sakin kalabiliyosun
Taviz verirsen bir gün mutlaka ama mutlaka yatacaklar emin olabilirsin.Merhaba kızlar yine ben diyerek konuya giriş yapayım :) Nişanlımın işyerinde hiç sevmediğim bi arkadaşı var nedenine gelirsek fazla laubali evli çocuklu ama zamanında fotoğrafçıymış çapkınlığı meşhurmuş şimdi nasıldır bilmem ve nişanlımla işyerinde samimiler, iş dışında pek konuşmazlar ama o işyerindeyken ben hergün olay çıkarıyorum öğle aralarını şirketlerinde bikaç arkadaş birlikte geçiriyolar yemek kahve sohbet vs. o kadar sinir oluyorumki, dün artık dayanamadı söylenmeme gitmedim kahve içmeye onlarla dedi beni aradı,bugün yine gitmiş sen tercihini yaptın arama beni dedim sandığın gibi biri değil iyi bi insan diyo ama ben bitürlü ısınamadım işi resmen inada bindirdim ya ben ya o diye..
Merhaba kızlar yine ben diyerek konuya giriş yapayım :) Nişanlımın işyerinde hiç sevmediğim bi arkadaşı var nedenine gelirsek fazla laubali evli çocuklu ama zamanında fotoğrafçıymış çapkınlığı meşhurmuş şimdi nasıldır bilmem ve nişanlımla işyerinde samimiler, iş dışında pek konuşmazlar ama o işyerindeyken ben hergün olay çıkarıyorum öğle aralarını şirketlerinde bikaç arkadaş birlikte geçiriyolar yemek kahve sohbet vs. o kadar sinir oluyorumki, dün artık dayanamadı söylenmeme gitmedim kahve içmeye onlarla dedi beni aradı,bugün yine gitmiş sen tercihini yaptın arama beni dedim sandığın gibi biri değil iyi bi insan diyo ama ben bitürlü ısınamadım işi resmen inada bindirdim ya ben ya o diye..
işte ben susamıyorum malesefki öyle bi sorunum var :))Ona kendini hint kumaşı gibi hissettirirsen kaybetmen muhtemeldir çok kavga etme idare etmeye çalış ben de nişanlıyım bazen okadar kıskanıyorum bazen de çok sinir oluyorum ama susuyorum yoksa ömür geçmez.
çok haklısınız,bu durum çok enteresan bişey yorum yapanların haklı olduğunu gayet iyi biliyorum ama uygulamaya gelince yapamıyorumNişanlınız bile olsa kimsenin hayatını bu kadar kısıtlamamalısınız. Gereksiz kaprisler, kıskançlıklar ve inatlarla ancak kendinizden soğutursunuz. O da gider arkadaşları ile bir kahve molasında huzur arar.
Biraz makul olun. Çalışan sosyal insanlarız.
ben kızgın anımda saydırmazsam içim rahat etmez kendimi rahatlatma yöntemim o benim o yüzden benim için zor bu dediğin :)))Bak sinirlenince mesajları yaz yaz kendine gönder, sonra o mesajları tekrar tekrar oku, 2-3 gün oku o yazdığın mesajları, sinirin geçince o mesajın ne kadar çocukça oldugunu düşünmeye başlayacaksın. Ben öyle yapıyorum işe yarıyor. Bende çabuk sinirlenen biriyim, kıskançlıktan hic kavga çıkarmadım o Nasıl bişey bilmiyorum ama bende tartışmalarımızı genelde başlatan taraf oluyorum. O yüzden artık bu yöntemi uyguluyorum denemeye değer
Bence çok buyutuyon eskidenmis capkinligi ayrıca senin nisanlinin iradesi yokmu adama hiç guvenmiyomus gibi davranıyorsun bence bu ilişkinizi yipratir bnm eşimin de bekar arkadaşları var sürekli sevgili degistirdiklerini de biliyorum ama bnm esime ne sanki herkes istediğini yapar o gidiyo kahve çay iciyo sohbet esip evine donuyo herkes neyapiyosa yapsın bence bu kadar büyütme tercih yaptıracak duruma düşürme adamı öyle bi durum yok ki canım çok gorusmeni istemiyorum görüş ama çok değil deMerhaba kızlar yine ben diyerek konuya giriş yapayım :) Nişanlımın işyerinde hiç sevmediğim bi arkadaşı var nedenine gelirsek fazla laubali evli çocuklu ama zamanında fotoğrafçıymış çapkınlığı meşhurmuş şimdi nasıldır bilmem ve nişanlımla işyerinde samimiler, iş dışında pek konuşmazlar ama o işyerindeyken ben hergün olay çıkarıyorum öğle aralarını şirketlerinde bikaç arkadaş birlikte geçiriyolar yemek kahve sohbet vs. o kadar sinir oluyorumki, dün artık dayanamadı söylenmeme gitmedim kahve içmeye onlarla dedi beni aradı,bugün yine gitmiş sen tercihini yaptın arama beni dedim sandığın gibi biri değil iyi bi insan diyo ama ben bitürlü ısınamadım işi resmen inada bindirdim ya ben ya o diye..
teşekkür ederim değer verip uzun yazmışsınız bende farkındayım şımarıklık yapıyorum belkide ama tepkilerimi kontrol edemiyorum ortada kızacağım bişey varsa olay çıkarmadan rahatlayamam ama dediklerinizi beynime kazıdım kızdığım anda daha sakin kalmaya çalışıcamBak seni anlamaya çalışıyorum. Önce ki konuları da biliyorum. Cevap verislerin çıkışların burda kurduğun cümleler falan senin aslında biraz çocuksu ama kötü niyetli olmadığını düşündürüyo bana. Ama eğer gerçekçi olacak olursak nişanlıni kaybetme yolunda ilerliyosun. Kendine göre haklısindir belki ama işler böyle yürümüyo. Şu an nişanlılık sevgi aşk falan filan bi çok şeyi tolere ediyo belli ki ama evlenince böyle olmayacak. Adam sabır taşı olsa çatlar. Biraz olgunlaşmalisin artık. Adama nefes alacağı bi alan bırak. Abes bi teşbih olacak ama sözüm sadece temsilidir "zinciri kısa bağlanan köpek hırçın olur" diye bi laf var bizim oralarda. Adamın bi gün canına tak eder iş işten geçmiş olur...
Ay valla hiç abartıyorsun falan demeyeceğim çünkü aynı benim kafadasın.Merhaba kızlar yine ben diyerek konuya giriş yapayım :) Nişanlımın işyerinde hiç sevmediğim bi arkadaşı var nedenine gelirsek fazla laubali evli çocuklu ama zamanında fotoğrafçıymış çapkınlığı meşhurmuş şimdi nasıldır bilmem ve nişanlımla işyerinde samimiler, iş dışında pek konuşmazlar ama o işyerindeyken ben hergün olay çıkarıyorum öğle aralarını şirketlerinde bikaç arkadaş birlikte geçiriyolar yemek kahve sohbet vs. o kadar sinir oluyorumki, dün artık dayanamadı söylenmeme gitmedim kahve içmeye onlarla dedi beni aradı,bugün yine gitmiş sen tercihini yaptın arama beni dedim sandığın gibi biri değil iyi bi insan diyo ama ben bitürlü ısınamadım işi resmen inada bindirdim ya ben ya o diye..