Nişanlımın baş belası iş arkadaşı..

Birlikte terapiste gidelim dedim istemiyor sen git beni cagırırsa gelirim diyor. Her seyden önce kendim için Gitmeyi düşünüyorum ama kime gitmeliyim onu bilmiyorum. tavsiye verebilecek varsa istanbul avrupa yakası için çook sevinirim.

Bunu nasıl başardınız gerçekten merak ediyorum
Cunku ona karşı o anda duygularımı hislerimi kaybettim resmen. Çünkü çok büyüktü kavgamız aileler vardı ortamda ve ben yemin ettim zaten bana karşı verdiği tepkiler beni çok etkiledi orada konuştukları ettikleri daha da istesem kiskanamamkiskanamam

Cunku ona karşı o anda duygularımı hislerimi kaybettim resmen. Çünkü çok büyüktü kavgamız aileler vardı ortamda ve ben yemin ettim zaten bana karşı verdiği tepkiler beni çok etkiledi orada konuştukları ettikleri daha da istesem kiskanamamkiskanamam
anladım çok teşekkür ederim cevabınız için. Sizin içinde çok zor bir durum. Umarım mutlu huzurlu yuvanız olur. Ve umarım bu durumu aşabiliriz biz de...

İstanbul avrupa yakası için terapist önerisi olan varsa çok seviniri. Birlikte olmasa bile kendi ruh sağlığım için gitmek istiyorum..

İnsan ortada elle tutulur bir kanıt olmasa bile yeri geliyor ici içini yiyiyor size çok hak veriyorum benimde esimin arkadaşları var (aynı nisanlinizin arkadaşı gibi evli olduğu halde başka kadınlara bakan yani telefonda muhabbetini eden) eşime ne kadar güvenirsem güveneyim o arkadaşıyla bi yere gitse ister istemez acaba nerdeler naptilar falan diye düşünüp kendimi heder ediyorum veya en ufak bişeyde eşime patliyorum falan filan ama esimi karşıma alıp ciddi ciddi konuştum ve bu sorunumuzu çözdük şimdi nereye giderler se gitsinler ne konuşurlarsa konuşsunlar rahat bırakıyorum kendimi heder etmiyorum çünkü biliyorum zararlı çıkan biri varsa oda sadece benim şunu unutma seni aldaticak olan her türlü aldatır ama tabiki kendini aldatmış olur yüreğini ferah tut herşeyi akışına bırak ömür boyu bu şüphelerle yaşayamazsın ve bence en önemlisi bunlardan önce kavga esnasında kullandığı sözler hakkında karşına al ciddi ciddi konuş üslubu çok yanlış

İnsan ortada elle tutulur bir kanıt olmasa bile yeri geliyor ici içini yiyiyor size çok hak veriyorum benimde esimin arkadaşları var (aynı nisanlinizin arkadaşı gibi evli olduğu halde başka kadınlara bakan yani telefonda muhabbetini eden) eşime ne kadar güvenirsem güveneyim o arkadaşıyla bi yere gitse ister istemez acaba nerdeler naptilar falan diye düşünüp kendimi heder ediyorum veya en ufak bişeyde eşime patliyorum falan filan ama esimi karşıma alıp ciddi ciddi konuştum ve bu sorunumuzu çözdük şimdi nereye giderler se gitsinler ne konuşurlarsa konuşsunlar rahat bırakıyorum kendimi heder etmiyorum çünkü biliyorum zararlı çıkan biri varsa oda sadece benim şunu unutma seni aldaticak olan her türlü aldatır ama tabiki kendini aldatmış olur yüreğini ferah tut herşeyi akışına bırak ömür boyu bu şüphelerle yaşayamazsın ve bence en önemlisi bunlardan önce kavga esnasında kullandığı sözler hakkında karşına al ciddi ciddi konuş üslubu çok yanlış
Konuştuk daha yakın bir zaman önce söz verdi haklısın sen bana ne dersen ne yaparsan yap susmam lazım dedi ama yapamadı daha bir kaç gün önce yine bir tartışmada ağzını bozdu. Ben sadece mesajını hatırlatıp konuyu kapattım işim olduğu için bir baktım beni engellemiş ilk defa böyle bir şey yaptı anlam veremediğim olay biz tartıştık konu bitti o beni engelledi sonra iş hattını aradım o engeli kaldırmıycaksın dedim ve bende bu sefer ağzımı bozup anladığı dilden konuştum kaldırmış tabiki hemen ama ben engelledim bu seferde onu bugün aradı hiçbir sey olmamış gibi konuşuyor(bu durum aşırı derecede sinirimi bozuyor). Neden engelledin yani amacın neydi dedim ortam sogusun diye diyor sen iyi misin zaten tartışmışız konuyu kapatmışım sen onun üstüne engelliyorsun daha çok sinirlendiriyosun dedim. Bugün yine uzun uzun mesajlasmalar oldu ama asla aynı dili konuşmadığımız için çözemedik tabiki..

Konuştuk daha yakın bir zaman önce söz verdi haklısın sen bana ne dersen ne yaparsan yap susmam lazım dedi ama yapamadı daha bir kaç gün önce yine bir tartışmada ağzını bozdu. Ben sadece mesajını hatırlatıp konuyu kapattım işim olduğu için bir baktım beni engellemiş ilk defa böyle bir şey yaptı anlam veremediğim olay biz tartıştık konu bitti o beni engelledi sonra iş hattını aradım o engeli kaldırmıycaksın dedim ve bende bu sefer ağzımı bozup anladığı dilden konuştum kaldırmış tabiki hemen ama ben engelledim bu seferde onu bugün aradı hiçbir sey olmamış gibi konuşuyor(bu durum aşırı derecede sinirimi bozuyor). Neden engelledin yani amacın neydi dedim ortam sogusun diye diyor sen iyi misin zaten tartışmışız konuyu kapatmışım sen onun üstüne engelliyorsun daha çok sinirlendiriyosun dedim. Bugün yine uzun uzun mesajlasmalar oldu ama asla aynı dili konuşmadığımız için çözemedik tabiki..
Erkeklerin şu huyundan nefret ediyorum biseyi konuşarak halletmek yerine ertesi güne hiçbişey olmamis gibi devam ediyorlar aslında konusup sorunu cozulse daha sağlıklı bi ilişki temeli atılır anlattığınıza göre biraz kavgalı bi süreç geçiriyorsunuz telefonda uzun uzun yazisip bi yere gelemezsiniz bence bir gün yüz yüze konuşup tüm sorunları ortaya döküp orta yol bulmanızı tavsiye ederim 2 ay sonra düğünümüz olacak demissiniz sanırım evlilik ciddi bir müessese sonucta iyice emin olmak bişeyleri çözüp rayına öyle oturtmak gerekiyor

Erkeklerin şu huyundan nefret ediyorum biseyi konuşarak halletmek yerine ertesi güne hiçbişey olmamis gibi devam ediyorlar aslında konusup sorunu cozulse daha sağlıklı bi ilişki temeli atılır anlattığınıza göre biraz kavgalı bi süreç geçiriyorsunuz telefonda uzun uzun yazisip bi yere gelemezsiniz bence bir gün yüz yüze konuşup tüm sorunları ortaya döküp orta yol bulmanızı tavsiye ederim 2 ay sonra düğünümüz olacak demissiniz sanırım evlilik ciddi bir müessese sonucta iyice emin olmak bişeyleri çözüp rayına öyle oturtmak gerekiyor
Evet gerçekten öyle. Öyle olduğunu bildiğim için çözmek iyice oturtmak istiyorum her şeyi umarım çözebiliriz çok teşekkür ederim öneriniz için.

Ve hepsinden daha önemlisi sinirlenince öfkesini kontrol edemiyor ağzına ne gelirse sayıyor geçen gün yine gereksiz bir mesele yüzünden tartıştık(kıskançlık değildi) direk salak mal vss bu tarz kelimeeleri havada uçuştu. Ben böyle konuşmaya devam edersen ben senin gibi birisiyle evlenmek istemiyorum diye defalarca söyledim oda ısrarla sen gereksiz şeylere takılmayı bırakıp bana biraz güvenebilirsen ben böyle konuşur muyum sence diyor. Terapiste gidelim dedim onuda kabul etmiyor.. off o kadar bunaldım ki her şeyden..
Uzmanlar çift terapisine ihtiyaç duyduğunuzu düşünüyor ama eşi/partneri ikna edemiyorsanız , birlikte gitmeyi beklemeyim, önce bireysel olarak gidin ve terapistinizle durumu değerlendirin diyorlar .
Sizin ilk mesajınızda belirttiğiniz takıntılarınızdan dolayı da bireysel terapi almanız iyi olacaktır.

İstanbul avrupa yakası için terapist önerisi olan varsa çok seviniri. Birlikte olmasa bile kendi ruh sağlığım için gitmek istiyorum..
Merhaba! Kadınlar Kulübü'nde genelde konuları okuyup geçerim. İlk kez bir konuya cevap vermek için üyelik oluşturdum ve sanırım bundan sonrası gelecek. :) Öncelikle durumun için gerçekten üzüldüm, umarım bunu en iyi şekilde çözersin. Hem mevcut ilişkindeki takıntıların hem de anne ve babanın sorunlu evliliğinde ve önceki ilişkinde yaşadığın travmaların için sana yardımcı olacağını düşündüğüm bir link paylaşıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben nişanlıma da erkek arkadaşına da daha beterlerini diyorum. Kızı bir tanısanız emin olun savunacak tek bir yanının olmadıgını o kadar iyi anlarsınız ki..
Kızın tek suçu tasvip etmediğiniz bir yaşam tarzına sahip olması, o da size göre suç. Şu yaşanan durumdan haberi bile yok. Siz nişanlınıza dikkat edin; dediğiniz gibi bir kızsa nişanlınıza varana kadar kimler dönüyordur etrafında, nişanlınıza bakacağını hiç zannetmiyorum ha nişanlınızı bilemem.

Kızın giyiminden paylaşımlarından dolayı mı yollu diyorsunuz? Kızın hiç bir şeyden haberi yok. Kahveyede iş arkadaşlarıyla normal kahve diye gitmişlerdir. Sizin erkek arkadaşınız ve onun arkadaşı yollu diyelim
Ne kadar ayıp bir şey değil mi? Durup dururken kızı sürekli takip ediyor üstüne yollu diyor. Eminim nişanlısından ayrıldı diye birden kızdan şüphelenmeye başlamıştır. Bir kadın bir kadına bunu neden yapar neden söyler. Kız bilse bu kadar popüler olduğunu:)) Sanırım bir de baya güzel bir kız olmalı. Benim de eşim bir kadınla aynı odada çalıştı geçen seneye kadar iki kişilik odada. Ben bir yıl sonra öğrendim kızın soyadını bir de takip edeceğim. Ayıp gerçekten.

Kızın tek suçu tasvip etmediğiniz bir yaşam tarzına sahip olması, o da size göre suç. Şu yaşanan durumdan haberi bile yok. Siz nişanlınıza dikkat edin; dediğiniz gibi bir kızsa nişanlınıza varana kadar kimler dönüyordur etrafında, nişanlınıza bakacağını hiç zannetmiyorum ha nişanlınızı bilemem.
Bence kızın sucu büyük ihtimalle çok güzel ve cıvıl cıvıl olması. Hayatla ve kendisiyle barışık olması.

Bence kızın sucu büyük ihtimalle çok güzel ve cıvıl cıvıl olması. Hayatla ve kendisiyle barışık olması.
Nişanlısı ve onunla aralarındaki sorunlar ile yüzleşmek, onlara odaklanmak yerine elin kızına yüklenmek en kolayı.

Ne kadar ayıp bir şey değil mi? Durup dururken kızı sürekli takip ediyor üstüne yollu diyor. Eminim nişanlısından ayrıldı diye birden kızdan şüphelenmeye başlamıştır. Bir kadın bir kadına bunu neden yapar neden söyler. Kız bilse bu kadar popüler olduğunu:)) Sanırım bir de baya güzel bir kız olmalı. Benim de eşim bir kadınla aynı odada çalıştı geçen seneye kadar iki kişilik odada. Ben bir yıl sonra öğrendim kızın soyadını bir de takip edeceğim. Ayıp gerçekten.
Kız belli ki hem güzel hem cool ee çevresinde de beğeniliyorsa 😏

Birlikte terapiste gidelim dedim istemiyor sen git beni cagırırsa gelirim diyor. Her seyden önce kendim için Gitmeyi düşünüyorum ama kime gitmeliyim onu bilmiyorum. tavsiye verebilecek varsa istanbul avrupa yakası için çook sevinirim.
Kesinlikle gitmelisin çünkü anne baban gibi bir ilişki olma korkusu vardır bilinçaltında
Böyle durumlarda ya onlar gibi herşeyi kavgaya cevirirsin ya da onlar gibi kavga etmiycem diye gereksiz bir alttan alma fazlaca idare etmeye yönelebilirsin ilişkinde

Merhaba... birine sormaz akıl almazsam gerçekten kafayı yiyeceğim. Öncelikle nişanlımla 5 yıldır birlikteyiz 1 buçuk yıldır nişanlıyız. 2 ay sonra evlenmeyi düşünüyoruz ama ben tam olarak emin değilim..
Nişanlımın çalıştığı iş yerinde bir kız var bende tanıyorum kız daha önce aynı işyerinden birisiyle nişanlıydı daha sonra ayrıldılar ve kız tam anlamıyla kabak çiçeği gibi açıldı. İnstagramda paylaşımları aşırı dengesiz bir şekilde yani içtiği sudan ...tığı b*ku paylaşıyor videolar çekiyor saçma sapan giyiniyor ve kendisi gibi tuhaf tipli arkadaşları var.. neye benzettiğimi anlamışssınızdır umarım. Ben daha önce baska bir ilişkimde aldatıldığım için bu durumu kolay kolay aşamadım içimde. nişanlımın bir suçu olmasa bile kafamda türlü türlü şeyler kurabiliyorum. Bazen düşünüyorum elle tutulur hiçbir sey görmedin sahit olmadın kızın paylaşımları yüzünden neden çocugu üzüyorsun diye. Ama bazende bu kadar süphe duyuyorum ya doğru hissediyosam diye içim içimi yiyor... aslında böyle düşünmemin bir nedeni de var bu kızın kendisi gibi yollu bir arkadaşı işyerine gelmişti 4 5 ay önce ben yine instagram paylaşımından gördüm tabi. Başta hiçbir sey sormadım nişanlıma ama iki gün sonra nişanlımın telefonundan bir seye bakarken arkadasıyla olan konusmasını okudum bu arkadaşı evli ve bir çocuğu var aralarındaki muhabbet şu şekildeydi o adam bekar olsam var ya... yazmıştı nişanlımda affetmem diyosun yani yazmıştı oda oo ne diyosun yazmıştı ben bu mesajları okuyunca gözüm döndü tabiki başta bu ne şimdi diye sordum nişanlım tabiki inkar etti hatırlamadığını söyledi telefonu elimden fırlattım oda alıp ilk iş sildi sonra açıkla bekliyorum dedim inkar etmeye devam etti ben biraz daha sıkıstırınca anlatmak zorunda kaldı nişanlım 2 tane iş arkadaşı ve o kızlar işyerinde oturup kahve içmişler zaten ben her seyi o anlatmadan önce tahmin edip söyledim böyle böyle oldu dimi diye. Daha sonra çook kavga ettik ve uzun bir süre konuşmadık ben böyle olmayacağını huzursuz olduğumu devam etmek istemediğimi söyledim( öyle bir ayrılıp bir barışan çiftlerden olmadık hiçbir zaman ilk defa böyle bir sey söyledim) başta kabul etti ama sonra ağladı olmaz kaç yıldır hayal kuruyoruz ben korktuğum için sorun çıkmaması için başta öyle söyledim ben bi sey demedim ki o adam bana öyle yazdı benim bunda suçum ne dedi ama bana göre o masada oturup kahve içmesi bile yeterli çünkü rahatsız olduğumu biliyor. Ben yine uzun bir süre kırgın ve kızgın bir şekilde devam ettim ama sırf bu sebepte bitmesini bende kabullenemediğim için devam ettikx ben biraz takıntılı bir insanım bunu aşmaya çalışıyorum ama aşamıyorum.. nişanlım o kızla aynı odada tek basına çalışıyor türlü türlü şeyler kuruyorum kafamda kendime çok kızıyorum aslında o kızın bu olanlardan haberi bile yoktur ben kendi kendime düşünüp hem benim hem de nişanlımın huzurunu kaçıyorum. Nasıl aşabilirim bu durumu var mı tavsiyeniz?? 😔😔
Pardon ama nişanlınızın iş yerinde çalışan kızdan size ne? Giyiminden size ne, attığı posttan hikayelerden size ne? Nişanlınıza güveniniz yoksa evlenmezsiniz.

Back
X