bilmiyorum ama bekarsınız sanırım ;
inanın arkadşaım bu kurumun içine girince herkes değişiyo fesatık giriyo çekememezlik giiryo iyi niyet suistimal ediliyo vs vs vs .... benim kayın validem ikinci katı yaptırdı birde siz oturun dedi ama nişanlım orayı yaptırmadan ben karımı o eve sokmam dedi kaynam diyorki ben 15 yıl oturdum sende otursan ne oalcak diyo ama ben hiççç karışmadım hatta sen ol ben kalırım dedim neyse tabi fesatlığın sonu bu yukarıyı gelin evi gibi yaptırdı içine geçti perde koltuk takımı aldı yeni ama şimid kayınbabam ben yaptıramam yukarıya iki göz yaptırıp ben çıkarım dedi

ama ben cidden iyi niyetliydim ve o kötü niyetinin cezasını buldu yukarısı yapılıyo şimdi
eşya alınacagı zaman ben yemek odası takımı istiyorum annem kayınvalidem birde nişanlım gittik baktık işte diyor ki sen bunları alacan mı bende dedim ki tabiki alacam o gece uyuyamamıştır eminim

sonrada görümcem demişki bunlar sevgili iken hiç bişey istemiyordu şimdi ne olmuşta istiyor diyo kendi kayınababsına inat herşeyin en lüksünü almış birde bana anlatıyo salak
kıskanıyor beni evimizi eşyalarımı ben hiç birşeye karıştırmamayı düşünüyorum zaten nişanlım gidip bakalım dedi baktık karar verdik sadece alınacak eşyalar eminim kayınvalidemde gelemk isteyecek ama biz zaten kararımızı verdik sadece alıp çıkacagız ve en önemlisi aşkımızı kıskanıyorlar sevgimizi kıskanıyrlar bizi kıskanıyorlar ve bu hırçınlıklarının tamamı çekememezlikten kaynaklanıyo istiyorlarki herşey kendilerinin dediği gibi olsun kendi evleri gibi olsun klasik vsvsvs ben modern bir ev istiyorum allah izin verirsede çok güzel olacak inşallah .....kalbimi güzel tutmaya çalışıyorum