Nişanlımın sinirli tavırları beni korkutuyor

inşallah

sana bir dua vereyim
"Bismillâhi alâ nefsi ve mâlî ve dînî. Allahümme raddınî bi-kadâike ve bârik lî fîmâ kuddire lî, hattâ lâ uhibbe ta'cîle mâ ahhartehu ve te'hîra mâ acceltehu."

oku inşalah faydası olur. valla düşününce neler yaşadık ama arkadaşım beterin beteri var bol bol dua etmek lazım allah biizm yanımızda olsun inşallah

Teşekkür ederim canım sağoll Aminn rabbim seninde yardımcın olsunn canımm

Nışanlının değişmesinde kaynana faktörü ola bilirmi bir zıtlaşma olmussa düğüne yakın bu alışverş konularında fitlemiştir ama iyi düşün evlenip ayrılcağına böyle bitirirsin al karşına ciddi bir şekilde konuş

Nışanlının değişmesinde kaynana faktörü ola bilirmi bir zıtlaşma olmussa düğüne yakın bu alışverş konularında fitlemiştir ama iyi düşün evlenip ayrılcağına böyle bitirirsin al karşına ciddi bir şekilde konuş

bilmiyorum ama bekarsınız sanırım ;
inanın arkadşaım bu kurumun içine girince herkes değişiyo fesatık giriyo çekememezlik giiryo iyi niyet suistimal ediliyo vs vs vs .... benim kayın validem ikinci katı yaptırdı birde siz oturun dedi ama nişanlım orayı yaptırmadan ben karımı o eve sokmam dedi kaynam diyorki ben 15 yıl oturdum sende otursan ne oalcak diyo ama ben hiççç karışmadım hatta sen ol ben kalırım dedim neyse tabi fesatlığın sonu bu yukarıyı gelin evi gibi yaptırdı içine geçti perde koltuk takımı aldı yeni ama şimid kayınbabam ben yaptıramam yukarıya iki göz yaptırıp ben çıkarım dedi :49: ama ben cidden iyi niyetliydim ve o kötü niyetinin cezasını buldu yukarısı yapılıyo şimdi

eşya alınacagı zaman ben yemek odası takımı istiyorum annem kayınvalidem birde nişanlım gittik baktık işte diyor ki sen bunları alacan mı bende dedim ki tabiki alacam o gece uyuyamamıştır eminim :9:sonrada görümcem demişki bunlar sevgili iken hiç bişey istemiyordu şimdi ne olmuşta istiyor diyo kendi kayınababsına inat herşeyin en lüksünü almış birde bana anlatıyo salak :33:

kıskanıyor beni evimizi eşyalarımı ben hiç birşeye karıştırmamayı düşünüyorum zaten nişanlım gidip bakalım dedi baktık karar verdik sadece alınacak eşyalar eminim kayınvalidemde gelemk isteyecek ama biz zaten kararımızı verdik sadece alıp çıkacagız ve en önemlisi aşkımızı kıskanıyorlar sevgimizi kıskanıyrlar bizi kıskanıyorlar ve bu hırçınlıklarının tamamı çekememezlikten kaynaklanıyo istiyorlarki herşey kendilerinin dediği gibi olsun kendi evleri gibi olsun klasik vsvsvs ben modern bir ev istiyorum allah izin verirsede çok güzel olacak inşallah .....kalbimi güzel tutmaya çalışıyorum

Canım bilemiyorumki annesi yüzüme gülüyor ama arkamdan ne oldugunu bilmiyorum bi kötülük görmedim ama insanlara güvende olmuyor hiç ummadıgın insandan neler görüyosun ama umarım öyle değildir.

bilmiyorum ama bekarsınız sanırım ;
inanın arkadşaım bu kurumun içine girince herkes değişiyo fesatık giriyo çekememezlik giiryo iyi niyet suistimal ediliyo vs vs vs .... benim kayın validem ikinci katı yaptırdı birde siz oturun dedi ama nişanlım orayı yaptırmadan ben karımı o eve sokmam dedi kaynam diyorki ben 15 yıl oturdum sende otursan ne oalcak diyo ama ben hiççç karışmadım hatta sen ol ben kalırım dedim neyse tabi fesatlığın sonu bu yukarıyı gelin evi gibi yaptırdı içine geçti perde koltuk takımı aldı yeni ama şimid kayınbabam ben yaptıramam yukarıya iki göz yaptırıp ben çıkarım dedi :49: ama ben cidden iyi niyetliydim ve o kötü niyetinin cezasını buldu yukarısı yapılıyo şimdi

eşya alınacagı zaman ben yemek odası takımı istiyorum annem kayınvalidem birde nişanlım gittik baktık işte diyor ki sen bunları alacan mı bende dedim ki tabiki alacam o gece uyuyamamıştır eminim :9:sonrada görümcem demişki bunlar sevgili iken hiç bişey istemiyordu şimdi ne olmuşta istiyor diyo kendi kayınababsına inat herşeyin en lüksünü almış birde bana anlatıyo salak :33:

kıskanıyor beni evimizi eşyalarımı ben hiç birşeye karıştırmamayı düşünüyorum zaten nişanlım gidip bakalım dedi baktık karar verdik sadece alınacak eşyalar eminim kayınvalidemde gelemk isteyecek ama biz zaten kararımızı verdik sadece alıp çıkacagız ve en önemlisi aşkımızı kıskanıyorlar sevgimizi kıskanıyrlar bizi kıskanıyorlar ve bu hırçınlıklarının tamamı çekememezlikten kaynaklanıyo istiyorlarki herşey kendilerinin dediği gibi olsun kendi evleri gibi olsun klasik vsvsvs ben modern bir ev istiyorum allah izin verirsede çok güzel olacak inşallah .....kalbimi güzel tutmaya çalışıyorum

İnşallah gönlüne göre olur canım oluyor kıskançlıklar insan hissediyor kayınvalide olmasa elti oluyor görümce oluyor bi şekilde kıskanıyorlar kendisinkinden güzel olsun istemiyorlar fesatlıklar laflar sözler ne diyeyim ALLAH öyle düşünenlerede akıl fikir versin.

İnşallah gönlüne göre olur canım oluyor kıskançlıklar insan hissediyor kayınvalide olmasa elti oluyor görümce oluyor bi şekilde kıskanıyorlar kendisinkinden güzel olsun istemiyorlar fesatlıklar laflar sözler ne diyeyim ALLAH öyle düşünenlerede akıl fikir versin.

ay hakikaten birde güzellik falanda kıskanırlar benim görümcem benden bir yaş büyük 24 yaşında ama çok kilolu alışverişe gidince ben hemen bulurum ....:8: çokda güzel olur (çok şükür boyumm 172 kilom 60 ) ama kendine ara ara zor buluruz eve gelince giyinip kuşanıncada kayın validem :9: neyse anladınız görümcem yakın ben birşey bulamdım diye

benim eşimde çok sinirli bi insan ve çok kırıcı,ben de asla alttan almayan bi insanım. biz nişan döneminde,düğün esnasında,evliliğimizin ilk haftasında, ilk yılında çok kötü kavgalar ettik. . neden bu evliliği sürdürdük bilemiyorum.sanırım çevre :Pve boşanmak kolay değil. keşke evlenmeseydim dediğim çok oldu muhtemelen eşiminde oldu.
sanki çok anlaşabiliyomuşuz gibi çocuk yaptık. çok şükür 1 yıldır kavga etmiyoruz. ama her şeyde bitti istek,heves,hayal.sürekli didişmelerimiz de devam ediyo bu arada.

Arkadaşlar ben önümüzdeki ay evleniyorum nişanlımla uzun süredir beraberiz ama bazı hal ve hareketleri beni düşündürüyor evlenince mutlu olurmuyuz diye endişelerim var. Evlenmemize çok az kalmışken bu düşüncelerde olmak beni çok üzüyor en mutlu olacağım dönemde ben neler düşünüyorum. Son zamanlarda sıksık tartışır olduk artık evlilik stresindenmi oluyor neden oluyor bilmiyorum. En son haftasonu tuttugumuz eve gittik bi takım eşyalar yerleşicekdi. Benim annemlerde bana mutfakla ilgili bişeyler almışlar bırakmışlardı oraya sonra bi baktım odaya girmiş o mutfak şeylerini açmaya çalışıyor tuhafıma gitti sonuçta erkekler pek ilgilenmez mutfak eşyalarıyla bende dedimki onlar paketli şimdi açma senlik bişey değil diye söylememe ragmen ısrarla bakmak istedi iyi peki dedim açtım bi kaçtane baktıgı yetmezmiş gibi hepsinede eleştiri getirdi örneğin ben bu tip bardakla çay içmeyi sevmiyorum gibi sözler etti inanılmaz canım sıkıldı beğenmeyebilir ne olursa olsun canım hayırlı olsun güle güle kullan diyebilirdi onu bu kadar zamandır tanımama ragmen bu davranışına bir anlam veremedim. Kendisine neden böyle yapıyosun dediğimde daha kırıcı konuşmalar yaptı eleştiriye açık ol gibi laflar etti sonra mutfak camında bi açıklık oluyor ya doğalgaz için yuvarlak bi boşluk orayı bi jelatinle örtmüştüm geçici olarak onu söktü o an onu çıkarma kalsın şimdilik dedim inadına yapar gibi söküp attı sanane sanamı sorucam diye sert sert konuştu benimle bir baktım tartışıyoruz ve ben nerdeyse bir saat boyunca ağladım :43: :43: artık o anki üzüntümden mi neden bilmiyorum bir baktım elimde selpak kan içinde burnumdan kan gelmiş beni o şekilde görmesine ragmen kılını kıpırdatmadı daha fazla kırıcı konuştu. Son zamanlarda neden böyle değişti ne oluyor ben hiç anlam veremiyorum Ne yapacağımı bilemiyorum hiçbişeye sevinemiyorum bana şimdiden böyle davranırsa sonra neler olur diye düşünmek beni çok korkutuyor bu kadar senenin hatrı var diyorum bişeyde yapamıyorum çok zor durumdayım kimseylede konuşamıyorum ne yapacağım benn :43: :43: :43: :43: :43:

Cnm ya anlıyorum seni bizde nişanlıyken çok tartışırdık .Ama benim kılıma bişey olsun dayanamaz ve hemen telaşlanır.Burnun kanamasına rağmen ilgilinmemesi çok düşündürücü ve kötü..Canından can olman lazım gözünde...
Bi de çok karışmış ileride bu sorun olabilir onu niye buraya koydun bu niye burda diye..Ufak bi toz görse dahil büyük tartışmalar çıkarabilir.

senin konuna cevap yazıcam derken aklıma kendi halim geldi benimde sevglm çok iyi biri bir gün bana öyle bir bagırdıkı bileğimi sıktı böyle çok korkmuştum o günden sonra hep kafamda düşünceler biz bunla evlenince kim bilir neler olcak die yani sözüm şu ki iyice tanı bırak ertele sonuçta bir kez evleniceksin lütfen iyice tanı sonra çok pişman olabilirsin:31:

işte en içimi acıtanda o ya o an ben ağlarken canım yapma gel tamam üzülme sen deseydi inanın o an herşey bambaşka olurdu ama ond böyle bi huy yok bana diyorki ben duygularımı içimde yaşarım öyle dışa fazla vuramam diyor ama o an bende çok üzüldüm ne kadar acımasız ben sanki bilerek mi yapıyorum ne kadar üzülmüşümki kan gelmiş ilk kez böyle oluyor :(((

canım umarım evlilik stresiyle alakalıdır bu umursamaz sinirli tavırları..yoksa ileride gerçekten çok üzülürsün..o senin en yakının olucak evlenince.herşeyi eşinde bulabilmelisin ki mutlu bi evliliğiniz olsun..hasta olduğunda beceremesede sıcak bi çorba yapıp önüne gtirebilmeli bi eş..yani ince düşünebilmeli bazı şeyleri..tamam duygularını içinde yaşıyo olabilir ama burnun kanarkende duygularını içinde yaşamayı nasıl başarmış ona anlam veremiyorum..insan kıyamaz sevdiğine orda diyeceği ''gel elini yüzünü yıka sevdemm'' bunun duyguları dışarı vurmakla bi alakası yokki..bunları üzülesin diye yazmıyorum canım sakın yanlış anlama sadece çok iyi düşün bir ömrü böyle biriyle geçirebilirmiyim diye.. :44:

Arkadaşlar ben önümüzdeki ay evleniyorum nişanlımla uzun süredir beraberiz ama bazı hal ve hareketleri beni düşündürüyor evlenince mutlu olurmuyuz diye endişelerim var. Evlenmemize çok az kalmışken bu düşüncelerde olmak beni çok üzüyor en mutlu olacağım dönemde ben neler düşünüyorum. Son zamanlarda sıksık tartışır olduk artık evlilik stresindenmi oluyor neden oluyor bilmiyorum. En son haftasonu tuttugumuz eve gittik bi takım eşyalar yerleşicekdi. Benim annemlerde bana mutfakla ilgili bişeyler almışlar bırakmışlardı oraya sonra bi baktım odaya girmiş o mutfak şeylerini açmaya çalışıyor tuhafıma gitti sonuçta erkekler pek ilgilenmez mutfak eşyalarıyla bende dedimki onlar paketli şimdi açma senlik bişey değil diye söylememe ragmen ısrarla bakmak istedi iyi peki dedim açtım bi kaçtane baktıgı yetmezmiş gibi hepsinede eleştiri getirdi örneğin ben bu tip bardakla çay içmeyi sevmiyorum gibi sözler etti inanılmaz canım sıkıldı beğenmeyebilir ne olursa olsun canım hayırlı olsun güle güle kullan diyebilirdi onu bu kadar zamandır tanımama ragmen bu davranışına bir anlam veremedim. Kendisine neden böyle yapıyosun dediğimde daha kırıcı konuşmalar yaptı eleştiriye açık ol gibi laflar etti sonra mutfak camında bi açıklık oluyor ya doğalgaz için yuvarlak bi boşluk orayı bi jelatinle örtmüştüm geçici olarak onu söktü o an onu çıkarma kalsın şimdilik dedim inadına yapar gibi söküp attı sanane sanamı sorucam diye sert sert konuştu benimle bir baktım tartışıyoruz ve ben nerdeyse bir saat boyunca ağladım :43: :43: artık o anki üzüntümden mi neden bilmiyorum bir baktım elimde selpak kan içinde burnumdan kan gelmiş beni o şekilde görmesine ragmen kılını kıpırdatmadı daha fazla kırıcı konuştu. Son zamanlarda neden böyle değişti ne oluyor ben hiç anlam veremiyorum Ne yapacağımı bilemiyorum hiçbişeye sevinemiyorum bana şimdiden böyle davranırsa sonra neler olur diye düşünmek beni çok korkutuyor bu kadar senenin hatrı var diyorum bişeyde yapamıyorum çok zor durumdayım kimseylede konuşamıyorum ne yapacağım benn :43: :43: :43: :43: :43:

Nişanlıyken böyleyken evlenince nasıl olur :(( annenle konuş ve evlenmek istemediğini söyle

nisanliyken bunlari yapan evlenince neyapar bilemiyorum bukadar insan yorum yapti akil verdi kararinda bir degisiklik oldumu?

öncelikle çok üzüldüm durumuna
kesinlikle ewlenme derim ben bende ewliyim şuanda we eşim acayip sinirli bir yapıya sahip daha nişanlıyken bu sözleri söylüyorsa ewlenince neler duyacaksın tek tek yazabilirim istersen...
bence bu kararı ertele etraf konu komşu ne der diye sakın düşünme çünkü bu hayat senin
sen o ewde mutsuz olduğunda kimse olmayacak yanında ve burnundan kan gelmesine rağmen
dönüp bakmıyor yardım bile etmiyor yaa yazıklar olsun
kesinlikle ama kesinlikle ewlenme HAYATININ yanlışını yaparsın canım

hayır benim nişanlım pek gönül almak gibi hareketleri yoktur çünkü hatasını kabul etmez hiç olaydan bi gün sonra beni aradı görüşelim canım vs. diye sonra görüştük neyse benim suratım bozuk tabiki birde bana diyor niye uzatıyosun diye bende dedimki ne yaptınki dedim ne bekliyosun nasıl düzelsin benim yüzüm dedimm

evlilik hazirligi kadinlari yipraqttigi ,yordugu kadar erkekleri de yipratip yoruyor, hatta evlilik sendromu denen bir olgu soz konusu erkekler icin, size karsi takindigi agresif tavirlar bunun bir parcasi olabilir ama olmayadabilir,allah kolaylik versin, nisanlilikta kuzu olan erkeklerin evlenince nasil kurtlastigini hepimiz biliyoruz, sizin ki daha cetrefilli gorunuyor, bir kac kez konusmak hatta ertelemekte fayda olabilir.

Bende nisanliyim ve suan nisanlim askerde ve evlenen arkadaslarim evlendikten sonra gercektende eslerinin degistigini soyluyolar..
Bence hic etraftaki insanlar ne dusunur ne derler yok iste sukadar yilin hatri var su var bu var diye dusunme eger senin migdeni bulandiran bi olay varsa ortada ve seni elinde kanli bi selpakla gorup hala kilini kipirdatmiyosa bu is te biseyler var derim ben
herzaman dedigim gibi Bi yuzuk taktin diye omrunun sonuna kadar herseyini cekmek zorunda degilsin iliskide karsilikli saygi ve anlayis en onemli seylerdir eger bunlar yoksa oyle bi insanlar nasil bir evin icinde yasicaksin sen dusun ...
tabi bunlari yazarken bi taraftanda seni kotu yone dogru cekmek istemiyorum sonucta sizin aranizdaki iliskiyi kimse bilemez ama seni uzucekse ve uzuyosa bence kendini onunla evlenmeye mecbur hissetmemelisin..

hayirlisi olsun diyelim..

bak canim bende alti aylik evliyim ayni hataya dustum evlenince yapmaz degisir diyordum inanki degisiyor ama kotulugune degisiyor unutma hayata bi defa geliyoruz ve zararin neresinden donersen kardir iyi dusun ask insanin gozunu kör ediyor. bekarken dayanabildigim seylere artik tahammul edemiyorum ben $ahsen. insan gerçekleri goremiyor.

Back
X