hic takma kafana ne gerekiyosa onu yap mecbur olmasan zaten gitmiceksin biraz anlayis gostermek zorunda bence..evlendikten sonra mecbur calisnak zorunda kalsan boyle bi iste calissan hic sesini cikarmaz emin ol benim esim beni calistirmicakti oyle diyodu hep asla calismicaksin ama.bi donem maddi sknti cektik mecbur calistim hicte sesini cikarmadi hee git calis demedi ben calisicam dedim ama sesini cikarmadi :))Evet kizlar nisanliyim ekimde dugunum var nasipse isimi bendwesevmiyorum aama ceyiz aliyorum idare ediyorum aksam 4 gece 12:30 vardiyam var servise bindirmiyor gec diye kendi alır 1 senedir ama kac defa dedi gec cikmama gönlü razi degil baban nasil izin veriyor diyo zaman zaman ben kiz kardesim i çalıştırmam bole gec cikilan islerde diyo ne desem bilmiyorum ama cok gücüme gidiyor is bakiyorum bi yandan bulamıyorum bilmiyorum ama artık cok bunaldimmm ; (
Evet kizlar nisanliyim ekimde dugunum var nasipse isimi bendwesevmiyorum aama ceyiz aliyorum idare ediyorum aksam 4 gece 12:30 vardiyam var servise bindirmiyor gec diye kendi alır 1 senedir ama kac defa dedi gec cikmama gönlü razi degil baban nasil izin veriyor diyo zaman zaman ben kiz kardesim i çalıştırmam bole gec cikilan islerde diyo ne desem bilmiyorum ama cok gücüme gidiyor is bakiyorum bi yandan bulamıyorum bilmiyorum ama artık cok bunaldimmm ; (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?