nisanlimin söyledikleri gucume gidiyor

pamukkiz

gun dogmadan neler dogar
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2013
1.224
656
323
Evet kizlar nisanliyim ekimde dugunum var nasipse isimi bendwesevmiyorum aama ceyiz aliyorum idare ediyorum aksam 4 gece 12:30 vardiyam var servise bindirmiyor gec diye kendi alır 1 senedir ama kac defa dedi gec cikmama gönlü razi degil baban nasil izin veriyor diyo zaman zaman ben kiz kardesim i çalıştırmam bole gec cikilan islerde diyo ne desem bilmiyorum ama cok gücüme gidiyor is bakiyorum bi yandan bulamıyorum bilmiyorum ama artık cok bunaldimmm ; (

Bosverin.nisanliniz dendizin biri.soylenip duracagina o bulsun is.cok zoruna gidiyorsa eger ceyizlerinizi o alsin.

hic takma kafana ne gerekiyosa onu yap mecbur olmasan zaten gitmiceksin biraz anlayis gostermek zorunda bence..evlendikten sonra mecbur calisnak zorunda kalsan boyle bi iste calissan hic sesini cikarmaz emin ol benim esim beni calistirmicakti oyle diyodu hep asla calismicaksin ama.bi donem maddi sknti cektik mecbur calistim hicte sesini cikarmadi hee git calis demedi ben calisicam dedim ama sesini cikarmadi :))

Ayy allahm o zaman deki tamam haklisin sekerim babam izin veeiyor cnku ceyizlerim hayli para tutuyor..
sen izin verme ama ceyizlerimi sen al.. madem beni bu kadar dusunuyorsun alirsin ceyizimi bende bi kadar calismam mustakbel kocaciiiimm diyip bi opicuk kondurun.. bakalm bi daha diuebilcekmi duygusal olmayin kizlar arsiz olun biraz... su erkek milleti bi canimi sıkıyorki

Keyfinizden calisiyorsunuz sanki, kimsenin babasi kizini calistirmaya merakli degil herkes ister iyi bir geliri olsun cocuklarina baksin ama hayat bu bir yerden tutmamiz gerekiyor. Nisanliniz da moda girip bu kadar kor dusunmemeli bence. Durumu izah etmelisiniz, kendinizden ve ailenizden de odun vermeyin bence.

Çalışmak ayıp değil ve çalışmanın saati olmaz.
Ayda kaç günüm nöbetle geçiyor ben de istemem ama işim bu ve birileri akşam,gece olması gereken işleri yapmak zorunda en nihayetinde.Ne demekmiş baban nasıl izin veriyor?Baban çok da iyi yapıyor,çalışan insanın önü açılır ve takdir edilir.Kapanmaz.

Son düzenleme:
Geçlm ve hayat şartları zor biz zengin olmayanlara ama daha zor
çalışmayan kadına , sen bence ona fazla kulak asma erkek milleti hep kendi rahatlığını düşünür bu al diyincede dudak büker kendi emeğini yemek bambaşka , ekonomik özgürlük saygı beraberinde getiriyor, adama bir yük oldumu canım cicimli laflarda bitiyor hayatın ta gerçeği

Nişanlınızla dün mü tanıştınız da bu kadar şaşkın bu durum karşısında? İnsanlar mecbur olmasa calısmazlar elbette, lafa bak hizaya gel.

Bence nisanliniza haddini asmamasini,sizi babanizdan cok dusunmesinin mumkun olmadigini soyleyin.
Ayrica kendi ayaklari uzerinde duran bir kadini isten cikarip evde oturtmanin ona deger vermek olmadigini tam aksine degersizlestirmek oldugunu bilin.
Ayrica calismak ayip degil. Gece calisan doktorlar, isciler, askerler, polisler vs var. Hayatin devamliligi acisindan hepsinin yaptigi isler cok degerli.
Bence siz nisanlinizin zihniyetini bir daha degerlendirin

Namusumla çalışıyorum, zarar göreceğim bir durum olsa ben zaten durmam, aklı başında bir insanım ama çok rahatsızsan başka iş bul denmeli nişanlınıza

senin çalışacağın işe baban mı karar verecek?
babana laf söylemeden önce seni birey olarak kabul etse iyi olur.

Laf etmesini biliyosa o alır çeyizlerini. Takmaya değmez boşver.

Nisanliniz aldiginiz maas kadar parayi cebinize koysun tabii ki calismazsiniz.

Şimdi çok uzak gibi geliyor.
Ama o da baba olacak.
Şimdi hayal olan bir gün gerçekleşecek.
Hazırlıklı olsun.
Nişanlına çok çalışmasını, ilerde kızınızın çalışmasına gerek kalmayacak şekilde bir gelecek hazırlaması gerektiğini söyler misin?

nişanlınızın tepkisi çok komik
yeni tanışmadığınıza göre bir süredir bu iştesiniz
madem rahatsız çeyiz masraflarını o karşılasın sizde oturun evde
ayrıca kardeşimi böyle bir işte çalıştırmam demesi de büyük saygısızlık
namusunuzla para kazanıyorsunuz düşünmeden konuşuyor anlaşılan...

Hayat şartları sonuçta çeyizinizi kendisi tamamlayacaksa gönlünüze göre iş bulana kadar çalıştırmasın o zaman kafanıza takmayın hiçte zorunuza gitmesin ne güzel ayaklarınızın üzerinde duruyorsunuz lafla peynir gemisi yürümezmiş

seni ele gecrmesine musade etme.nerde ne şartta istersen orda o şartta calisirsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

nişanlına söyle ayda 1000 tl cebine koyuversin bi zahmette sende çalışmak zorunda kalma işlerine gelince ailelere laf söylerler kabadayılık taslarla...çok kıskançsa dediğimi yapsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…