önceden de oluyordu bu .. önemsemiyordum ama artık önemsemiyormuş gibi davranamıyorum...
asla küfür falan olmadı.. o konularda çok dikkatlidir.
peki bu anlaşamamanın çözümü nedir? hep böyle olucak ve ben bunları önemsemiycek miyim?
ne diycem ki nişanlıma sen bana sus otur sen konuşma kapa çeneni mi demek istedin o lafınla diye mi sorucam:) anlamadım.. ( söylediğin şeyle dalga geçmiyorum yanlış anlamyın lütfen sadece artık ne yapacağımı bilmiyorum.)
Hep boyle olmayacak biriniz mecburen alisacaksiniz, ya o konusmalarina extra dikkat edecek yada sen alisacaksin bu duruma baska bi cozumu yok...
Bu kadar uzun bi sekilde bunu mu demek istedin demene gerek yok ama zoruna giden birsey oldugunda ne demek istedigini biraz acarmisin de mesela. Seni incitmek istemedigini biliyorsan neden bu kadar dert ediyorsun ki kufur etmemek icin cokk dikkatli olan bir kisi seni bilerek incitmek ister mi
bunları çekemem diyorsan evlenmiycen canım...
adam sana nasıl biri olduğunu belli etmiş. kadın dediğin susacak demiş. ya susacaksın, ya da ayrılacaksın.
evlenince değişir ya da ben onu zamanla değiştiririm gibi hayallere kapılma
Sen de onu incitecek şeyler söylüyorsun belki.. bunu hiç düşündün mü.
Çok üzerine gidiyorum bazen demişsin, demek ki o da çok bunalıp sinirlenip karşılık veriyor.
Bu çok doğal bir tepki ben hiç yadırgamadım.
Sevdiğin kişinin sınırını iyi bilmelisin, ben üzerine gideyim gideyim o bir şey demesin.. maalesef böyle bir dünya yok.
Benden sana abla tavsiyesi, bir erkeğin üzerine asla çok fazla gitme, sonunda üzülen hep sen olursun.
Baktın ortam gerilmeye başladı sus, ertele konuşacaklarını... sakinleşince açarsın gene konuyu, zorlama yani.
Sakin sakin...
Bende almanyada dogdum büyüdüm canim esim türkiyeden. Benim türkcemde gayet düzgün olmasina ragmen kendimi bazen yanlis ifade ediyorum. Farkina varmadan olan bir durum. Esimde söyler bazen kendini yanlis ifade ediyorsun diye. Bence normal yetistigi ortamdan cevreden olabilir.
nişanlımın da türkçesi iyidir sıkıntı çekmeden konuşur ama bazı lafların nereye gidebileceğini düşünmüyor. ben ona bak bu dediğin şey bu anlama geliyor diyorum.. ama ben öyle demek istemedim diyor.. genellikle bu tarz sorunlarımız oluyor.. onun dışında bi sıkıntı yok..
Aynen cnm bizimde sorunumuz orda. Farkinda olmuyorum yanlis ifade ettigimin birda yazarken bile bazen karman corman oluyo yazdiklarim. Aileme karsida ifade edemiyorum kendimi mesela bizimde sorunumuz bu. Dert etme bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?