Türkceyi iyi bilenler cok romantik cumleler kuruyor mu saniyorsun?
Nisanlinin diktatör bir kisiligi var sanirim. Dizginleri eline almak istiyor. Son sözü söyleyen hep o olmak istiyor.
Eger benim icin sorun yok diyorsan devam et ama ben susamam diyorsan gidecegin yol belli.
Oturup, konusup cozulecek bir sorundan ziyade karakter meselesi.
yeni üyelerdenim.. burda kimseyi de tanımıyorum.. yardımcı olun lütfen..
4 aydır nişanlıyım. 1.5 senedir de tanışıyoruz. nişanlımı çok seviyorum bana ailemden sonra tek huzur veren kişidir. Ama bazı sorunlar yaşıyoruz.özellikle son bir aydır. Bazen öyle laflar ediyor ki onu tanıyamıyorum. Aslında şöyle nişanlım almanyada doğup büyüdü türkçesi iyidir.konuşmasında bir problem yok ama gel gelelim bazı kurduğu cümleler çok incitici oluyor. söylediğimde ben onu dmeek istemedim diyor. acaba nişanlım türkçeye yeteri kadar hakim olamadığı için mi yanlış konuşuyor yoksa onu söylerken kasıtlı mı söylüyor? mesela bişey hakkında tartışıyorduk. ben de çok üstüne gittim. ( bazen gerçekten istemeden yapıyorum bunu) bana kadın dediğin oturaklı olur.susar dedi.. kendimi çok kötü hissettim.. söylediği şeyler canımı çok yakıyor. bu sorunu çözmek istiyorum anlattığım olay sadece yasanan olaylardan biriydi. düşüncelerinizi bekliyorum..
hyr öyle sanmıyorum..
dediğiniz gibi ipleri eline almak gibi bir durumda yok.. bazı kullandığı kelimelerin anlamlarını bilmiyor. çok iyi türkçe konuşmaktan bahsetmiyorum ben.. konuşurken aynı anlama gelen kelimeleri söyler. ama fakat .. ya da birbiriyle çok alakasız kelimeler kullanır. kullanıdğı kelimenin anlamını yanlış biliyordur. çok defa öyle denmez böyle denir o bu anlama gelmez o kelime diye söylemişimdir. mesela pıtır pıtır yürüyo diyceğine tıpış tıpış yürüyo der. anlatabildim mi?
bana laf yetiştirme dedi.. buraya yazdım bazıları dedi ki ne demek istedin bununla bana diye sor diyenler oldu. sordum.. laf yetiştirme bana demekle tmm şimdi susalım sakinleşelim sonra konuşalım demek istemiş.. sorun gerçekten onun kullandığı kelimelerin anlamını bilmeyişi.. buraya konu açıp yardım istememn amacı moral verici bişeyler duymaktı.. yoksa çok büyük bi sıkıntı yok.. yani dediğiniz gibi ipleri eline almak, diktatör bir kişiliğinin olması gibi bir durum yok.. ben bu anlşamamzlığı nasıl çözebilirim diye sordum..
4 aydır nişanlıyım. 1.5 senedir de tanışıyoruz. nişanlımı çok seviyorum bana ailemden sonra tek huzur veren kişidir. Ama bazı sorunlar yaşıyoruz.özellikle son bir aydır. Bazen öyle laflar ediyor ki onu tanıyamıyorum. Aslında şöyle nişanlım almanyada doğup büyüdü türkçesi iyidir.konuşmasında bir problem yok ama gel gelelim bazı kurduğu cümleler çok incitici oluyor. söylediğimde ben onu dmeek istemedim diyor. acaba nişanlım türkçeye yeteri kadar hakim olamadığı için mi yanlış konuşuyor yoksa onu söylerken kasıtlı mı söylüyor? mesela bişey hakkında tartışıyorduk. ben de çok üstüne gittim. ( bazen gerçekten istemeden yapıyorum bunu) bana kadın dediğin oturaklı olur.susar dedi.. kendimi çok kötü hissettim.. söylediği şeyler canımı çok yakıyor. bu sorunu çözmek istiyorum anlattığım olay sadece yasanan olaylardan biriydi. düşüncelerinizi bekliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?