Nişanlımın tuhaf davranışları

jane eyre_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2014
1.104
1.908
Merhaba ,6 aylık nişan sürecinden sonra Ekim'de evleneceğiz yani en azından tarih o şekilde.Sorun şu ki nişanlımla üç gün önce tartıştık zaten bu aralar tartışmalarımız çok sıklaştı.Tartışma sonucunda ben bıktı artık bu tartışmalardan diyince küfür edip suratıma telefonu kapadı. Üç gündür haklı olduğum için en azından bir özür bekliyorum ama onun yerine çocuk gibi facebookta resimlerimizi silip whatsupta da iletisine her şey bitti yazmış.Ya deli olcam nişanlısın sonuçta uzaktan bitirmek nedir en sonunda annesine söyledim durum bu şekilde diye kadın eve çağırmış konuşmak için iki gündür eve gitmiyor, kadın üzülüyor ben muallakta kaldım,bu sabah da faceden sen artık bana yabancısın evine dön yok bilmem ne içerikli şarkılar paylaşıyor.27 yaşındaki adam doğrudan karşıma geçip derdini anlatmıyor e ben çok kırıldım tamam bitircem ama yüz yüze konuşup bitirmek istiyorum tekrar aramak istemiyorum ama adam triplerde kendince ,ne yapsam bilemiyorum.Sizce nasıl yapsam ki?

Ne konuda tartıştınız?? Nişanlınız ergen gibi davranıyor

Merhaba ,6 aylık nişan sürecinden sonra Ekim'de evleneceğiz yani en azından tarih o şekilde.Sorun şu ki nişanlımla üç gün önce tartıştık zaten bu aralar tartışmalarımız çok sıklaştı.Tartışma sonucunda ben bıktı artık bu tartışmalardan diyince küfür edip suratıma telefonu kapadı. Üç gündür haklı olduğum için en azından bir özür bekliyorum ama onun yerine çocuk gibi facebookta resimlerimizi silip whatsupta da iletisine her şey bitti yazmış.Ya deli olcam nişanlısın sonuçta uzaktan bitirmek nedir en sonunda annesine söyledim durum bu şekilde diye kadın eve çağırmış konuşmak için iki gündür eve gitmiyor, kadın üzülüyor ben muallakta kaldım,bu sabah da faceden sen artık bana yabancısın evine dön yok bilmem ne içerikli şarkılar paylaşıyor.27 yaşındaki adam doğrudan karşıma geçip derdini anlatmıyor e ben çok kırıldım tamam bitircem ama yüz yüze konuşup bitirmek istiyorum tekrar aramak istemiyorum ama adam triplerde kendince ,ne yapsam bilemiyorum.Sizce nasıl yapsam ki?

ergenler bile böyle değil

Isterse 37 yasinda olsun bazilarinda ergenlik kroniklesiyor. Bana blof gibi geldi sozde sizi pisman etmek istiyor. Gercekten nisani atacak olan adam karsisina alir adam gibi konusur yuzugu cikarir ve bitirir. Ne o oyle whatsupptan laf sokmalar facebooktan sarki paylasmalar. Bence sizde herhangi bir sosyal medyaya " Buyude gel bir zamandan sonra ergen atari cekilmiyor" yazardim.

nişanlınız sorunu oturup konuşmak yerine kaçmayı tercih etmiş belli ki daha evlenmeden böyle davranıyor evlendikten sonra ne olur düşünebiliyormusunuz?

fc den wassap dan laf sokması tam çocukça hareketler

Blöf yapıyor ya da ciddi bilmiyorum ama böyle muallakta kalmak canımı çok sıkıyor.Millet düğün düğün diye konuşup sordukça ne diyeceğimi şaşırıyorum,annem ve annesi haricinde kimse bilmiyor.Ben de bir de panik atak var bazen gerçekten küçük şeylere bile büyük tepkiler verebiliyorum zor sakinleşiyorum ama yok adam hala mesaj verme peşinde.

Blöf yapiyor gibime geldi.. Senin onu aramani özür dilemeni bekliyor olabilir. Ama böyle bi kisilik olamaz ergenler gibi resimleri silmek bittin sen demek küfür etmek.. Bu hareketlerle bi evlilige adim atilmaz

vardır bir karın agrısı beyfendinin..
insanlara duyurmaktan bu kadar cekinmediğine göre bitirmeyi kafasına koymustur..
ama bu asamaya gelene kadar neler yasadınız,daha önce seni ayrılmakla tehdit etti mi.. bak bir daha yaparsan biter falan diye.. durup dururken sacma geldi cünkü..

Tartıştığımız günün akşamı arkadaşlarımıza gidecektik bir gün önceden anlaşmıştık yani tamam demişti o gün tutturdu ben öyle bir şey demedim diye bunun üzerine büyüdü o sebepten

Tartıştığımız günün akşamı arkadaşlarımıza gidecektik bir gün önceden anlaşmıştık yani tamam demişti o gün tutturdu ben öyle bir şey demedim diye bunun üzerine büyüdü o sebepten
Bu sebepten size sövüp şimdi de suç bastırıyor gibime geldi. Küçücük bi meseleyi sövüp telefon kapatıp bu duruma getirmek inanılmaz saçma.

böyle basit bir sebepten küfür etmek ve kolayca silip atmak
şimdiden böyleyse evlenince nolur...

sakin olun geride durup izleyin sonucu kendisi çok net gösterecektir
kesinlikle aramayın msj atmayın sosyal paylaşım sitesinden dahi
kafası bir süre sonra bu niye tepki vermiyor diye gelecektir
böyle yaparak g.t pof pofluyorsunuz

X