- 1 Haziran 2017
- 609
- 478
- 23
- 34
- Konu Sahibi Melos199197
-
Sana oyle geliyor ben kimseyi kayirmiyorum diyor..Nisanliniz ne diyor bu duruma ?
Ben zaten barismalarinda değilim..Laflar size söylenmedi değil mi?
Öyleyse onlar kardeş,kavga onların,barışmak onların.
Sizinle alakası olduğunu sanmıyorum.
Karışmayı da konuşmayı da düşünmüyorum.karışmamaya devam et
Ben zaten mesafeliyim..Ama siz de diyorsunuz sinirli oldugu icin oyle konustu diye.
Insan sinirliyken dusunmedigini bile soyluyor ya da dusundugunu abartarak soyleyebiliyor.
Bu tutarsizlik degil ki.
Eninde sonunda barisacaklardi zaten.
Soylediklerine pisman oldugu icin de kardesinin iyi ozelliklerini de belirtme ihtiyaci duyuyor sanirim.
Ha eger size bir zarari varsa gorumcenizin siz mesafenizi ayarlayin, buna kimse karisamaz zaten.
Sürekli para istemek ,Nasıl bir zararları var görüşmemeleri gerektiğini düşünecek kadar?
Sinirli biri değil .Belli ki nişanlın fevri davranan, öfke kontrolü olmayan biri.
Karakterini iyice değerlendirebilmen için bu nişan süreci. Gözlemle derim..
Nişanlınız ne yapıyor?Sürekli para istemek ,
en ufak bir sorunda gel sen yap demeleri...
Ilk başlarda köşede ki markete gidip ekmek almak için dahi hadi gel al demeleri biz birlikte iken daha da bir sürü şey.
Şöyle anlatayım, kayinvalidem kanser hastası olduğu için istese de istemese de gidiyordu ...Nişanlınız ne yapıyor?
Her dediklerine koşuyor, sonra da arkalarından size şikayet mi ediyor?
en güzelini yaparsın atalar boşa dememişKarışmayı da konuşmayı da düşünmüyorum.
Nişanlımin en yakın arkadaşı benim yanımda, sen aileden elini ayağını çek sana slm vermezler , seni kullaniyorlar dedi ve oda kabul etti .en güzelini yaparsın atalar boşa dememiş
kel ölür sırma saçlı olur,kör ölür badem gözlü olur
durduk yerde kıymete binmesin
empati yap misal birisi çıkıp senin annen şöyle böyle dese sen deNişanlımin en yakın arkadaşı benim yanımda, sen aileden elini ayağını çek sana slm vermezler , seni kullaniyorlar dedi ve oda kabul etti .
Ama hala bu kadar toz kondurmama çabası beni ondan soğutuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?