- 1 Eylül 2014
- 26.137
- 30.500
- 798
- 35
- Konu Sahibi Melos199197
-
Evlenmeyebilirsin mesela ...Merhaba.. Nisanlim ile değil de ailesi ile sıkıntılarım olduğunu önceki konumda paylasmistim...
Geçen akşam gorumcelerim ile ilgili sıkıntı oldu ...
Ciddi bir mesele idi .. Yalancı,kendini bilmez,başına buyruk gibi laflar etti Nisanlim..
Çok sinirli olmasa öyle konuşmazdı..
Ve hakliydi da.. ben hiç karışmadim hatta ortamdan uzaklastim..
Bugün görüşmüsler ve bana ballandira ballandira anlatıyor..
Bana söylediklerini ne çabuk unuttu acaba diye sormadan edemiyorum...
Bir kayiriyor... Gerçekten böyle olunca soguyorum...
Ben.hic kimse küsüp kavga etsin demiyorum.
Sadece hayatimdaki herkese karşı anlaşamıyor isem hayat tarzım farklı yaptıkları beni rahatsız da ediyor ise kardeşim olsa mesafe koymaktan yanayim...
Onlar tarafından gördüğümüz zararlar doğrultusunda hala böyle olması beni çok uzuyor ne yapmaliyim bilmiyorum .
Bizim olaylarımiz çok farklı..Siz birebir ne zarar gördünüz ki görümcenden. Onlar kardeş kavga da ederler, sinirli bir anda lafta söylerler sonra barışırlar sana da kardeşim şöyle iyidir aslında diyebilir ama sen niye mesafe koymak istiyorsun ki ara bulucu olman lazım ve sen kişisel birşey görmediysen neden hemen duvar örüyorsun anlamadım. Daha nişanlıyken görümceye karşı doluyorsun.
Erkekler öyle biraz. Annesinin kötü bı özelliğinin huyunun farkındadır ama sen söylesen kötü olursun. Genel olarak böyle bu. Senden kötüsü olmaz sonraNişanlımin en yakın arkadaşı benim yanımda, sen aileden elini ayağını çek sana slm vermezler , seni kullaniyorlar dedi ve oda kabul etti .
Ama hala bu kadar toz kondurmama çabası beni ondan soğutuyor..
Başkaları söyleyince kabul ediyor ben soylersem kabul etmez .
İçinden farkında olsalar da senin yanında kötülemek istemez ailesini. Sinir anında tutamamış kendini. Sonra senin yanında onları söylediği için pişman olmuş vicdân yapmış. Kendince böyle telafi etmeye çalışıyor. Biz çok iyiyiz aslında, geçen günkü olanlar sinirle oldu, ablamlar aslında çok iyi, biz çok iyi geçiniriz.... Vs. Mesajı vermeye çalışıyor.Daha çok şey var o yüzden..
Ben dert etmiyorum... benim takıldığım nokta farklı..
Barıştı isen baristin , bana neden gelip sanki hiç zararları olmamış, harika bir ilişkiniz var gibi anlatıyorsun.
Bana mesaj vermeye çalışması kadar abes bir şey yok..İçinden farkında olsalar da senin yanında kötülemek istemez ailesini. Sinir anında tutamamış kendini. Sonra senin yanında onları söylediği için pişman olmuş vicdân yapmış. Kendince böyle telafi etmeye çalışıyor. Biz çok iyiyiz aslında, geçen günkü olanlar sinirle oldu, ablamlar aslında çok iyi, biz çok iyi geçiniriz.... Vs. Mesajı vermeye çalışıyor.
Öyle olmadığını o da biliyor aslında ama...
Kendince senin ailesine laf söylemene fırsat vermemeye çalışıyor muhtemelen. Kendilerince akıllılık yapıyorlar ama o kadar düz mantıklar ki ellerine yüzlerine bulaştırıyorlar.Bana mesaj vermeye çalışması kadar abes bir şey yok..
Çünkü ben kimin ne olduğunu çok iyi biliyorum ...
Akıllarından şüphe ediyorum bu erkeklerin bazen .
Peki sizce bu bir ayrılık sebebi midir ?Kendince senin ailesine laf söylemene fırsat vermemeye çalışıyor muhtemelen. Kendilerince akıllılık yapıyorlar ama o kadar düz mantıklar ki ellerine yüzlerine bulaştırıyorlar.
Güncel: Hanımlar, sanırım ben kendimi ifade edemiyorum...
Yanlış anlasiliyorum...
Ben Nisanlim kardeslerinden nefret etsin..
Gorusmesin demiyorum.
Ona çok zararları dokundu hala daha da dokunmaya devam ediyor...
Bana sevimli göstermeye çalışması çok saçma geliyor ...
Kendisi de gayet iyi biliyor herşeyi..
Normal kardeşlerde kavga edip de barışmak gayet normal ama bana göre zararı var ise kim isterse olsun uzak durmak gerekir .
Zararlari benim şahsıma yönelik değil..Siz yine de karışmayın. Fikrinizi sorarsa söyler kenara çekilirsiniz.
Örnek vereyim; yeni evli olduğumuz zamanlar eşim benim kardeşimle ilgili birilerinin yanında olumsuz bir kaç özelliğinden dem vurdu. O an bir şey demedim ama evde gayet sakin şekilde 'o benim kardeşim ben de biliyorum o özelliklerini ben derim ama sen özellikle başkasının yanında onu kötüleyemezsin' dedim. O da 'haklısın' dedi pişman olmuştu ve sustu. Ben bu konuşmayı yapana kadar kendisi sonradan farkına varsa bile özür dilemeye niyeti yoktu.
Ben kardeşime her şeyi söylerim ama başkasına ezdirmem. Kardeşiniz yok galiba ki bunun ayırdına varamıyorsunuz. Size çok büyük saygısızlıkta bulunmadıkça nişanlınızdan bunun için mesafe beklemek büyük şımarıklık olur..
Bence şu an için değil. Sonuç itibariyle çoğu kişi kayinvalidesiyle veya görüncesiyle az çok problem yaşıyor. Bu konuda mükemmeli yakalamak zor. Sorunsuz olan var mıdır bilmiyorum. Nişanlını seviyorsan ve anlattığın konular dışında bir probleminiz yoksa böyle şeylerin tadınızı kaçırmasına izin verme.Peki sizce bu bir ayrılık sebebi midir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?