Nişanlımin tutarsız davranışları ?

kardeş onlar küser de barışır da siz karışmayın yoksa kötü olan siz olursunuz.

Evlenmeyebilirsin mesela ...

Aldım , kabul ettim , bitti ye gelmiş olay ..

Bizim olaylarımiz çok farklı..
Beni istemeyen onlardı..
Benlik birşey yoktu ...

Onlar kardeș canım küserlerde barıșırlarda laf demek sana düșmez

Kardes kardesi bicaklamis donmus yine kucaklamis
Sizi ilgilendirdigini dusunmuyorum.tartisirlar sonra gezer barisir opusurler.

Erkekler öyle biraz. Annesinin kötü bı özelliğinin huyunun farkındadır ama sen söylesen kötü olursun. Genel olarak böyle bu. Senden kötüsü olmaz sonra

Daha çok şey var o yüzden..
Ben dert etmiyorum... benim takıldığım nokta farklı..
Barıştı isen baristin , bana neden gelip sanki hiç zararları olmamış, harika bir ilişkiniz var gibi anlatıyorsun.
İçinden farkında olsalar da senin yanında kötülemek istemez ailesini. Sinir anında tutamamış kendini. Sonra senin yanında onları söylediği için pişman olmuş vicdân yapmış. Kendince böyle telafi etmeye çalışıyor. Biz çok iyiyiz aslında, geçen günkü olanlar sinirle oldu, ablamlar aslında çok iyi, biz çok iyi geçiniriz.... Vs. Mesajı vermeye çalışıyor.
Öyle olmadığını o da biliyor aslında ama...

Bana mesaj vermeye çalışması kadar abes bir şey yok..
Çünkü ben kimin ne olduğunu çok iyi biliyorum ...
Akıllarından şüphe ediyorum bu erkeklerin bazen .

Bana mesaj vermeye çalışması kadar abes bir şey yok..
Çünkü ben kimin ne olduğunu çok iyi biliyorum ...
Akıllarından şüphe ediyorum bu erkeklerin bazen .
Kendince senin ailesine laf söylemene fırsat vermemeye çalışıyor muhtemelen. Kendilerince akıllılık yapıyorlar ama o kadar düz mantıklar ki ellerine yüzlerine bulaştırıyorlar.

Siz yine de karışmayın. Fikrinizi sorarsa söyler kenara çekilirsiniz.

Örnek vereyim; yeni evli olduğumuz zamanlar eşim benim kardeşimle ilgili birilerinin yanında olumsuz bir kaç özelliğinden dem vurdu. O an bir şey demedim ama evde gayet sakin şekilde 'o benim kardeşim ben de biliyorum o özelliklerini ben derim ama sen özellikle başkasının yanında onu kötüleyemezsin' dedim. O da 'haklısın' dedi pişman olmuştu ve sustu. Ben bu konuşmayı yapana kadar kendisi sonradan farkına varsa bile özür dilemeye niyeti yoktu.

Ben kardeşime her şeyi söylerim ama başkasına ezdirmem. Kardeşiniz yok galiba ki bunun ayırdına varamıyorsunuz. Size çok büyük saygısızlıkta bulunmadıkça nişanlınızdan bunun için mesafe beklemek büyük şımarıklık olur..

Zararlari benim şahsıma yönelik değil..
Bana karşı saygisizliklari oldu o ayrı..
Bize zararları oluyor ...
Nişanlımı kullanmaya çalıştıkça, ondan sürekli her şeyi talep etmeleri , gerek iş gücü gerek de maddi anlamda hep istekliler...
Buda bizim hayatımızı olumsuz etkiliyor..
Birikim yapmak istiyoruz, bir eşya yada özel bir şey yapmak istiyoruz olmuyor...
Sürekli al getir modundalar ..

1 değil 2 değil 3 değil.
Hep talep hep istek halindeler ...

Nisanlim işten çıkmıştı.
1 lirası yoktu ona rağmen annelerine 1 ekmek almak için dahi onu arıyorlardı...
Artık midemi bulandiriyorlar...

Peki sizce bu bir ayrılık sebebi midir ?
Bence şu an için değil. Sonuç itibariyle çoğu kişi kayinvalidesiyle veya görüncesiyle az çok problem yaşıyor. Bu konuda mükemmeli yakalamak zor. Sorunsuz olan var mıdır bilmiyorum. Nişanlını seviyorsan ve anlattığın konular dışında bir probleminiz yoksa böyle şeylerin tadınızı kaçırmasına izin verme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…