10 gün sonra düğünüm var bizde evi yerleştirmeye çalışıyoruz nişanlım iftardan sonra beni aldı evi temizlemeye gittik mutfak masası istediğimden farklı renk gelmiş sen nasıl farketmedin dedim mutfağımıza uymuyor dikkatsiz dedim o da bana ben değiştiremem uğraşamam bıktım senden gibi laflar etti tartışma gibi bişey oldu yükseldik bayağı perdeyi takacaktı birden attı perdeyi yere dedii ki ben gidiyorum ne yaparsan yap ev L koridorlu giiderken şarteli indirdi kapıyı sesini duydum her yer karanlık ev yeni ve tek kalınca çok korktum seslendim kaç defa ses yok telefonda yanımda değildi olduğum yere yığıldım sonra cesaretimi toplayıp kalktım telefon yok dedim gideyim bari şarteli kaldırayım koridor çok karanlık milim milim gittim tam şartele yaklaşmışım zifiri karanlıkta bir el omzuma dokundu ben tabi çığlık kıyamet bağırdım yere düştüm dizlerim çözüldü nişanlım hemen benim benim dedi ama ben onun gittiğine o kadar inanmıştım ki çok kötü oldum hıçkıra hıçkıra ağladım sen nasıl beni çaresiz bırakır gidersin dedim şartelide indirerek üstelik çok ağladım kızdım bağırdım çağırdım hayatımda bu kadar korktuğumu hatırlamam saatlerce sakinleşemedim aynı apartmandaki ablası çığlıkları duydu onada rezil oldum eşimi aradı açmadı een nihayetinde eve geldim yüzüm kireç gibi kollarım kalkmıyor saç diplerim ağırıyor bana bunu nasıl yapar hiç mi vicdanı acımadı bu kıza bişey olur diye çok kızgınım ondan nefret ediyorum
Ayy inanmıyorum ya buda pek şaka olmamis yani kizmaktz haklısın canim .. peki burda sakadan daha onemli olan biktim senden falan demesi değil mi onlarida mi Şakayla demis yoksa gerçek olarak mi ?
Bıktım derken benim kararsızlığımdan detaycı ve titiz olmamdan bıkmış beyefendi daha öncede aldıklarımızda benim etkimle değiştirdiğimiz eşyalar olmuştu
10 gün sonra düğünüm var bizde evi yerleştirmeye çalışıyoruz nişanlım iftardan sonra beni aldı evi temizlemeye gittik mutfak masası istediğimden farklı renk gelmiş sen nasıl farketmedin dedim mutfağımıza uymuyor dikkatsiz dedim o da bana ben değiştiremem uğraşamam bıktım senden gibi laflar etti tartışma gibi bişey oldu yükseldik bayağı perdeyi takacaktı birden attı perdeyi yere dedii ki ben gidiyorum ne yaparsan yap ev L koridorlu giiderken şarteli indirdi kapıyı sesini duydum her yer karanlık ev yeni ve tek kalınca çok korktum seslendim kaç defa ses yok telefonda yanımda değildi olduğum yere yığıldım sonra cesaretimi toplayıp kalktım telefon yok dedim gideyim bari şarteli kaldırayım koridor çok karanlık milim milim gittim tam şartele yaklaşmışım zifiri karanlıkta bir el omzuma dokundu ben tabi çığlık kıyamet bağırdım yere düştüm dizlerim çözüldü nişanlım hemen benim benim dedi ama ben onun gittiğine o kadar inanmıştım ki çok kötü oldum hıçkıra hıçkıra ağladım sen nasıl beni çaresiz bırakır gidersin dedim şartelide indirerek üstelik çok ağladım kızdım bağırdım çağırdım hayatımda bu kadar korktuğumu hatırlamam saatlerce sakinleşemedim aynı apartmandaki ablası çığlıkları duydu onada rezil oldum eşimi aradı açmadı een nihayetinde eve geldim yüzüm kireç gibi kollarım kalkmıyor saç diplerim ağırıyor bana bunu nasıl yapar hiç mi vicdanı acımadı bu kıza bişey olur diye çok kızgınım ondan nefret ediyorum
intikam soğuk yenen bir meyvedir çanlar kimin için çalıyorrrr
Him ciddi olarak soyledi yani ..canim bişey sormak istiyorum bu tartismalar nisanlanmadan once varmiydi yoksa evlilik arifesindemi basladi
daha önce eşya alma gibi bir durum olmadığı için son zamanlarda başladı o da inat ben de çok yıprandım ben bazı şeyler mükemmel olsun diye
ona kalsa iki eşya alır koyar umru değil
Canim hani sevgililikte yokta evlilik arifesinde basladiysa strestten diyecegim bizdede olabiliyor çünkü düğün stresinden .. hem canim malum erkekler bizim kadar ince dusunemiyorlar bu konuda
hayır sevgililkte yoktu asla her gün çiçekler çikolatalar ayıcıkla kapı önünde ıslanmalar öyleydi şimdi de iyi bende düğün stresine bağlıyorum ama zora gelmiyor bişey uymadı diyelim değiştirince hayattan beziyor istiyor ki her şey cuk otursun hazır olsun problem çıkmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?