Nişanlımın yaptığı eşşek şakası ve benim fenalaşmam

Teyzem bir elektrik kesintisinde ilk panik atağını yaşadı ve belki 15 yıldır antidepresan kullanıyor.

Karanlikla ilgili şaka en son yapacağım şeydir, hatta herhangi bir sekiled korkutarak şaka yapmak.
Insanın sinirleri her an sağlam olmayabilir.

aman dikkat et canım, korkudan sarılık olursun valla. nişanlının şakası da biraz ağır kaçmış :26:

ayıp etmiş.

ama gitmemiş olması hoşuma gitti açıkçası.

kapıyı çarpıp, şalteri indirip gitse o zaman her şeyi sayardık.

bu gitmemiş ki beklemiş. ne tepki vereceksin izlemiş.

seviyor gibi hissettim sadece buradan:)

bu eşek şakaları hiç bitmiyor.

canım geçmiş olsun büyük bir şey atlatmışsın. neyse ki geçmiş üzme kendini.

Cok aptal bi hareket saka diyemiyorum ben. Bu tarz bi hareket yüzünden konuşma bozukluğu yaşayan bi tanıdığım var

Sizi arabada birakip gittiginde burnundan getirip pisman edebilseydini eger, bir daha gerceginin olmamasi muhim olmaz boyle sakalara dahi cesaret edemezdi.

Biktim vb. tartismalar buyutulcek seyler degil elbette fakat evinizde kavga sonrasi cekip giderek "evcilik" oynamis akli sira...
Her sakada gercek yatar diye dusunenlerdenim, cunku insan sevdigine kiyamaz/kiymamali... O yuzden es adayiniz goz dagi da vermis bence.
Sonra salter vs isi korku filmine cevirip sakaya vurmus.

Sakalardan nefret eden biri olmasaydim,
bu 10gun yuzugu bile atar sonra da "saka saka ehi ehi" der salakca gulerdim. Oyle degil boyle olur diyerek...
Bu da ona ders olur, gercegini yasadignizda sizin sakanizin da gercek olacagini bilirdi.
Ama iliskiyi yipratir mi? Evet.
Olgun bir davranis olur? Hayir.

Hic komik bir saka degil aklima esimin essek sakasi geldi yeni evliyiz beni surekli korkutuyolar esim sessizce gelmis masasnn arkasna saklanmis bendr yemek yapiyorm kafasni gorunce ben fenalastm ocaktaki yemek her yere dokuldu ben aglama krizine girdim cok kotuydu sen simdi bunu yazinca aklima o ani geldi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim eşim de güya beni kızdırmak için ben arabaya binmeye çalışırken arabayı biraz ileri aldı.

ben de ağzının payını da verdim, adetim gecikti, belki gebeyim düşsem bir şey olsa mutlu mu olacaksın diye...

Ben eşime yapmıştım işten geldim duymadı geç geldiydim duştan cıktı arkasından sinsice yaklaşıp böööö dedim nerdeyse uçan bi tekme yiyodum hırsız sanmış ay ne güldüydük kaç yıl oldu hala gülerim sanki hırsız böööö dicek eşim sever şakaları ama korkmuştu çaktırmasada yani aslında erkeğe bile yapılmaz bu kadarı ki bayana hiç yapılmamalı eşşek şakası olmuş bu

böyle saçma şeymi olur eşeğinde eşek şakası olmuş bu

Ke sin lik le gözyaşlarımın hesabını vermeli ben nasıl bir şey yapsam ki aynı oranda o da korksa yaratıcı fikirlerinizi bekliyorum kızlar

düğün günü ben ayrılmak istiyorum de

Ben de bu sakayi sevimli bulanlardanim ama bu ona bunu odetmeyecegim anlamina gelmez.

Benimki de benzer bir saka yapti lakin ifadesiz sifatimla "korkayim mi istersin guleyim mi" deyince "la az kadin ol kadin tepkileri ver" deyip bir daha tekrarlamadi. Bizde bozulan o oldu anlayacağın. Gecmiş olsun bu arada. Benim hic fobim olmadigindan pek empati kuramadim lakin yine de gecmis olsun :)

Evde tek kaldigimda elektrikler gider diye telefonu yanindan ayirmayan bir insanim.

Yeni evde boyle bi'sey yasasam oldugum yere yigilir kalirim.

Saka biraz kaka olmus.

O anda düşüp başınızı vurabilirdiniz, başka şeyler de olabilirdi bayılabilirdiniz ne saçma bir şaka olmuş...
O anda tekme tokat tırnak dalardım herhalde acımadan oldu bittiye getirip...

Orası kesin de, kendince şaka yapmaya çalışmış ama hasta olur insan ya hu hele de zaten karanlıktan korkan biri
Ayı yavrusunu severken öldürürmüş hesabı konu sahibini tenzih ederekten...
Sağlam bir dayağı hak ediyor

Dengesizlik,
Korkutulmaz bu sekilde,saka olmus kaka.
Cok ilginc bu tür sakayi ayni eve girmek üzereyken yapmasi.
Yani daha bolca bu tür sakalara hazir ol.

Tam eşimlik şaka...:)

Korkmakta kızmakta haklısın ama erkekler bu kadar detaylı düşünemiyor. Onun için bu yaptığı sadece hahahaha bi şaka:)

Ben evde uyurken eşim bahçede düşmüş gibi sesler çıkarıyor cama koştuğumda beni hortumla ıslatıyor ve buna şaka diyor:) bu arada hamileyim:))

Işe gitmek için vedalaşıyoruz o arabasına binip gidiyor ben de arabamı bi açıyorum ki şeytan maskesi takan biri üstüme atlıyor.. Eşim bu şakayı üç gün düşünmüş:))) elim ayağım tutmuyor:)

Bir gün de Eminönü'ne gittim ve arkadan biri çantama saldırdı bilin bakalım kim:)))

Ben bayılın yere düşerken eşim ergen bi çocuk gibi bu anıları sadece gülerek anlatıyor arada çok korktun mu karıcım diyor:))) başarısı ı ölçüyor aslında :))

Gecirmedin mi kafayi nisanlina? Manyak mi ne

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…