Nişanlımın yeğeni?!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

teosmyrna

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2017
29
11
88
Nişanlımın ablasının 2 kızı var. Eşinden boşanmış birkaç yıl önce. Nişanlım ve ailesiyle aynı evde yaşıyorlar. Nişanlım büyük yeğeninin üstüne çok düşmüş ilgilenmiş. Üniversite çağında kız. 2 oldu mezuna kalıyor. Bir şey sorunca dayıları terslemekten beter ediyor. Bir de kız öyle hallere giriyor ki bana karşı. Kardeşini de dolduruyor. Aynı ortamda bana ne selam verir ne hoşgeldin der, yüzüme bakmaz benden kaçar. Eltimle daha önceden limoni olmalarına rağmen gider onun yanına fısfıs konuşur. Sosyal medyada stalklar.
Aile fotoğrafı çekilecek. Ben çekmem der kaçar fotoğrafa girmediği gibi. İsteme günümde annem buna kahve vermiş. Elinizde kaldı ondan verdiniz yoksa vermezsiniz demiş. Hediye alırız teşekkür etmeyi bırakın ben napcam bunu der. Artık aynı ortamda durunca enerjim düşüyor. Orda durmak istemiyorum. Nişanlımın ailesinden yana bi sıkıntım yok çok şükür ama bu kız benim enerjimi düşürüyor.

Dayısını sizden kıskanıyordur bence. Dayısı ilgilenmiş diyorsunuz ya adama hayranlık duyuyordur bence. Liseden yeni mezun olmuş genç kız. Çok kafaya takmayın, zamanla geçer bence. Çok da üstüne düşmeyin, ortamlarda onunla konuşmak, onu da sohbete dahil etmek için vs ekstra çaba sarfetmeyin

Nişanlımın ablasının 2 kızı var. Eşinden boşanmış birkaç yıl önce. Nişanlım ve ailesiyle aynı evde yaşıyorlar. Nişanlım büyük yeğeninin üstüne çok düşmüş ilgilenmiş. Üniversite çağında kız. 2 oldu mezuna kalıyor. Bir şey sorunca dayıları terslemekten beter ediyor. Bir de kız öyle hallere giriyor ki bana karşı. Kardeşini de dolduruyor. Aynı ortamda bana ne selam verir ne hoşgeldin der, yüzüme bakmaz benden kaçar. Eltimle daha önceden limoni olmalarına rağmen gider onun yanına fısfıs konuşur. Sosyal medyada stalklar.
Aile fotoğrafı çekilecek. Ben çekmem der kaçar fotoğrafa girmediği gibi. İsteme günümde annem buna kahve vermiş. Elinizde kaldı ondan verdiniz yoksa vermezsiniz demiş. Hediye alırız teşekkür etmeyi bırakın ben napcam bunu der. Artık aynı ortamda durunca enerjim düşüyor. Orda durmak istemiyorum. Nişanlımın ailesinden yana bi sıkıntım yok çok şükür ama bu kız benim enerjimi düşürüyor.
Mesafe koyun gormemezlikten gelin. Dayisina nasil davrandigida onu ilgilendirir birsey demiyorsa kimse siz karismayin.

Terbiyesiz şımarık şey iyi anlaşmak zorunda değilsiniz aileye istediği kadar yakın olsun sizin için dış kapının dış mandalı konumunda nişanlınıza açıkca söyleyin zaten hareketleri bariz ortadadır herkes görüyordur ama işte annesi babası ayrı vs vs bahanelerine sığınırsa da alttan almayın kocaman kız hadsiz biri yani benim eşiminde hala tarafı öyle eşim diyor ailem gibi ama ben söylüyorm yani görüşmek zorunda değilim hala sonuçta sizin için yakın olabilir ama akrabalık bağı olarak benim muhataba alacağım öncelikli bi akraba değil diyorum hala kızını sevmiyorum ve açıkca belirtiyorm

Neden bu kadar etkileniyorsunuz ki yapsın istediğini sizin etkilendiğinizin farkında muhtemelen o yaşlarda oluyor böyle cins huylar oralı olmayın.
Takmayayım diyorum ama ister istemez moralim bozuluyor. Eşimin eski ilişkilerinden sorular soruyor etrafındakilere nişanlım yokken.

Tamam bazen ergenlikten kaynaklı bazı davranışlarında sorunlar oluyor düzelir ama terbiyesizlik başka bir boyut. Ağzının payını vermekten çekinmeyin. Ne demek elinizde kaldı ondan verdiniz bu çok çirkin bir cümle

Ergence tavırlar bence hiç takmayın size nasıl davranıyorsa aynı şekilde davranın sizde onu görmezden gelip alttan alttan laf sokun. İlerde kendiliğinden düzelir zaten

Cocuk daha bu kadar onemsersen daha beterini yapar birak takma ilerde buyuk sorunlar yasanir yoksa ailesi direkt bu daha cocuk der abartma kiskanma her yere gider mevzu

bu tarz sorunlu akrabaları yırtmak suretiyle bertaraf etme yanlısı biri olarak :)))))) diyorum ki daha gencecik bir ergen kız hisler hormonlar duygu dünyası dalgalı deniz. 2. kere mezuna kalmanın baskısı da vardır. Bir abla gibi yaklaşıp dışarı yemeye sinemaya davet etseniz, birlikte ne bileyim cilt bakımına gitseniz ona ablalık etseniz belki zırhı düşer. Bzen ergenlere iyi davranınca duruluyorlar

Takmayayım diyorum ama ister istemez moralim bozuluyor. Eşimin eski ilişkilerinden sorular soruyor etrafındakilere nişanlım yokken.
Senin yanında bunu yapiyorsa sende bu kadar terbiyesizlesmemesi gerektiğini hele ki annene saygılı davranması gerektiğini annesinin yanında açık bir şekilde söyle. Elalemin egitemedigi çocukla uğraşmam yok sayarım da bu baya hadsiz.

İlgi delisi geç bir ergen, aileye yabancı girince rakip bellemiş, eve yeni kedi istemeyen kediler gibi. Nişanlınızla sağlam bir konuşma yapın, yeğenini seviyorsun iyi hoş, nazı bile tatlı geliyor o da iyi hoş, ama ben çekmem haberin olsun diye.

Annesi farkında mı peki kızının hareketlerinin? Ben olsam görmezden gelirim. Hiç muhatap olmazsanız bir süre sonra peşinizde dolaşmaya başlar.

aranızda 10 yaştan fazla var anlamaya çalışın belli ki zor zamanlar yaşamış evi yok anneanne evinde kalıyor 2 kere mezuna kalmış. eminim herkese karşı öyledir.

Yeni nesil ergenler böyle valla. Saygı diye bişey yok. Gelen misafire hoşgeldin diyen gençler bile yok artık hepsi odasında oluyor. Veya bizimle otursalar bile anneyi babayı toplum içinde küçümsemeler falan bi değişikler.

Sizde ki durumda öyle sizi sevmemiş hanımefendi bunu da açık açık gösteriyor. Sizde mesafe koyun o size hoşgeldin deniyorsa sizde ona bişey demeyin görmezden gelin merhaba bile demeyin haketmiyor çünkü. Kocaman kız aklı fikri var o düşünmüyorsa sizde düşünmeyin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X