Nişanlımın Yengesi !

sinsirella85

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2017
99
39
3
Merhaba arkadaşlar nişanlım bugün durup dururken artık topuklu ayakkabı giyme saçını hergün düzleştirme falan dedi. Normalde asla karışmaz açık da giyinmiyorum şaşırdım noldu falan zorladım yengem dedi dedi ,yengesini de hiç sevemedim gelini de bi kötü bakıyor zaten bana ısınamadım onlara . 2-3 gün öncede kv le yenge konuşurken kv gelinim sessiz sakin demiş yengede sessizden sakinden korkacaksın demiş. Nişanlım giymemi istemiyor şimdi günlük hayatta kalın topuklu sandaletlerden giyiyorum alıştım kötü bir şey yok bunda yengesi söyledi diye çıkarmak istemiyorum nasıl bir tepki vereceğim he birde hadi ailesi daha mütevazi haklılar desem oda yok görümcelerim benden daha açık giyinirler nasıl karışabiliyorlar bana anlamadım nişanlımla daha yüzyüze konuşamadım ne demeliyim sizce ?

Sence ne demelisin? Senin ne giyeceğine elin kızı mı karar verecekmiş bı sor bakalım

Reactions: ksg
Sana soyleyecegim tek sey, henuz daha nisanliyken disaridan birinin lafina bakip seni degistirmeye calisan bi insan evlendikten sonra neler yapar kim bilir! Nisanlin evlenilecek bi adam midir seni oldugun gibi degil de oldurmaya calistigi gibi mi seviyor? Bu sorularin muhakemesini yap derim ilk once arkadasim. Hic birsey icin gec kalma..

Asla taviz verme. TAVİZ TAVİZİ DOĞURUR. ASLA BAK ASLA. yenge kimmiş ya. o kimmiş. ne demek yengesi demiş. ne haddine. haddini bilsin. Afedersin ama nişanlında yanlış yapmış. Herkim olursa olsun sana laf ettirmesi veya böyle birşey bile dedirtmesi çok yanlış. SAKIN TAVİZ VERME. Nişanlınla konuş düzgünce ve yengesine olan tavrını göster. Asla bu şekilde senin hakkında konuşamayacağını ve ASLA SANA KARIŞLAMAYACAĞINI söyle. Herkes haddini bilsin kardeşim. Bu nedir ya. Yengeymiş. sen kimsin be !!!!

Haydaaaaa, kvler bitti bide yengeler mi basladi?! Sen bunu hemen öyle bir sekilde sustur ki, bir daha kalkip yengem sunu dedi anam bunu dedi bacim söyle istedi diye tek bir kelime bile edemesin!

zaten asla çıkarmayı düşünmüyorum ne desemde bana karışmalarını engelleyebilirim

Ben ne istersem o giyerim bunu sadece ben bilirim diyceksin . Kocaman insansın kışın askılı yazın kazak giymediğin sürece kimse giydiğine karışamaz tavrını koy

Kadın kişiliğine bile laf etmiş sessizden kork nedemek

nişanlımla daha yüzyüze konuşamadım ne demeliyim sizce ?

bunları telefonda mı söyledi

hani laf arasında dese neyse de yenge geldi ona dedi o da size dedi

oyyy oyyy

yani adam müdahalelere çok açık

yani dedikodu yapar toplum da dedikodu yapılan nişanlının gelip bunu sana talimat modunda söylemesi çokkkk düşündürmeli seni

Uffff! Giy kız boşver, sanki seni balerin topuzu Mickey'li eşofmanla mı beğenmiş ?!?!? Yenge de kim oluyor ? Kv,kp, elti bitti yengeler de burun sokmaya başlamış. Sokmamış mı lafı " sen kim oluyorsun" diye... Yenge ağzına bakarak iş mı yapılır Allah Allah ! Şu evli, nişanlı insanların yakasından bir düşsünler Allah aşkına !

Bu yenge bu şekilde konuşmaya nasıl cüret eder
Konuşana değil konuşturana bak diyorum

Reactions: ksg
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…