Nişanlımın Yengesi !

Iyikide böyle bir yengen varmisda kocan olacak kisinin nelere kulak asip asmicagini sanada bu yüzden karisip karismicagini görmüs oldun! bu adamla hayat gecmez benden demesi. Yengesine ne arkadas!

zaten asla çıkarmayı düşünmüyorum ne desemde bana karışmalarını engelleyebilirim
Bak arkadaşım bunu sen yapmıcaksınki. Bunu nişanlın yapıcak. sen nişanlına tavizi vermiceksin. Onunla konuşucaksın. Diceksin asla bana kimse karışamaz. Sende milletin lafına uyup bana tek bir kez daha birşey söyelemezsin. eğerki söylersen iş ciddi boyutta sıkıntıya girer. herkes yerini haddini bilsin. sen nişanlına tavrını belli ediceksin. oda eğer yapabiliyorsa -ki yapması gereken bu- benim eşime nişanlıma sevgilime vs vs benden başka kimse laf edemez bişeyde diyemez deyip çenelerini kapatıcak. anladınmı.

Yenge ne ya? Hani kaynana falan da değil yenge. Dış kapının mandalı yani. Bravo size de. Benim nişanımda kayınbabam karışmaya kalkıştı. Dinlemedim bile eşim de takmadı kayınbabamı. Surat astı oturdu nişanımda ama bana ne. Kim oluyor da bana karışıyor. Benim nişanlım bana böyle yapacak ben de susacağım? Skandal... Ezdirmeyin kendinizi ya gerekirse yengesine diş gösterin. Ben olsam nişanlıma derdim ki yengen kim dış kapının mandalı. Bana sen bile karışamazsın o kim oluyor derim. Sen giyinmeyi bilmiyor musun da karışıyorlar? Çok sinirlendim.

çok iyi dediniz bunları dikkate alıp en kısa sürede konuşacağım

zaten asla çıkarmayı düşünmüyorum ne desemde bana karışmalarını engelleyebilirim

Sana karışmalarını asla engelleyemezsin... nişanlın yengenin dediklerini sana söylemek yerine, yengeye gereken cevabı verseydi, evet engelleyebilirsin derdik... ama nişanlında öyle bir durum yok...

Ya istedikleri kalıba gireceksin, yada hadi güle güle diyeceksin...

Valla bana boyle dese biri hadi yavrucum bak kapi orda git yengenle yasa derdim , yengenin manyakligini gectim nisanli daha tuhaf , nasil gelir bunu size soyler? Siz nasil tepki vermezsiniz
Bir de neden bahane uretiyorsunuz ki yok gorumcelerim acik diye , isterse tum aile kapali olsun yine de kimsenin size karismaya hakki yok , siz bir bireysiniz nisanlandiniz diye kimsenin mali degilsiniz

ikimizde şuanda çalışıyoruz akşam yüz yüze konuşacağım telefonda olmaz

size çıkarmayacağımı söyledim zaten ama tepkimi ne diyerek belli edebilirim diye yazdım

Tepki belli etme tepki ver !
Yengesinin halasının teyzesinin ve diğer tüm akraba tanıdıklarının senin hakkında yorum yapmasına giydiklerşni eleştirmeye hakları olmadığını herkesin kendine bakması gerektiğini söyle
Yengenin lafıyla hareket ediceksen onun bulduğu biriyle evlen diye de ekle

Annenide sok devreye derim kvyi arayıp haşlasın biraz o kim oluyomuşta benim kızıma kaf söylüyomuş desin evlilik olucaksa yengeyle asla görüşülmiycek şeklinde eklesin bak nasıl tutuşuyolar

kayınvalidemde varken mi konuşayım yoksa nişanlımla baş başa mı ?

Ilk önce nisanlinla konus tek basina, daha sonra kv de mutlaka söyle. Ben nerde nasil giyinip nasil giyinmeyecegimi, nasil oturup kalacagimi bilirim de, su kadar yasindayim de, kimsenin bu esimde olsa bana karismaya yasantimi kisitlamaya hakki yok de-Bu sekilde de ki, kv de hiiiic kalkmasin sana biseyler demeye.

O yengeye söylesin kim oluyormuş da karışıyormus. Nisanlina da söyle şimdi den ailesinin lafiyla gelmesin sana. Ayrıca kimseyi de karıştırmasın aranıza, laf verdirmesin sanane desin bı zahmet

Yürü git de aynen bunu söyle nişanlınızın aklı yok mu yengesi yönetiyor

Yengeyi degilde elalemin sozunu dinleeyen ve sana başkasının beyniyle hukmeden nisanlini tak kafana .yanlış adam bence nisanlin üzer seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…