• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımın Yengesi !

Merhaba arkadaşlar nişanlım bugün durup dururken artık topuklu ayakkabı giyme saçını hergün düzleştirme falan dedi. Normalde asla karışmaz açık da giyinmiyorum şaşırdım noldu falan zorladım yengem dedi dedi ,yengesini de hiç sevemedim gelini de bi kötü bakıyor zaten bana ısınamadım onlara . 2-3 gün öncede kv le yenge konuşurken kv gelinim sessiz sakin demiş yengede sessizden sakinden korkacaksın demiş. Nişanlım giymemi istemiyor şimdi günlük hayatta kalın topuklu sandaletlerden giyiyorum alıştım kötü bir şey yok bunda yengesi söyledi diye çıkarmak istemiyorum nasıl bir tepki vereceğim he birde hadi ailesi daha mütevazi haklılar desem oda yok görümcelerim benden daha açık giyinirler nasıl karışabiliyorlar bana anlamadım nişanlımla daha yüzyüze konuşamadım ne demeliyim sizce ?
kayınvalidenle konuş böyle böyle dedi yenge diye. hem ona ne

yengene mok yemek düşer , hiçkimse için giyim kuşamımı değiştirmem , nereye ne giyilecegını gayet iyi biliyorum , sende bunu böyle bil de ,

lafa bak yaaaa yengeee , neyse bamlanmayım

Şimdi böyle ise evlenince rotayı hiç düşünemedim. Ya yengesini dinlememesini öğret ya koşarak uzaklaş.

Balık bastan kokar hesabı nişanlınla ayrılmayı dusunme ama o yengeye yol ver derim hayatına müdahale etmesine sakın izin verme evlendıkten sonra da bu sekılde gider.

bu benzer seyleri inan bastan ses cıkartmadıgım için bende yasadım ama artık aklım basına gelse de eline ipleri alan almıs ailede yengeler kv kp yönetir herkes dinlemek zorunda kalıyor yoksa huzursuzluk cıkartıyorlar. bu dediklerim saçma gelebılır beklı bır çogunuz boyle dusunyosunuz ama bunlar malesef gerçek

nişanlın başkalarının etkisinde kalıyor,ilerde büyük sorunlarla karşılaşabilirsin..

Tamam yengeye ... yemek düşer, karışamaz, o onun saçmalığı da, nişanlınıza ne oluyor da size bunu söyleyebiliyor.
Bir yengenin etkisinde kalıp sizi değiştirmeye çalışan adamla evlenmeyi bir kez daha gözdrn geçirin.
Yenge bir saçmaladıysa nişanlınız bin saçmalamış.

sinsirella85 sinsirella85 ..."Benim eniştem diyor ki nişanlına söyle dar paça pantolon giymesin, erkek adama yakışmaz öyle kırmızı pembeli tişörtler de giymesin.. bundan sonra sadece özel günlerde jöle sürsün" de o anlar.. sonra da bildiğini oku.. annesi dese bile hakkı yok ama yenge nedir ya?? Seni çirkinleştirip kendi gelininimi ön plana çıkaracak napıcak??

Sert bir dille uyar. Yengen kim oluyor da bana karışıyor. Hadi o haddini bilmedi laf etti. Sen nasıl onun ağzının payını vermek yerine gelip bunları benden istersin de...

Çok sinir oldum :kızgın:

Merhaba arkadaşlar nişanlım bugün durup dururken artık topuklu ayakkabı giyme saçını hergün düzleştirme falan dedi. Normalde asla karışmaz açık da giyinmiyorum şaşırdım noldu falan zorladım yengem dedi dedi ,yengesini de hiç sevemedim gelini de bi kötü bakıyor zaten bana ısınamadım onlara . 2-3 gün öncede kv le yenge konuşurken kv gelinim sessiz sakin demiş yengede sessizden sakinden korkacaksın demiş. Nişanlım giymemi istemiyor şimdi günlük hayatta kalın topuklu sandaletlerden giyiyorum alıştım kötü bir şey yok bunda yengesi söyledi diye çıkarmak istemiyorum nasıl bir tepki vereceğim he birde hadi ailesi daha mütevazi haklılar desem oda yok görümcelerim benden daha açık giyinirler nasıl karışabiliyorlar bana anlamadım nişanlımla daha yüzyüze konuşamadım ne demeliyim sizce ?
Sorun yengede değil ki o dedi diye sana emir verebileceğini sanan adamda. Yenge normal bildiğimiz her evde bulunan yengelerden işte ağzı var konuşuyor gıcık gıcık. Normalde kimse takmayacağından sorun olmaz.

"Yengen ne alaka ne hakla böyşe bişey söyleyebiliyor ve sen kalkıp onun lafıyla bana bunları söylüyosun?!" diyerek başlayabilirsin. Asla taviz verme öyle saçma şeymi olur ya?

Sen yengeye değil nisanlina söyle adam olsun. Nasıl yengesinin lafıyla iş yapabilir. Bugün bunu yapan yarın neler yapmaz. Kendi aklı yok mu

Asla karıştırma, inadına giy inadına düzleştir. O yengeye de sessizlerin çiftesinin pek olacağını kimse yokken bildir yoksa ömür boyu kaynananı doldurur. O da oğlunu.

Back
X