- 2 Kasım 2013
- 928
- 573
- 103
- Konu Sahibi sinsirella85
Nisanliya bak sen onun bunun lafi ile doldurusa geliyor ha Allah yardimcin olsun. Önlemini simdiden almazsan ileride seni zor gunler bekliyor demedi deme
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba arkadaşlar nişanlım bugün durup dururken artık topuklu ayakkabı giyme saçını hergün düzleştirme falan dedi. Normalde asla karışmaz açık da giyinmiyorum şaşırdım noldu falan zorladım yengem dedi dedi ,yengesini de hiç sevemedim gelini de bi kötü bakıyor zaten bana ısınamadım onlara . 2-3 gün öncede kv le yenge konuşurken kv gelinim sessiz sakin demiş yengede sessizden sakinden korkacaksın demiş. Nişanlım giymemi istemiyor şimdi günlük hayatta kalın topuklu sandaletlerden giyiyorum alıştım kötü bir şey yok bunda yengesi söyledi diye çıkarmak istemiyorum nasıl bir tepki vereceğim he birde hadi ailesi daha mütevazi haklılar desem oda yok görümcelerim benden daha açık giyinirler nasıl karışabiliyorlar bana anlamadım nişanlımla daha yüzyüze konuşamadım ne demeliyim sizce ?
Yengen bunlari soylerken sen agzinin payini veremedinmi de.sac duzlestrmekle topuklu giymekle o... mu olunuyomus de .yengesi yillarca icinde kalip yapamadgi seyleri sende gordude senimi kiskanmis.cok pis gicik oldum.adam gibi bisey dyenlerin agzinin payini versinMerhaba arkadaşlar nişanlım bugün durup dururken artık topuklu ayakkabı giyme saçını hergün düzleştirme falan dedi. Normalde asla karışmaz açık da giyinmiyorum şaşırdım noldu falan zorladım yengem dedi dedi ,yengesini de hiç sevemedim gelini de bi kötü bakıyor zaten bana ısınamadım onlara . 2-3 gün öncede kv le yenge konuşurken kv gelinim sessiz sakin demiş yengede sessizden sakinden korkacaksın demiş. Nişanlım giymemi istemiyor şimdi günlük hayatta kalın topuklu sandaletlerden giyiyorum alıştım kötü bir şey yok bunda yengesi söyledi diye çıkarmak istemiyorum nasıl bir tepki vereceğim he birde hadi ailesi daha mütevazi haklılar desem oda yok görümcelerim benden daha açık giyinirler nasıl karışabiliyorlar bana anlamadım nişanlımla daha yüzyüze konuşamadım ne demeliyim sizce ?
sana açık açık, utanmadan, çekinmeden şunu yapma, bunu yapma diyen kim olursa olsun, aynı şekilde ve net olarak "beni seven böyle sevsin, hiç kimse bana karışamaz" diyeceksin.Merhaba arkadaşlar nişanlım bugün durup dururken artık topuklu ayakkabı giyme saçını hergün düzleştirme falan dedi. Normalde asla karışmaz açık da giyinmiyorum şaşırdım noldu falan zorladım yengem dedi dedi ,yengesini de hiç sevemedim gelini de bi kötü bakıyor zaten bana ısınamadım onlara . 2-3 gün öncede kv le yenge konuşurken kv gelinim sessiz sakin demiş yengede sessizden sakinden korkacaksın demiş. Nişanlım giymemi istemiyor şimdi günlük hayatta kalın topuklu sandaletlerden giyiyorum alıştım kötü bir şey yok bunda yengesi söyledi diye çıkarmak istemiyorum nasıl bir tepki vereceğim he birde hadi ailesi daha mütevazi haklılar desem oda yok görümcelerim benden daha açık giyinirler nasıl karışabiliyorlar bana anlamadım nişanlımla daha yüzyüze konuşamadım ne demeliyim sizce ?
Canım baştan bu işin önünü almazsan sevdiğin adamla değil yengesiyle evlenmiş olursun. Gerekiyorsa kavga et nişanlınla ama net koy tavrını bir kere. Kimsenin sana bu kadar karışmaya hakkı yok.Merhaba arkadaşlar nişanlım bugün durup dururken artık topuklu ayakkabı giyme saçını hergün düzleştirme falan dedi. Normalde asla karışmaz açık da giyinmiyorum şaşırdım noldu falan zorladım yengem dedi dedi ,yengesini de hiç sevemedim gelini de bi kötü bakıyor zaten bana ısınamadım onlara . 2-3 gün öncede kv le yenge konuşurken kv gelinim sessiz sakin demiş yengede sessizden sakinden korkacaksın demiş. Nişanlım giymemi istemiyor şimdi günlük hayatta kalın topuklu sandaletlerden giyiyorum alıştım kötü bir şey yok bunda yengesi söyledi diye çıkarmak istemiyorum nasıl bir tepki vereceğim he birde hadi ailesi daha mütevazi haklılar desem oda yok görümcelerim benden daha açık giyinirler nasıl karışabiliyorlar bana anlamadım nişanlımla daha yüzyüze konuşamadım ne demeliyim sizce ?