Nisanlimin yüzük nefreti...

Yukarda surrender de yazmış. Bu gaza gelen adamlar, gaza getiren adamlari genelde hic bi şekilde etkileyemiyor.
cunku bu gaza getiren kişiler, kendi iliskilerinde süt dokmus kedi, kadir kiymet bilen, kaybetme korkusu olan tipler oluyor.
bizzat ben yaşadım bunları. Bosa konuşmuyorum. Evlenince de Bekar arkadaşlarının gazina gelip,
gece gezmelerine devam etmek isterler. Arkadaşları "evlendin, hanimkoylu oldun vs.diyerek acayip gaza getiriyorlar.
bence iyice bir düşün gozlemle.

Inanirim ben sana. Bana hediye ettigi ilk yuzugu bende hic cikarmadim taki nisan yuzuklerimiz takildi ve ben her baktigimda gururla tasidim demjn cikarip attim ilk defa yaptim bunu..
yuzuk takmak formalite geliyomus benimkine onemli olan kalbindeymisim. Bende kalbinde olanin yuzugunu zorla degil isteyerek takardin boyle yersiz tartismazdik dedim. Hayir sen sorunlusun diyo bi yuzuk icin tartisilmazmis.

Gaza geldiginin bile farkinda degilki .. oyle bi havalara girmiski tutabilene eyvallah...

arkadasida evli .. bak ben hic taktinmi demis bide, bizimkide hic kimse takmiyo zaten bende takmicam. Asil sorun biz bu konuda tartisinca kendisine laf anlatamamam saatlerce tartissak bile lafi cok iyi cevirip kendini hakli cikartiyo...

ben illa takacaksin demedim ki diyorsun da bal gibi de icerlemissin işte, zoruna gitmiş.
Zaten takilmalidir da arkadasim. Hani adam ağır bi işte çalışır, yüzük zarar görmesin diye çıkarılır vs ama
sizde böyle bir durum yok. Arkadaşlarına kendini Maço göstermeye mi çalışıyor ya da sevmiyor mu takmayi bilemem.
Yüzüğü gectim adam acayip derecede de gaza geliyor.

3 aydir nisanliyiz toplam 5 kez takmistir :)) arkadasmis meger bizimkinin sorunu. Bazen aman takmasin banane diyorum ama sonra acayip sinir oluyorum.

Isi geregi hic bi sorun yok takabilir. Sorun arkadaslarina kendini maco gostermek dedigun gibi bunu bende bugun anladim zaten.

Arkadaşlar gaza gelme olayını bir kenara bırakın orda adam suçlu tamam konu yüzük değilde başka bişeyde olabilirdi. Ama erkeğin taakacağı yüzük gümüş olmalı ve 5 gramı veya 4.5 gr da olabilir tam hatırlamıyorum neyse o gramajı geçemez ve altın olamaz, mezhep farketmez müslümansa bu böyledir ve illa takacak diye diretmek çok yanlış haram ve günah.

3 aydir nisanliyiz toplam 5 kez takmistir :)) arkadasmis meger bizimkinin sorunu. Bazen aman takmasin banane diyorum ama sonra acayip sinir oluyorum.

Şimdi adamı tanımıyoruz senin anlattığın kadar.. Benim eşimde nişandan önce hiç aksesuar olarak yüzük takmamıştı o kadarki alyans seçerken parmağına bolmu geldi darmı onu bile anlamıyordu sonunda bol yüzüğü aldı :) Şimdi sende burdan bir heves gaza gelme canım daha sakin zamanda şikayetini tatlı dille anlat konuşun ufak sebeb bunlar yüzüğünü takmıyor diye aman dışarıda kız kesiyor bunu başı bağlı sanmasınlar falan anlama neticede kendinide düşün ama karşıyıda kırma..

Böyle sembolik şeylerede takılmayın derim ben sana sen istiyorsun diye takıyorum demiş. Bence bunu kötü düşünme bu bile sana olan ilgisini gösterir.

Ya u erkekler heryaşta ergen tavrı takınıyor işte bunlar büyümüyor..

Hakdinde ve kuranda yüzük hakkında yazanı bilmem ama kulu kırmamakta lazım eşi istiyorsa takacak. Onlar istiyor diye boya sürmeyip kıyafetine dikkat eden kadınlar var. Kadın anlayış göstersin ohh şehzadem hakdinde bu var diye kafasına göre olmazz..

Benim babam da aynen senin nişanlın gibiymiş. Yüzükten nefret ettiğini söylermiş. Yüzüğü beğenmiyorum, büyük geliyo, altın günah vs. bahaneler çok. Takmazmış. Sonunda annem de takmayı bırakmış sinirinden. Ve annem yıllar sonra, 10 yıl sonra öğrenmiş ki babam çok çapkınmış. Onu evliliği boyunca aldatmış. O kadar çapkın ki sırf senin yanında takıp seni kandırabilir ama bununla bile uğraşmak istemeyecek kadar azılı çapkınlardan. Bu tarz adamlar evlenilecek adam değildir. Yüzüğü takmamanın başka bi bahanesi olamaz. Bu kişiyle inatla evlenirseniz annem gibi eninde sonunda siz de bu gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalırsınız. Sadık erkek yüzüğünü takar. Bir yüzüğü bile taşıyamayan adam bir evliliğin sorumluluğunu nasıl taşıyabilir?!

Bence takmadığından ziyade neden takmadığını bilmek lazım . benim eşiminde takamama gibi bi sorunu var evlendik evleneli yüzüğü bi kez dahi parmağında görmedim ve bende ne nişanlıyken nede evlendikden sonra takmadım hiç yani sevgi ile falan alakası yok bence bunu belki yüzük takmayı sevmiyordur.. Eğer sevmediğinden takmıyosa üstüne çok gitme derim ben yani dışarıya nişanlı yada evli olduğunu gizlemek değilse amaç çokda sorun değil.

Böyle bir mesaj yazman müslüman olmadığın anlamına geliyor bizim dinimizde öncelik kitap tır sizde nasıl bilmiyorum ama Kur-an ı Kerimi yok sayıp kati suretle eş istiyorsa takacak diye bi lakırdı dile getirmek söz konusu bile olamaz.

Şurada sizinle olayı münazaraya döndürüp arkadaşın konusunu kasmayacağım.

Benim hangi dine mensup olduğum sizi ilgilendirmez ama siz şuanda kendinizi üstün sayarak takvanızın sınıfını belli ettiniz zaten.

Hayır ben kendimi üstün saymam bana göre bütün dinlerdeki insanlar eşittir ama dinlerdeki üstünlükte islamiyete aittir.

Aklimin almadigi bisey var yuzuk alinca, ben en ucuzunu secmistim ama o gitti en pahalisini en satafatlisini secti madem takmicaksin niye bukadar secici oldun diyorum:)

Yanına giderken çıkar sende arkadaşım,bakalım nasıl oluyormuş... Yüzük takmamak neymiş ya,insan daha çok heveslenir nişanlandım diye,annesinin karnından yüzüklemi çıkmış ki takmak istemiyorrr

abartmışsınız bence ... tamam yani yüzüğün takılmaması şık bir davranış değil ama takmayan her erkekde sizin babanz gibi olacak diye bişey yok. Çevremde yüzük takan erkek nadirdir ne yani hepsi aldatıyormu yada aldatma meyillisi mi ?

valla canım benim kocada takmıyor altın takmam dedi gümüş yüzük aldık yinede takmıyor bütün erkekler aynı haralde benim ki ben takmayıncada kızar yüzüksüz dışarı çıkarmaz ama kendisi de takmaz alişmalısın bence yüzük takmıyor die ilişki zedelenmemeli arkadasın biri çok güzel bişi yazmış güveniyosan dert etme güvenmiyosan evlenme çok haklı bi söz böle düşün bende kocama güvendiğim için hiç problem yapmadım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…