abartmışsınız bence ... tamam yani yüzüğün takılmaması şık bir davranış değil ama takmayan her erkekde sizin babanz gibi olacak diye bişey yok. Çevremde yüzük takan erkek nadirdir ne yani hepsi aldatıyormu yada aldatma meyillisi mi ?
Merhaba arkadaslar, uzun zamandir siteyi takip etsemde üye olmak daha yeni nasip oldu. Benim icinden cikamadigim bi sorunum var. 2 yildir bi iliskim var ve yaklasik 3 aydir nisanliyiz hersey cok guzel ve yolunda gidiyor aslinda. Ama nisanlim bi turlu yüzügünu takmak istemiyo taksada ara sira benim zorumla neyse son bir haftadir artik takiyodu hatta bidaha hic cikarmicam bile diyodu. Dun aksam cocukluk arkadasiyla disari ciktilar ve bana telefon acti eve geldiginde, ya iste arkadasim niye yuzugunu takiyosun felan demis aslinda sen boyle bi erkek felan degildin demistin sirf nisanlin istiyo diye neden takiyosun felan demis ve biz bayagi tartistik. Kirildim aslinda bana arkadasim hakli takmicam demesine. Arkadasi neredeyse gittt ayril dese ayrilicak gibime geliyor. Ne yapabilirim ne olur yorumlarinizi bekliyorum.
Gaza geliyosun dedim zaten .. ve ozaman daha cok sinirlenip tepki verdi bende eger arkadasin daha degerliyse lafini geciriyosa sana al yuzugu ona tak dedim . Sinirlerimi bozuyor boyle tavirlariyla..
Merhaba arkadaslar, uzun zamandir siteyi takip etsemde üye olmak daha yeni nasip oldu. Benim icinden cikamadigim bi sorunum var. 2 yildir bi iliskim var ve yaklasik 3 aydir nisanliyiz hersey cok guzel ve yolunda gidiyor aslinda. Ama nisanlim bi turlu yüzügünu takmak istemiyo taksada ara sira benim zorumla neyse son bir haftadir artik takiyodu hatta bidaha hic cikarmicam bile diyodu. Dun aksam cocukluk arkadasiyla disari ciktilar ve bana telefon acti eve geldiginde, ya iste arkadasim niye yuzugunu takiyosun felan demis aslinda sen boyle bi erkek felan degildin demistin sirf nisanlin istiyo diye neden takiyosun felan demis ve biz bayagi tartistik. Kirildim aslinda bana arkadasim hakli takmicam demesine. Arkadasi neredeyse gittt ayril dese ayrilicak gibime geliyor. Ne yapabilirim ne olur yorumlarinizi bekliyorum.
Güzel cevap, tebrik ederim :))
Ben yüzüğe önem veren biriyim, kendi yüzüğümü çıkarmam. Bir kez çıkardığım yerde unutup, kaybettim sanıp bir süre yüzüksüz kalmıştım. Sevgilime üzüntüyle mesaj attığımda "sen beni kalbinde taşı yeter aşkım, takılma yüzüğe." demişti bana, önemli olan da bu aslında. Kişinin sevgisini yüzük belirmiyor. Ancak bu kadar gaza gelmesi ilginç. Liseli ergen miyiz Allah aşkına arkadaşımızın gazıyla iş yapalım? Nişanlını olduğu gibi kabul ettiysen onun bu yönünü avantaja çevirmeye çalışabilirsin. Yani inatlaşarak değil de sen de gaz vererek istediğini yaptır. Misal "Bu bizim söz yüzüğümüz, biz birbirimize söz verdik. Söz senet değil midir? Erkek adam arkadaşının lafıyla sözünden döner mi? Senin gibi bir adam sözünden dönmez asla, biliyorum. Sana güveniyorum." gibi...
arkadaşına sorsun bakalım senınle evlenmel
erıne nasıl bakıyor...
benım odunumda yenı evlıyken arkadaşların sozlerıne bakardı...uzun yıllar sonra ıkısınıde sattım..şimdı yuzuklerımız yok artık.
Yüzüğü takmama sebebi altin erkeklere günah diye mi
yoksa baska bir sey icin mi?
Bence haklısın takmama sebebi farkli şeyler icin de olabilir.
Seven erkek gururla tasir o yuzugu ..
Sen de takma .
Hatta bence evlilik kararını tekrar gözden geçir...
Okurken guldum olgunlaşamamış bır erkek tıpı gordum karsımda onun bunun lafıyla hayatına yon verecek adam
Nısan yuzugu ıcın arkadasını konusturan adamdan sana hayır gelecegını dusunmuyorum arkadasım...
Nişan yuzugu altın olur takmak ıstemeyebılır erkege altın haramdır bundan sebeptır der dıe dusunurdum onun bıle bahanesı yok aynı yuzugun gumusunu yaptırır o parmaga taktırtırım... Evliliğin nişanın sümgesidir bu guven yada guvensızlıkle bagdastıramam bunu fakatevlı oldugunu bır ınsanın parmagından anlarım yada nısanlı oldugunu erkek adam yuzuk takmazmıs neye gore hangı kıtaba gore nısanlınınzın arkadasını evıre cevıre dovesım geldı cucuk beyınlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?