Nisanlimin yüzük nefreti...

Hepsi öyle diye bir şey söylemedim. Ama arkadaşımızın anlattığı kişi tam da babamın bahanelerini ve yalanlarını uyduruyor. Bu yüzden anneme bile gösterdiğimde benimle aynı tepkiyi verdi. Farklı sebeplerden takmayanlar olur tabi. Ama ''Niye yüzüğünü takıyosun falan demiş aslında sen böyle bi erkek falan değildin demiş sırf nişanlın istiyo diye neden takıyosun demiş'' vs. bunların aynılarını babam da anneme söylermiş. İster istemez karakterlerini çok benzettim. :18:

bence sende onun gibi yap ama çaktırmadan mesela takma bigün yüzüğünü sorarsa ne bileyim sıkıldım bi süre takmicam de eğer bozulursa aynı şeyi tekrar yap seni seviyor ve sahipleniyorsa kesinlikle yüzüğünü kendi takmasada senin takmanı isteyecektir. çünkü erkekler gerçekten yüzük takmayı sevmiyorlar benim erkek arkadşımda dahil. heee eğer bu yaptığın şeyi umursamıyorsa (yani seninde yüzük takıp takmaman) zaten onun evlenmek istemediğini anlarsın. bence o arkadaş meseleside biraz yalan gibi geldi bana. hee ayrıca ben ona hep onun yaptığı hataları ona bir farklı versiyonuyla yapıyrm çok etkisi oluyor.çünkü konuştuğmuzda dırdırcı oluyrz.

Gaza geliyosun dedim zaten .. ve ozaman daha cok sinirlenip tepki verdi bende eger arkadasin daha degerliyse lafini geciriyosa sana al yuzugu ona tak dedim . Sinirlerimi bozuyor boyle tavirlariyla..

Güzel cevap, tebrik ederim :))

Ben yüzüğe önem veren biriyim, kendi yüzüğümü çıkarmam. Bir kez çıkardığım yerde unutup, kaybettim sanıp bir süre yüzüksüz kalmıştım. Sevgilime üzüntüyle mesaj attığımda "sen beni kalbinde taşı yeter aşkım, takılma yüzüğe." demişti bana, önemli olan da bu aslında. Kişinin sevgisini yüzük belirmiyor. Ancak bu kadar gaza gelmesi ilginç. Liseli ergen miyiz Allah aşkına arkadaşımızın gazıyla iş yapalım? Nişanlını olduğu gibi kabul ettiysen onun bu yönünü avantaja çevirmeye çalışabilirsin. Yani inatlaşarak değil de sen de gaz vererek istediğini yaptır. Misal "Bu bizim söz yüzüğümüz, biz birbirimize söz verdik. Söz senet değil midir? Erkek adam arkadaşının lafıyla sözünden döner mi? Senin gibi bir adam sözünden dönmez asla, biliyorum. Sana güveniyorum." gibi...

arkadaşına sorsun bakalım senınle evlenmelerıne nasıl bakıyor...
benım odunumda yenı evlıyken arkadaşların sozlerıne bakardı...uzun yıllar sonra ıkısınıde sattım..şimdı yuzuklerımız yok artık.

Pek inatlasmiyorum ama sirf arkadas lafi gecti diye bende asiri derecede tepkilendim. Normalde pek tartismaya girmem yuzuk konusunda sirf arkadasim boyle dedi ve uygulayacam dedi diye kendimi tutamadim ve tartismayi buyuttum, dunden beri bana tavirli zaten konusmuyo kendini hakli cikartacak ya telefon bile acmiyo.

Onu bende kendidine soylledim arkadasin evlenme dese evlenmicekmisin diye... tepkisi agir oldu sinir korizi gecorcelti nerdeyse:))) gaza geldogini kabullenmiyo cunku..

Bence sende yüzüğü takma ve evlilik kararını aceleye getirme

Yüzüğü takmama sebebi altin erkeklere günah diye mi
yoksa baska bir sey icin mi?
Bence haklısın takmama sebebi farkli şeyler icin de olabilir.
Seven erkek gururla tasir o yuzugu ...

Sen de takma .
Hatta bence evlilik kararını tekrar gözden geçir...

altın diye takmıyorsa yada takmak istemiyorsa
alsın bi gümüş yüzük onu taksın
nişanlın takarmı takmaz mı bilmem ama
sen halen yüzügünü takıyormusun merak ettim
senin olsam nişanlına güven sorunu yaşardım

hayir yuzugu takmama sebebi altin degil ki biz yuzuk secerken kendisi sirf yuzugu secti en guzeli olsun beyaz altin olsun vs vs. Madem takmicaktin neden en pahalisini ve en SIK olanini sectinki yani onada anlam veremedim... yuzuk takmak sevmiyomus hic bi evli erkek takmiyomus bahaneleri bu.

zorla mı evleniyo seninle sende takma hatta yüzüne fırlat yani anlamıyorum ben yeni nesil genç kızların neden kendilerini bu kadar aşağılattığını,aşkından ölür müsün ayrılırsanız sen neden gözünün içine bakan bi erkek istemiyosunda şimdiden arkadaşının ağzına bakan bi adama tavsın pesss

Okurken guldum olgunlaşamamış bır erkek tıpı gordum karsımda onun bunun lafıyla hayatına yon verecek adam
Nısan yuzugu ıcın arkadasını konusturan adamdan sana hayır gelecegını dusunmuyorum arkadasım...
Nişan yuzugu altın olur takmak ıstemeyebılır erkege altın haramdır bundan sebeptır der dıe dusunurdum onun bıle bahanesı yok aynı yuzugun gumusunu yaptırır o parmaga taktırtırım... Evliliğin nişanın sümgesidir bu guven yada guvensızlıkle bagdastıramam bunu fakatevlı oldugunu bır ınsanın parmagından anlarım yada nısanlı oldugunu erkek adam yuzuk takmazmıs neye gore hangı kıtaba gore nısanlınınzın arkadasını evıre cevıre dovesım geldı cucuk beyınlı

Olgun bir erkekle nişanlanmamışsınız demek ki... nasıl birşey bu ya nişan olduysa o yüzük takılacak yani bunun bir bahanesi olamaz... nişanlınızın arkadaşına da diyecek hiçbir şey bulamadım açıkçası.. burda birçok kişinin de dediği gibi siz de takmayın o zaman yüzüğü nasıl bi şımarıklık bu böyle? altında başka şeyler arıyorum yüzük takmama nedeninin de bakalım ne dicek. Umarım öyle bir amacı da yoktur senin için üzülürüm....

Son düzenleme:
Bende 1 buçuk aydır nisanliyim cnm. Benim de nişanlımın takı alerjisi var kayinvalidem kayinbabam bile soyledi en baştan. Hatta söz gunu akşam hep beraber otururken herkes nisanlma bakti napcak diye bende direk soyledim cikaramazsin dedim. sen çıkar bende cikararım dedim o sonmusbidaha da alerjiden bahsetmedi kayinvalidemler bile şaşırıyor

ya güvenle çok ilgisi yok ama birinin evli olup olmaığı bununla anlaşılıyor. İstemem diyen birini de zorla ikna edemezsin ki

Ben de hoşlanmıyorum yüzük takmaktan ama mecburen takıyorum. Aslında genel olarak takıdan rahatsızım.
Nişanlımla da nişandan önce şu gümüş söz yüzüklerinden takıyorduk. Ben artık nişanlanıcaz diye 2-3 ay öncesinden çıkardım gümüş yüzüğü. Ona da dedim çıkart artık gerçeğini takıcaz diye inatla çıkarmadı hatta nişana parmağında o yüzükle gelip yüzükler takılacakken çıkartıp alyansı taktı. Öyle de enteresan.
Sizinkinin tavrı, bakış açısı nedir bilmiyorum tabi ama "sen böyle bir adam değildin" denerek yüzük çıkarmak farklı anlamlara geliyor...

Bu yüzük olayı çok abartılıyor bence. Bizde nisanliyken yüzükleri taktik ama şimdi ikimizin yuzugude kutuda. Eşim sevmiyo yüzük takmayı rahatsız oluyo alışık değil parmağında bisiyin olması bende günlük yüzük takamam hatta bazıları yuzukle uyuyo banyo yapıyor, ben yapamam. Suan mesela özel günlerde yuzugumu takarim ama eşim takmaz. Bir yüzük içinde huzur bozulmaya değmez. Yüzük ilişkinin sembolü diyorlar ama bence asıl sembol kalb.

Arkadasim yorumların hepsini okumadım ama sana diyecegim sende burda gaza gelme ve huzurunu bi yüzük yüzünden bozma.

Biz 6 yıl kendi aramızda yüzük taktık (onun isteğiyle) son 5-6 aydır takmıyoruz, bidaha takıcaksam nişan yüzüğümü takarım dedim bende çıkarttıkdan sonra. Arada konuşurken ben bidaha yüzük takmam vs dedi önce kızdım ,sinirlendim tartıştık sonra ona neden takmasını istediğimi anlattım. güven konusunda içim çook rahat zaten ben o yüzüğü kendim için takmasını istiyorum başkalarına kanıt olsun diye değil. oturdum başkaları ne der diye değil benim için o yüzüğün önemini anlattım ve sorun da kalmadı . Eskidenmiş o evli adamla birlikte olunmaz kuralları şimdi evli adamlar niyeyse daha çekici geliyo bazılarına

ahh ben kackez dovmek istedim:)))
erkek adam yuzuk takmazmis SIKILIRMIS yakismazmis felan filan . Hayir bana deseki ben takmak istemiyorum vallahi bukadar tepkilenmezdim ama arkadasim boyle dedi diye benim sah damarim atti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…