ben ankaradayım okuyorum on gün sonra mezun olacağım o zorunlu görevde doğudao doktor ben öğretmen.. Ve hemşirelerine yemek ısmarlamıştı geçen ayda kredi kartı ekstresinde vardı ben dışarda yemek yemeye bile kıyamazdım evlenmek için para biriktiriyor diye ama o masada ki doktor bendim ondan ödedim demişti şimdi de bu kadınla saat 23 den 23.30 a kadar konuşması gece gece şüphenlim arkadaşlar
yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar.. Bu saate kadar uyumaya çalıştım sinirim geçsin mantıklı düşüneyim diye..ama ne düşüneceğimi bilmiyorum artık 3 aydır sadece tus için ankaraya geldi onun dışında beni görmeye gelmedi işi yoğundur dedim gelemiyordum dedim ama geçen tusu kazandı mezuniyet belgesi ankaradaydı uçağa bindi geldi belgeyi aldı ve gitti yani son 3 aydır yalnızca kendi için geldi ve gitti onun öncesinde 3 gün olsun izin alıp gelirdi..garip davranıyordu telini gelince inceledim bu yaptığım doğru değil ama..arama kayıtları hep silinmişti ona da belki hafıza doldu ondandır dedim hep iyiye yordum ama sabah öğle akşam bazı zamanlar yerli yersiz aradım çoğunluklar meşguldu teli babamla konuşuyorum felan derdi 26 yaşında babası ile gece gündüz ne konuşuyorsa artık..dün de sabah neden gelmiyorsun diye biraz üstüne gittim daha da mesafeli oldu bana akşamda tesadüfen aradım meşgul çıktı kim diyince hemşire felan dedi yine bi yere kadar anlarım ama ilk kimle konuşuyorsun diyince ne konuşması kim konuşmuş diye dalga geçer gibi cevap verdi banao göreve gitmeden önce çok iyiydik ayakkabımı bile bağlardı bir sürü güzel günlerimiz oldu ama araya mesefa girince unuttu herhalde..inanın çok üzgünüm telimi kapattım bakalım şimdi rapor alıp izin alıp gelecek mi yanıma yoksa hiç umursamayacak mı bi de bu yaz evlenelim derdi tüm hayallerim yıkıldı bi enkaz gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?