- Konu Sahibi bedaliza23
Nişanlımlımla kavga etmedeğimiz gün yok gibi nişanlandıktan sonra herşey okadar değiştiki beni kaybetme korkusu hiç yok bana karşı minnetsizki anlatamam.İstiyorki herşeyi o yapsın o etsin her istediği olsun banada okeylemek düşsün.Flört dönemimiz okadar güzeldiki üzerime titrerdi şimdi küçük bir atışmaa büyük bir kavgaya dönüyo küfürlüde konuşmaya başlayınca bitti istemiyorum dedim ailesine söyledim onlarda onunla konuştuk asla daha olmayacak dediler olursa eğer biz yapacağımızı biliriz diyorlar ama yine aynı yine aynı seyrek aramalar,buluştuğumuzda konuşmuyoruz bile yemeğe falan gidiyorsak yemek yiyip dönüyoruz.Son günlerde farkettim sokakta el ele bile dolaşmıyoruz napıcam bilmiyorum bir yanım ayrıl diyor bir yanımda düzelecek ama inanın yüzüm hep asık iş arkdaşlarım nişandan önceki seni istiyoruz diyorlar.Ben istedim nişanlanmayı aileme sadece onay vermek düştü şimdi istemiyorum nasıl diyecem bunu düşündükçe bunalıma giriyorum.Yüzüm asık olduğunda direk yine naptın diyorlar onu okadar seviyorlarki onların yanında üzerime titriyo ilgili alakalı ama başbaşa yada telefonda özelliklee,atışmadığımız an yok onunla çok konuştum tamam olmayacak diyor yine aynı düğün hazırlıkları yapıyoruz birbirimize destek olmak varken neden üzelim yada ben onunlaa beni mutsuz etsin diye nişanlanmadım onunla nasıl bir yuva kuracam desteklerinizi bekliyorum:85: