Hic güzel bişey söylemiyor mu? Son zamanlarda tartışma falan yaşadınız mı? Ya da acaba ev düzme dügün telaşı vs derken cokmu yoruldu?Arıyor ama dedim ya cok soguk boyle bi napiyosun deyip kapatıyor yani hic acmayimmi telefonlarrini
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hic güzel bişey söylemiyor mu? Son zamanlarda tartışma falan yaşadınız mı? Ya da acaba ev düzme dügün telaşı vs derken cokmu yoruldu?Arıyor ama dedim ya cok soguk boyle bi napiyosun deyip kapatıyor yani hic acmayimmi telefonlarrini
Etrafımda nişanlım arkadaşlarıma bakıyorum her gün buluşuyorlar bende aynı sizin gibi arada ben buluşalım dersem buluşuyoruz kendisi hic teklif bile etmiyor Oysa benim hayallerim deki evlilik cok farkliydi kendinide hayatinida yaktin diyorum kendime cogu zaman3 yıllık evliyim, eşim evlenmeden önce aynı nişanlınız gibiydi. Ben görüşelim demeden görüşmezdik bile..
Evlenince kimse değişmiyor söyleyeyim. Eğer böyle kabul ediyorum derseniz evlenin
Henüz hiçbir şey için geç değil . Ayrıl demek istemiyorum bunun kararını verecek olan sizsiniz. Nişanlıyken ben de öyle diyordum ama evlenince çok daha zor oluyor.Etrafımda nişanlım arkadaşlarıma bakıyorum her gün buluşuyorlar bende aynı sizin gibi arada ben buluşalım dersem buluşuyoruz kendisi hic teklif bile etmiyor Oysa benim hayallerim deki evlilik cok farkliydi kendinide hayatinida yaktin diyorum kendime cogu zaman
Neden kendini bu ilişkiyi sürdürmeye mecbur bırakıyorsun tatlım? Herzaman söylüyorum, insan mutlu olmak icin evlenir, ama evliliğe giden yolda bile mutlu değilsen ilerisi daha da boş gelecektir. Bende nişanlıyım ve nişanlım uzakta, bizde hic görüşemiyoruz. Ama ilgisini teldede mesajdada belli ediyor. Elbette her ilişkide zaman zaman ilgisizlik sorun olur ama sizin asıl şimdi hergün görüşmeniz gerekir. Ev falan kurmuyor musunuz birlikte?Etrafımda nişanlım arkadaşlarıma bakıyorum her gün buluşuyorlar bende aynı sizin gibi arada ben buluşalım dersem buluşuyoruz kendisi hic teklif bile etmiyor Oysa benim hayallerim deki evlilik cok farkliydi kendinide hayatinida yaktin diyorum kendime cogu zaman
E birbirinize uyumlu değilsiniz neden evlenmek?Iki yıldır nişanlıyız bu mart ayında askerliğini bitirdi 2 ay sonrada düğünümüz var. Sorun şu ki nişanlım beni hiç aramıyor mesaj atmıyor aradığı zaman beş dk konuşup kapatıyor ben aradığım zamanda aynısı hiç bir romantik söz sarfetmiyor Normal arkadaşıyla konuşuyor gibi konuşuyor ilgilenmiyor, benim onu özlediğim gibi özlemiyor sanki beni. yan yanaykende ayni malesef. Sorduğum zaman çok yoğunum diyor. Çok yoğun çalışıyor ama beni hep ihmal ediyor çok üzülüyorum. akşamları gider gitmez uyuyor ve pazarlarıda akşama kadar uyuyor bana hiç vakit ayırmıyor oysa ben onunla vakit geçirmeyi çok ozluyorum ne yapmam gerekiyor bu durumda tamam Hak veriyorum ona çok yoruluyor ama benide bu kadar ihmal etmesin istiyorum özlüyorum çünkü
Bilmiyorum hep boyle devam et eşinden korkuyorum umursamaz birisi oldu son aylarda
Seven ozleyen adam ne yapar eder arar ılgılenır 5dk bıle olsa gelıp gormek ıcın cabalar pazar gunlerı uyuyor nedemek ya kesınlıkle bu adamdan bı yol olmaz ya kendını agırdan alıp sen aramıcaksın o arayana kadar onu adam edıceksın sen bence evlenınce de bole mı olur dıyerek yanlıs yapmıssın o ne ole kendını ezıkler gıbı..kadınsın sen o sana ılgı gosterıcek yorgunluk fln bahaneIki yıldır nişanlıyız bu mart ayında askerliğini bitirdi 2 ay sonrada düğünümüz var. Sorun şu ki nişanlım beni hiç aramıyor mesaj atmıyor aradığı zaman beş dk konuşup kapatıyor ben aradığım zamanda aynısı hiç bir romantik söz sarfetmiyor Normal arkadaşıyla konuşuyor gibi konuşuyor ilgilenmiyor, benim onu özlediğim gibi özlemiyor sanki beni. yan yanaykende ayni malesef. Sorduğum zaman çok yoğunum diyor. Çok yoğun çalışıyor ama beni hep ihmal ediyor çok üzülüyorum. akşamları gider gitmez uyuyor ve pazarlarıda akşama kadar uyuyor bana hiç vakit ayırmıyor oysa ben onunla vakit geçirmeyi çok ozluyorum ne yapmam gerekiyor bu durumda tamam Hak veriyorum ona çok yoruluyor ama benide bu kadar ihmal etmesin istiyorum özlüyorum çünkü
Nişanı atcam2 yıl sonra..
Bir Derdim Var Bölümü / Başlık;
EŞİMİN İLGİSİZLİĞİNDEN BIKTIM!!
İçerik;
Kızlar, 2 yıllık evliyim 6 aylık bir çocuğum var.
Eşim çok ilgisiz, işten gelip uyuyor, izinli günlerinde hiç bizimle zaman geçirmiyor, hep yorgun ve mutsbla bla blaa..
![]()
Çok ilginç. Bu mesajıNişanı atcam