Nişanlımla aram iyi değil

Iki yıldır nişanlıyız bu mart ayında askerliğini bitirdi 2 ay sonrada düğünümüz var. Sorun şu ki nişanlım beni hiç aramıyor mesaj atmıyor aradığı zaman beş dk konuşup kapatıyor ben aradığım zamanda aynısı hiç bir romantik söz sarfetmiyor Normal arkadaşıyla konuşuyor gibi konuşuyor ilgilenmiyor, benim onu özlediğim gibi özlemiyor sanki beni. yan yanaykende ayni malesef. Sorduğum zaman çok yoğunum diyor. Çok yoğun çalışıyor ama beni hep ihmal ediyor çok üzülüyorum. akşamları gider gitmez uyuyor ve pazarlarıda akşama kadar uyuyor bana hiç vakit ayırmıyor oysa ben onunla vakit geçirmeyi çok ozluyorum ne yapmam gerekiyor bu durumda tamam Hak veriyorum ona çok yoruluyor ama benide bu kadar ihmal etmesin istiyorum özlüyorum çünkü
Daha önce özlenecek bir vakit mi geçirdiniz?
Yoksa özlediğiniz vakti siz mi hayal ettiniz?

İnsanlar değişmez sanırım ama nişanlınız için konusmuyorum tabi tanımıyorum. Yakın bir arkadasım yasadı bunu, adamı da seviyodu ama böyle ömür gecmeZ bir yıl değil iki yıl değil dedi. ailesine karsı geldı en sonunda attı nişanı. Bir iki ay küstü babası sonra normal hayata devam. İki sene sonra biriyle tanıstı, bir sene arkadaslık edip evlendiler. Onun istediği ilgiyi veriyo çok memnun hayatından. Eski nısanlısı da evlenmıs ama sorunları varmıs kıza ulasmıs kız cevap vermemıs en son engellemıs. Bu nasıl bir hayat istediğinizle alakalı bişey. Ben sanırım az konusan az arayan erkek isterdim mesela

Hic okumadım meseleyi malden iyi değil kendinede onada bir iyilik yap ayrıl.

Iki yıldır nişanlıyız bu mart ayında askerliğini bitirdi 2 ay sonrada düğünümüz var. Sorun şu ki nişanlım beni hiç aramıyor mesaj atmıyor aradığı zaman beş dk konuşup kapatıyor ben aradığım zamanda aynısı hiç bir romantik söz sarfetmiyor Normal arkadaşıyla konuşuyor gibi konuşuyor ilgilenmiyor, benim onu özlediğim gibi özlemiyor sanki beni. yan yanaykende ayni malesef. Sorduğum zaman çok yoğunum diyor. Çok yoğun çalışıyor ama beni hep ihmal ediyor çok üzülüyorum. akşamları gider gitmez uyuyor ve pazarlarıda akşama kadar uyuyor bana hiç vakit ayırmıyor oysa ben onunla vakit geçirmeyi çok ozluyorum ne yapmam gerekiyor bu durumda tamam Hak veriyorum ona çok yoruluyor ama benide bu kadar ihmal etmesin istiyorum özlüyorum çünkü
Canım evlenince yüzüne bile bakmayacak demek ki.Şimdi etrafında heyecandan fır dönmesi gerekirdi.Seni pek sevmediğini düşünüyorum.Mantık evliliği olabilir

Eşim 10 saat çalışıyor yorgun oluyor haliyle eve gelince bir iki saat sonra uyuyor.Çoğu insanın hayatı böyle çalışan insana saygı duymalıyız dinlenemezse huzursuz olur problem yaşar.Pazar günleride uyuduğuna göre cidden çok yoruluyor demek ki.Ne yapsın...

Terket ve sana deger veren bırını bul

Yol yakınken dön kardeş başını yakma evlilik öyle nisanliligida benzemez aynı evin içerisinde sin bı ilgi beklemesen ikincide daha fazla beklicen çünkü aynılarını yaşadım çünkü anlattıkları ndan bunu çıkardım.nisanlin desen ilgisiz sorumsuz biri merak etse sevse arar sorar mesaj atardı demi insan ne kadar yoğun olursa olsun 5 dk damı zamanı yok ne olur kandırmayın kendinizi sadcee ilk günkü heyecan heves bitmiş onda

Back
X