- 10 Aralık 2011
- 4.230
- 95
- 113
- Konu Sahibi mervemervemerve
Ben nişanlımin daha doğrusu eski eşimin ( boşandık tekrar barıştık evlilik hazirligindayiz o yüzden nişanlım diyorum) beni kıskanp sahiplenisini çok beğenirim
Fakat giyim ve çalışma hayatı konusunda kıskançlığı beni biraz üzüyor
Giyim konusunu hallediyoruz o kadar sorun olmuyor
Çalışma hayatı konusunda ise tartışma içindeyiz
Çünkü nişanlım cezaevinde ve ben kpss hazirlaniyorum zannediyor. Ünivesite den bu sene inşallah mezun oluyorum .Rabbim kimseyi düşürmesin oraya ona üzüntüm ozlemimden beynim almıyor ders falan ancak kendi derslerime çalışmaya calisiyorum psikolojisi bozulmasın diye diyemiyorum çünkü o başka şehirde uzağız zaten ve kazanınca o şehri yazıp yanına görüşlerine gelecektim. Çünkü babam bilmiyor annemteyzem biliyor ve ben 10 aydır göremiyorum bi tanemi
o ise beni sınava çalışıp yanına gidebilcem sanıyor kazancama kendini inandirdi bayağı ama ben diyorum yine de kazanmasam lütfen üzülme diye
Asıl sorunuma geliyorum kazanmasam özel şirkette çalışmamı istemiyor ..
Bu konuda onu nasıl ıkna edebilirim ???
Çünkü bu benim açımdan büyük bi sorun c.evinden inşallah sağ salim çıktığında iş sıkıntımız olacak onun için çalışmam gerek
Fakat giyim ve çalışma hayatı konusunda kıskançlığı beni biraz üzüyor
Giyim konusunu hallediyoruz o kadar sorun olmuyor
Çalışma hayatı konusunda ise tartışma içindeyiz
Çünkü nişanlım cezaevinde ve ben kpss hazirlaniyorum zannediyor. Ünivesite den bu sene inşallah mezun oluyorum .Rabbim kimseyi düşürmesin oraya ona üzüntüm ozlemimden beynim almıyor ders falan ancak kendi derslerime çalışmaya calisiyorum psikolojisi bozulmasın diye diyemiyorum çünkü o başka şehirde uzağız zaten ve kazanınca o şehri yazıp yanına görüşlerine gelecektim. Çünkü babam bilmiyor annemteyzem biliyor ve ben 10 aydır göremiyorum bi tanemi

Asıl sorunuma geliyorum kazanmasam özel şirkette çalışmamı istemiyor ..
Bu konuda onu nasıl ıkna edebilirim ???
Çünkü bu benim açımdan büyük bi sorun c.evinden inşallah sağ salim çıktığında iş sıkıntımız olacak onun için çalışmam gerek

Son düzenleme: