Merhaba herkese, 1 yıldan beri nişanlıyım. Son zamanlarda da sürekli beraber vakit geçiriyoruz ki evlilik hayatına geçiş yapınca zorlanmayalım diye. Nişanlımla ne zaman bir şey yapmaya kalksak adamın huzuru kaçıyor, bi garip hallere giriyor. Kısıtlama süresince aynı evdeydik ilk gün çok iyiydi diğer günler çok donuk davranmaya başladı. Sebebini sorunca, böyle şeylere alışık değilim diyor. Resmen kadın tribi çekiyorum. Sanki benim başımdan daha önce böyle bir şey geçmiş gibi. Sonrasında, sürekli canının acığını söylüyor çok hasta olan birisi, o yüzden böyle diyor, sonra askerliği düşündüğünü söylüyor. Yani sürekli bi düşünme modunda ama aynı şeyleri özellikle de bir şeyler yapmaya çalıştığımızda. Sizce sebebi ne olabilir kızlar? Bi insan her dakika bunları düşünebilir mi?
İşin kötüsü, dün gece sabaha kadar ağladım bi kere bile yanıma gelmedi. Sözde gözyaşım için dünyayı yakarmış.
Daha da kötüsü, yüzüm gözüm şiş şekilde ailemin yanına bırakıp gitti. Hiç düşünmedi onlara nasıl bi açıklama yaparım veya haksız olduğunu kabullenip özür dilemedi.
Daha önceden böyle hareketlerle karşılaşan var mı? Biz sonuçta evlilik düşünüyoruz ve bu adam dışarda bambaşka evde bambaşka.
İşin kötüsü, dün gece sabaha kadar ağladım bi kere bile yanıma gelmedi. Sözde gözyaşım için dünyayı yakarmış.
Daha da kötüsü, yüzüm gözüm şiş şekilde ailemin yanına bırakıp gitti. Hiç düşünmedi onlara nasıl bi açıklama yaparım veya haksız olduğunu kabullenip özür dilemedi.
Daha önceden böyle hareketlerle karşılaşan var mı? Biz sonuçta evlilik düşünüyoruz ve bu adam dışarda bambaşka evde bambaşka.