• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanlımla ayrıldık

neslisah2189

Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2013
69
0
6
35
Diyarbakır
Mrb arkadaşlar 1 eylül tarihinden itibaren nişanlımla ayrıldık..mayıs ayında nişanladım ekimde düğünümüz olacaktı ama olmadı..herşeyimi aileme kadar herşeyi bahane ettiler...zor nişan atmak ama olmayıncada olmuyor...önce annesi beni beğendi sonra hep bahaneler üretti annemi arar kızın oğluma cilve yapmıyor diyor :((( çok zor günler geçirdim ama sonunda bitti ilk günler çok zordu ama şimdi daha iyi hissediyorum kendimi...dün eski nişanlım bana msj attı kaza geçirmiş aracı ateş almış aniden,bana diyo ki hangi büyücüye gittiysen git biraz daha bahşiş ver büyüyü boz falan da filan...benm sadece ALLAH m var dedim ama yok sen büyü yaptın diyor..:( yine günahımı alyor...beni çok yordular çok...çok ahımı aldılarrr:(((((((((
:kkk:

iyi etmişsin baktın olmuyor atacaksın , aile ve erkek ,önemli birde kendini naza çeken erkeği kapıda tutmayacaksan bye,bye deyip yollayacaksın ,anasının eteğinden ayrılmasın

Mrb arkadaşlar 1 eylül tarihinden itibaren nişanlımla ayrıldık..mayıs ayında nişanladım ekimde düğünümüz olacaktı ama olmadı..herşeyimi aileme kadar herşeyi bahane ettiler...zor nişan atmak ama olmayıncada olmuyor...önce annesi beni beğendi sonra hep bahaneler üretti annemi arar kızın oğluma cilve yapmıyor diyor :((( çok zor günler geçirdim ama sonunda bitti ilk günler çok zordu ama şimdi daha iyi hissediyorum kendimi...dün eski nişanlım bana msj attı kaza geçirmiş aracı ateş almış aniden,bana diyo ki hangi büyücüye gittiysen git biraz daha bahşiş ver büyüyü boz falan da filan...benm sadece ALLAH m var dedim ama yok sen büyü yaptın diyor..:( yine günahımı alyor...beni çok yordular çok...çok ahımı aldılarrr:(((((((((
:kkk:

canım o kafa yapısına sahip insanlardan kurtulduğun için şükretmelisin.. onlar evlilik hayatını sana zindan ederlerdi.. yani hiç düşünmüyor birinin ahını aldım da başıma bu kaza geldi diye.. işi büyücüye bağlıyor.. Allah kimsenin ahını yerde bırakmıyor gördüğün gibi... Allah sana hayırlı kapılar açacaktır.. sen sakın kimseye beddua etme.. senin canını yakanları Allah'a havale et..

En iyisini yapmışsın, sana büyü yaptın diyen biriyle kurduğun yuvadan sana hayır gelmezdi :46: :16:

canım o kafa yapısına sahip insanlardan kurtulduğun için şükretmelisin.. onlar evlilik hayatını sana zindan ederlerdi.. yani hiç düşünmüyor birinin ahını aldım da başıma bu kaza geldi diye.. işi büyücüye bağlıyor.. Allah kimsenin ahını yerde bırakmıyor gördüğün gibi... Allah sana hayırlı kapılar açacaktır.. sen sakın kimseye beddua etme.. senin canını yakanları Allah'a havale et..

Allaha havale ettim Allah hiç bir genç kızın ahını bırakmaz zaten ama şok oldum öyle bir msjla karşılaşınca

İlahi adaletin erken tecil ettigini goren sansli kullardansin demekki. Kirdiklari kalp candan, maldan cikacak elbet..

Oglun kizima cilve yapmiyor ne demek? Yapsa senin yaninda yapmaz herhalde, yok nisanlin cilve yapmiyo diye sikayetlendiyse erkekligini sorgulasin once..

Cilve yapsan bu seferde cok oynak derlerdi zihniyeti bozuklar..

Yakin zamanda daha da iyi olursun insallah.. Tacizlere dewam ederse hattini degistir, surekli hayatinda olmasina izin verme derim..

Paranoyak mıdır nedir ya , senin büyü yaptığını mı düşünüyor :53:
Valla ayrıldığın iyi olmuş, benim anneme kaynanam hele de daha nişanlıyken 'kızın oğluma hiç cilve yapmıyor' deseydi annem kadının yüzüne telefonu kapatır bir daha ne kendi görüşür ne beni görüştürürdü :31:
Hayırlısı olsun :10:

Back
X