- Konu Sahibi AngelHeart
Kimbilir kaç yılını verdin ayıp yaa nebiçim adamlar var,madem böyle yapıcaktı baştan belli etseydi yoluna baksaydın insan evlat sahibi olmak istiyor..bencede hakkını helaletme ayaklarınada kapansa affetme tenezüül etme ona muhtaç değilsin..çok üzüldüm ama insan emek veriyor bekliyo ediyo sonra olmadı by by..yok böyle bi dünya kimbilir çeyizlerini nasıl heycanla hazırladın hayaller kurdun,karakterini keşke önceden çözüp bassaydın tekmeyi zamanına yazık..Ama nolcak biliyomusun şimdi dünya etrafında dönüyo sanıyo işte açmış şu bu derken bi bakçak heycanı telaşı bitmiş bi bakmış hayat arkadaşı yok.. en çok aileyede değer verilsede sevilsede eşin sevgilinin yerine geçemio hayat arkadaşı bambaşkadır yuvadan herkes uçup aile kurmalı ..yazık etmiş ilişkiye sen üzülme o üzülsün..açık kapıda bırakma artık ne hali varsa görsün kusura bakma ama ahlakıbozukmuş bu zamana kadar keşke beklemeseydin..bi fotoğraf görmüştüm erkek ayrıldığında ilk gün havalarda 2.gün -3.gün..derken sonunda yıkılmış vaziyette başta özgür sanıyolar kendilerini,ama kadının fotoğrafı ilk gün yıkılmış diğer gün öyle diğer gün daha iyi daha iyi derken en sonunda havalarda kurtulmuş stresinden
foto olaydıda koysaydım

Son düzenleme: