• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımla ayrıldıkk...

Kimbilir kaç yılını verdin ayıp yaa nebiçim adamlar var,madem böyle yapıcaktı baştan belli etseydi yoluna baksaydın insan evlat sahibi olmak istiyor..bencede hakkını helaletme ayaklarınada kapansa affetme tenezüül etme ona muhtaç değilsin..çok üzüldüm ama insan emek veriyor bekliyo ediyo sonra olmadı by by..yok böyle bi dünya kimbilir çeyizlerini nasıl heycanla hazırladın hayaller kurdun,karakterini keşke önceden çözüp bassaydın tekmeyi zamanına yazık..Ama nolcak biliyomusun şimdi dünya etrafında dönüyo sanıyo işte açmış şu bu derken bi bakçak heycanı telaşı bitmiş bi bakmış hayat arkadaşı yok.. en çok aileyede değer verilsede sevilsede eşin sevgilinin yerine geçemio hayat arkadaşı bambaşkadır yuvadan herkes uçup aile kurmalı ..yazık etmiş ilişkiye sen üzülme o üzülsün..açık kapıda bırakma artık ne hali varsa görsün kusura bakma ama ahlakıbozukmuş bu zamana kadar keşke beklemeseydin..bi fotoğraf görmüştüm erkek ayrıldığında ilk gün havalarda 2.gün -3.gün..derken sonunda yıkılmış vaziyette başta özgür sanıyolar kendilerini,ama kadının fotoğrafı ilk gün yıkılmış diğer gün öyle diğer gün daha iyi daha iyi derken en sonunda havalarda kurtulmuş stresinden:1: foto olaydıda koysaydım

Son düzenleme:
Burada okumuşsunuzdur, adam nikahlı karısını küçücük bebeğini bırakıp gidebiliyorken bu ne ki. Hiç çabalamaması normal yani. Bu yüzünü evlendikten sonra küçük bir tartışmadan sonra görseydin iyi olmazdı değil mi? Demek ki kaderimde mutlu olmak varmış, bu adamla olmayacakmış gibi düşün.

Evet canım aynen öyle.
Beterin beteri vardır diyerek Allah'a şükrediyorum.
Allah herkese yardım etsin.
Evlenip boşanmak çok daha kötü tabiki.
Bu kadarla kurtulduğum için şükür.

Kimbilir kaç yılını verdin ayıp yaa nebiçim adamlar var,madem böyle yapıcaktı baştan belli etseydi yoluna baksaydın insan evlat sahibi olmak istiyor..bencede hakkını helaletme ayaklarınada kapansa affetme tenezüül etme ona muhtaç değilsin..çok üzüldüm ama insan emek veriyor bekliyo ediyo sonra olmadı by by..yok böyle bi dünya kimbilir çeyizlerini nasıl heycanla hazırladın hayaller kurdun,karakterini keşke önceden çözüp bassaydın tekmeyi zamanına yazık..Ama nolcak biliyomusun şimdi dünya etrafında dönüyo sanıyo işte açmış şu bu derken bi bakçak heycanı telaşı bitmiş bi bakmış hayat arkadaşı yok.. en çok aileyede değer verilsede sevilsede eşin sevgilinin yerine geçemio hayat arkadaşı bambaşkadır yuvadan herkes uçup aile kurmalı ..yazık etmiş ilişkiye sen üzülme o üzülsün..açık kapıda bırakma artık ne hali varsa görsün kusura bakma ama ahlakıbozukmuş bu zamana kadar keşke beklemeseydin..bi fotoğraf görmüştüm erkek ayrıldığında ilk gün havalarda 2.gün -3.gün..derken sonunda yıkılmış vaziyette başta özgür sanıyolar kendilerini,ama kadının fotoğrafı ilk gün yıkılmış diğer gün öyle diğer gün daha iyi daha iyi derken en sonunda havalarda kurtulmuş stresinden:1: foto olaydıda koysaydım

Valla güzel fotoymuş canım.
Doğru her geçen gün bir adım ileri gidiyoruz biz bayanlar.
Ama o şimdi sorumluluk attı rahat gibi olsada, Her geçen gün yavaş yavaş dibe batıcak.
Kimsenin ahı yerde kalmaz.
Benim 2 senemin acısını elbet yaşıyacaktır.
Benim sana karşı vicdanım çok rahat demiş.
Rahat olsun bakalım ama şimdilikk.

Evet canım aynen öyle.
Beterin beteri vardır diyerek Allah'a şükrediyorum.
Allah herkese yardım etsin.
Evlenip boşanmak çok daha kötü tabiki.
Bu kadarla kurtulduğum için şükür.

Tabii ki buna şükür. Bundan sonra kendi yoluna bakarsın. Oda egosuyla evlensin.

Ben ararr, özler diye düşünmüştüm.
Hatta dün açık kapı bırakan bir mail atmıştım.
Ama ona rağmen hoşçakal dediyse yapıcak birşey yok.
Evet şaşkınım gerçekten.

Hiç hak etmemiş seni hem de hiç.
Hiç bir emeğini bilmesem bile asker yolu beklemek ne kadar zor ve sancılıdır bunu bilirim.
Nasıl böyle bir çırpıda kesip atabilir,her şey bu kadar basitmiş demek ki:50:

Hiç hak etmemiş seni hem de hiç.
Hiç bir emeğini bilmesem bile asker yolu beklemek ne kadar zor ve sancılıdır bunu bilirim.
Nasıl böyle bir çırpıda kesip atabilir,her şey bu kadar basitmiş demek ki:50:

Evet canım sıkıntılı bir süreç asker beklemek.
O yüzden hakkımı helal etmemekte haklı olduğumu düşünüyorum.
Hiç mücadele etmedi ne aile ne de o.
Kimse arayıp sormadı.
Bu saatten sonra aramasınlar zaten.

Amin canım seninde herşey gönlünce olsun.
Sen de çok yıpramışssın.
9 kilo baya çok vermişsin.
Allah yardımcımız olsun.
Elbet geçicek.
Babam diyorki sürdürsende kopardı bir süre sonra.
ondaki bu kafayla yürümezdi hiçbirşey diyor.
şimdi acı çekiyorsun ama onla evlensen asıl sen acıyı o zaman görürdün diyor.
Aileler doğru der demi?
Allah bizi feraha çıkarttsın canım benim.

Cok sagol canim benimde ailem destekliyor iyiki ayrildin kurban kesicez diyorlar ama insanin zoruna gidiyor okadar emek okadar hayal.
Ama demek hayirlisi buymus tecrübe etmemiz gerekiyormus.Bi beladan kurtulduk yoksa hep üzülecektik hayal kirikligi yasayacaktik...
Insallah mutluluk hayal ettigimiz yuvaya kavusuruz Allah herkese güzel hayirli yuvalar nasip etsin!
Sabret canim zaman herseyin ilacidir.Her gecen dakika bizim lehimize iyilesmimize calisiyor unutma.

Cok sagol canim benimde ailem destekliyor iyiki ayrildin kurban kesicez diyorlar ama insanin zoruna gidiyor okadar emek okadar hayal.
Ama demek hayirlisi buymus tecrübe etmemiz gerekiyormus.Bi beladan kurtulduk yoksa hep üzülecektik hayal kirikligi yasayacaktik...
Insallah mutluluk hayal ettigimiz yuvaya kavusuruz Allah herkese güzel hayirli yuvalar nasip etsin!
Sabret canim zaman herseyin ilacidir.Her gecen dakika bizim lehimize iyilesmimize calisiyor unutma.

Tabiki canım her geçen dakika iyileşiyor ruhumuz.
Elbet hayırlı, düzgün bir insanla karşılaşıcaz zamanı gelince.
Sabrediyorum canım.
Allah hakımızda hayırlısını versin.

Kızlar bugün gerginim biraz.
Bugün eski nişanlımın annesi aramış ama bizimkiler de uyuyormuş geç yattığımız için.
Babam açmış.
Ben sonra arıyım demiş. Tamam demiş babamda.
Ne diyeceğini az çok biliyorum ama gene de insan geriliyor.

Bugün eski nişanlımın annesi aramış ama bizimkiler de uyuyormuş geç yattığımız için.
Babam açmış.

Sebebi ne olabilir ki?

Babam açmış.

Acaba barıştırmak mı isteyecek?
Bu kadar beklemesi kendi aralarına hallederler düşüncesiydi sanırım...
Baktı ki kararlısınız aranızda köprü olacak gibime geliyor...

Tugcecanim haakkinda hayirlisi olsun arkadasim. Neden bilmiyorum ama icimden senin baska ama sana hayirli bir insan ile karsilacagin geciyor. İns tez zamanda cok huzurlu bir evliligin olur

Bu olaydan sonra hiç aramamışlardı.
Belki de durumu açıklamak için mi aradı annesi diyorum.
Biz zaten eski nişanlımla vedalaştık maille.
Hakkımı helal etmediğimi söyledim.
Herhalde altınlar için konuşunur belki.

Altınlar içinse konuşmayın bile. Böyle saçmalıklarla ayrılmayı göze almışsa bunun bir sonucu olacağını da düşünmeleri lazım. Boşanan adam nafaka tazminat vs. veriyorsa nişanı gereksiz atan tarafta altınlardan vazgeçmeli. Bu işin gururla maddiyatla vs. bir ilgisi yok. Karşılamaz ama bu yaşadıklarınızın bir bedeli olmalı.

Acaba barıştırmak mı isteyecek?
Bu kadar beklemesi kendi aralarına hallederler düşüncesiydi sanırım...
Baktı ki kararlısınız aranızda köprü olacak gibime geliyor...

Valla eski nişanlım bana helalleşirsiniz telefonda msjda seni yakın zamanda arıycaklar helalleşirsin telefonda demişti.

Bu evlilik allah rızası için yapılsın . Böyle maddi konular engel diyerek erteleyen insanlara bence allah kızıyordur . Ayıp ya . Nedir ya 2 şahit bir imam oldu bitti tamam . Geri kalan zamanla hallolur . Ama bizde de suç var , bileziği olsun buzdolabı yeni olsun markası şu olsun çok aç gözlüyüz . Erkeklerde fırsatçı , bunu kullanıyorlar .

Tugcecanim haakkinda hayirlisi olsun arkadasim. Neden bilmiyorum ama icimden senin baska ama sana hayirli bir insan ile karsilacagin geciyor. İns tez zamanda cok huzurlu bir evliligin olur

İnşallah canım...
Senin de öyle olur inşallah.
İçimdeki sıkıntıyı alsın Allah'ım.

Altınlar içinse konuşmayın bile. Böyle saçmalıklarla ayrılmayı göze almışsa bunun bir sonucu olacağını da düşünmeleri lazım. Boşanan adam nafaka tazminat vs. veriyorsa nişanı gereksiz atan tarafta altınlardan vazgeçmeli. Bu işin gururla maddiyatla vs. bir ilgisi yok. Karşılamaz ama bu yaşadıklarınızın bir bedeli olmalı.

Nişanı ben attım ama mecbur bırakıldım, sabrımın son sınırına geldi.
Sana ben süre veremem deyip duruyordu.
Bende sonunda yeter bitsin o zaman dedim.
Beni 1-2 gün içinde arayıp mantıklı ve güzel, yürekli bir açıklama yapsaydı olaylar bu raddeye gelmezdi.
Gayet olumlu karşıladı bu ayrılığı ve bana mutluluklar diledi.

Bu evlilik allah rızası için yapılsın . Böyle maddi konular engel diyerek erteleyen insanlara bence allah kızıyordur . Ayıp ya . Nedir ya 2 şahit bir imam oldu bitti tamam . Geri kalan zamanla hallolur . Ama bizde de suç var , bileziği olsun buzdolabı yeni olsun markası şu olsun çok aç gözlüyüz . Erkeklerde fırsatçı , bunu kullanıyorlar .

Zaten ben hemen evlenelim dememiştim. 2 sene daha nişanlı kalırım beklerim maddi durumun düzelene kadar da dedim.
2014 te düşünürüz dedim ama ona bile bahane buldu.

Back
X