• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanlımla ayrıldım

fbfbfb53

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2013
485
5
26
Ankara
kendimi hiç bu kadar aciz hissetmemiştim. düğünüme 20 gün kala herşey hazırken kaynanam annemi arayıp bu işin olmayacağını buraya kadar olduğunu söyledi. serefsiz nişanlımda 1 haftadır ne arıyordu ne aramalarıma cevap veriyordu. aileler öyle uygun görmüş dedi dün aradığında. hangi aileler? benim herşeyden habersiz olan ailemde buna dahil mi ki? çok tuhaf hissediyorum kendimi. ne böle bir sıfatsızdan kurtuldum diye sevinebiliyorum ne de yıkılan hayallerim için üzülüyorum. boşluktayım. Allah a sükrediyorum bu sekilde bittiğine lakin içimdende atamıyorum yapılanları. uygun değilmişiz birbirimize dışardan bakan gözler bunu diyormuş. Allah ım yardım et bana. çoook kötüyümm. destege ihtiyacım var. nikahlıydım 9 eylülde nikah iptaline basvuracağız nasıl davranmam lazım. inş o zamana kadar toparlanırım biraz.

kendimi hiç bu kadar aciz hissetmemiştim. düğünüme 20 gün kala herşey hazırken kaynanam annemi arayıp bu işin olmayacağını buraya kadar olduğunu söyledi. serefsiz nişanlımda 1 haftadır ne arıyordu ne aramalarıma cevap veriyordu. aileler öyle uygun görmüş dedi dün aradığında. hangi aileler? benim herşeyden habersiz olan ailemde buna dahil mi ki? çok tuhaf hissediyorum kendimi. ne böle bir sıfatsızdan kurtuldum diye sevinebiliyorum ne de yıkılan hayallerim için üzülüyorum. boşluktayım. Allah a sükrediyorum bu sekilde bittiğine lakin içimdende atamıyorum yapılanları. uygun değilmişiz birbirimize dışardan bakan gözler bunu diyormuş. Allah ım yardım et bana. çoook kötüyümm. destege ihtiyacım var. nikahlıydım 9 eylülde nikah iptaline basvuracağız nasıl davranmam lazım. inş o zamana kadar toparlanırım biraz.

probleminiz neydi tam olarak durduk yeremi oldu bütün bunlar

Nasil yani sirf millet sizi yakistirmamis diye mi bitti iliskiniz? Bu adamin seni sevmis oldugundan emin misin. Bence ortada baska bir durum var. Kusura bakma ama cocuk bile inanmaz bu yalana.

sırf millet sizi yakıştırmadıgı içinmi kayınvalideniz annenizi arayıp bitirdi ben tek sebebin bu oldugunu düşünmüyorum açıkçası

tanışmamız görücü usulü oldu ama konuşup anlaştık 6 ay kadar. dış görünüş anlamında değil yasayış tarzı için diolarmış. kaynanam bugün arayıp 2 saat ağladı anlık sinirle söyledim diye. ama boşanacağım.

Çok üzüldüm ya.. inşallah mutlu olacağın seçeneği yakalarsın..

nasıl yani birbirinize yakışmıyorsunuz diye mi bitti? :53: çok saçma. Oğullarını paylaşamayan kaynanaları Allah bildiği gibi yapsın

tanışmamız görücü usulü oldu ama konuşup anlaştık 6 ay kadar. dış görünüş anlamında değil yasayış tarzı için diolarmış. kaynanam bugün arayıp 2 saat ağladı anlık sinirle söyledim diye. ama boşanacağım.

Ne yani sonrada vazmigectiler ?

bu işin içinde başka iş var.başkaları öle diyosa bile nişanlınızn size karşı umursamazlığı nedir?bence tavrınızı koruyun en azından eylule kadr bakalım ne olacak.nişanlınz bunun üzerine hiç aramadımı sizi?knşmadınzmı?

kıskançlığından yaptığına eminim. nişanlıma bazı problemler var aileler arasında bi kaç telefonunu açma demiş. sonrada bize bitti bu iş dedi. nişanlım ben vazgeçmedim böle olacağını bilmiyordum diyor. telefonunu kapatmasaydı ben yine vazgeçmezdim. ama artık kesinlikle bitti.

kıskançlığından yaptığına eminim. nişanlıma bazı problemler var aileler arasında bi kaç telefonunu açma demiş. sonrada bize bitti bu iş dedi. nişanlım ben vazgeçmedim böle olacağını bilmiyordum diyor. telefonunu kapatmasaydı ben yine vazgeçmezdim. ama artık kesinlikle bitti.

cocuk oyuncagimi canim bi bitti bi bitmedi :37:
hakkinda hayirlisi olsun INSALLAH

nikah yapmış mıydınız ? kaynanan tekrar özür mü diledi ? bence bitirin. böyle insanlarla uğraşılmaz. oyuncak etmişler iyice.

bu işin içinde başka iş var.başkaları öle diyosa bile nişanlınızn size karşı umursamazlığı nedir?bence tavrınızı koruyun en azından eylule kadr bakalım ne olacak.nişanlınz bunun üzerine hiç aramadımı sizi?knşmadınzmı?

daha 3 gün oldu zaten olay cok taze. ama avukata verdim ben. nişanlım olaylardan sonra aradı açmadım. teyzemle falan konuştu vazgeçmedim ben dedi. teyzemde artık kızımızın tek sacını bile vermyz size dedi. dün konuştuğumuzda ağladı falan ama medeni bi şeklde bitirmeye karar verdik

daha 3 gün oldu zaten olay cok taze. ama avukata verdim ben. nişanlım olaylardan sonra aradı açmadım. teyzemle falan konuştu vazgeçmedim ben dedi. teyzemde artık kızımızın tek sacını bile vermyz size dedi. dün konuştuğumuzda ağladı falan ama medeni bi şeklde bitirmeye karar verdik

hakkınızda hyırlısı neyse o olsun

Bu nasıl bi vicdansızlıktır yawww:47: üzülme arkadaşım,hayırlısı neyse o olsun..güçlü ol,sakın o insanlara üzüntünü belli etme..şuna bak sanki sadrazamın sol t.....ndan düşmüş beyefendi:47:

Çocuk oyuncağı mı bu ?
Arayıp bilmem nelerden dolayı bu işin olmayacağını söyle,
Ondan sonrada efendime söyleyeyim ben vazgeçmedim ayaklarına yat..
Arayıp sinirle söylemiş falan, iyi o zaman sende sinirlendiğinde aç kaynanana telefon ağzına geleni söyle ? Sonra bahanende ay bi sinirle söyledim kusura bakma olsun..

O kaynana bu ettiğin laflardan dolayı affeder miydi ? Affetmezdi.
Aynı şekilde sende affetme..
Bazen insan her düşündüğünü diline dökmemeli.
Arada susabilmeli

Empati yapsınlar..
Senin yerine kendi kızını koyup düşünsün hele..

Nasıl yani ben mi yanlış okuyorum acaba.nisanlıyım demıstniz boşanacagm diyorsunuz.

Nikah önceden kıyılmış .O yüzden boşanacağım demiş..

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X