• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanlımla ayrıldım

bence hiçte düğün olmasın dönmeyin dengesizlermi ne.hadi düğün oluncada aynısını derlerse ne olacak kesinlikle beni oyuncak yerine konan innsana dönmem asla heleki ailemi arayıp bitti demişlerse benim için oan bitmiştir

Evlenmenin iptali sebepleri sınırlıdır: Eşlerden birinin evlenme sırasında evli bulunması, Eşlerden birinin evlenme sırasında sürekli bir sebeple ayırt etme gücünden yoksun bulunması, Eşlerden birinde evlenmeye engel olacak derecede akıl hastalığı bulunması, Eşler arasında evlenmeye engel olacak derecede hısımlığın bulunması, hata,hile,tehdit sonucu evlenilmesi, Eşlerden birinin evlenme sırasında ayırt etme gücünden geçici yoksun bulunması, yasal temsilcinin evlenmeye izni olmaması, karşı tarafın tehlikeli bir hastalığını davacıdan gizlemesi.
Dava hangi sebeple açılıyorsa o sebebin kanıtlanması gerekir, sizin durumunuzda bunlar olmadığından iptal davanız reddedilir bence,boşanma davası açmalısınız onun yerine...

İnanın okurken gerildim :( Nefret ediyorum insanlardan.Ne vicdansız,ne merhametsiz,ne şirret insanlar var böyle ya!Anlamadığım durmuş durmuş son 20 günde mi aklı başına gelmiş,hemde nikah kıyılmışken !!!İnsanların hayatlarıyla,hayalleriyle oynamak bu kadar mı kolay? Allah size ve ailenize yardımcı olsun.Lütfen duruşunuzu bozmayın.Nişanlınızda iş yok,sakın evlenmek gibi bir hata yapmayın.Sonuçta siz onun nikahlı eşisiniz ve sizi şimdiden ezdirmemeliydi.

arkadaşlar uzun suredir girmiyordum girecek cesaret bulamıyordum kendimde. öyle kötü seyler oldu ki Allah'ma iyikide olmamıs diye dualar ettim aglayarak. annem teyzem eski nişanlımı aradı annesi oğlumu rahatsız etmeyin diye geri aradı bizi,benim oğlum ben evlenmesine karar verdim ayrılmasınada ben karar veririm dedi. cook daha cirkin seyler yasandı aramızda. nikah iptalini bile kabul etmedi. benim oğlum mahkemeye falan cıkamaz dedi. pamuklara sarıp saklasın pısırık oğlunu!!! biz nikah iptali davasını acacagız red edilecek büyük ihtimal ama 6 ay daha onun nikahı altında kalıp anlaşmalı sekilde bosanmak istemiyorum. ben bosanmak istemiyorum evlenmedim cünkü. 2 haftadr annem ben babam ailem perişan. bizi bu hale sokanlr rezil rüsva olsunlar. bir sebep bile söylemiyorlar biz birbirimizi mutlu edemezmişiz kıskandım demiyorda. oyle sapsal bi adamla evlenecekmişimki Rabbim kurtardı beni. benim şimdi kendime gelip hayatıma dönmem lazım. 20 yasındayım daha cok yolun basındayım ama cok karamsarım. inş herşey benim ve ailem için çok guzel olur. onlar hakettiklerini bulsunlar.

Yapılmış bir iyiliğiniz o insanla evlenmenize mani olmuş. Yaşınız çok genç daha iyisii daha hayırlısı karşınıza çıkar inşallah..

kendimi hiç bu kadar aciz hissetmemiştim. düğünüme 20 gün kala herşey hazırken kaynanam annemi arayıp bu işin olmayacağını buraya kadar olduğunu söyledi. serefsiz nişanlımda 1 haftadır ne arıyordu ne aramalarıma cevap veriyordu. aileler öyle uygun görmüş dedi dün aradığında. hangi aileler? benim herşeyden habersiz olan ailemde buna dahil mi ki? çok tuhaf hissediyorum kendimi. ne böle bir sıfatsızdan kurtuldum diye sevinebiliyorum ne de yıkılan hayallerim için üzülüyorum. boşluktayım. Allah a sükrediyorum bu sekilde bittiğine lakin içimdende atamıyorum yapılanları. uygun değilmişiz birbirimize dışardan bakan gözler bunu diyormuş. Allah ım yardım et bana. çoook kötüyümm. destege ihtiyacım var. nikahlıydım 9 eylülde nikah iptaline basvuracağız nasıl davranmam lazım. inş o zamana kadar toparlanırım biraz.

ne kadar süredir nişanlıydınız ki? 20 gün kala mı anlamışlar birbirinize göre olmadığınızı? Benim de nişanım yeni bozuldu sayılır.. Seni çok iyi anlıyorum.. ama yine ben kendim bitirdim, nedenini biliyordum.. Bu ne tutarsızlık, ne saygısızlık.. Bi de neden eski nişanlının annesi arayıp söyledi bunu? eski nişanlının yüz yüze gelip söylemesi gerekirdi. Mutsuz bi evliliktense böylesi daha iyi inan bana. Ben de çok yıkılmıştım, hala yaralarım taze ama yine de iyiyim.. İyi ki olmamıs diyorum. Zaman her seyin ilacıdır.. Üzülme.

ne kadar süredir nişanlıydınız ki? 20 gün kala mı anlamışlar birbirinize göre olmadığınızı? Benim de nişanım yeni bozuldu sayılır.. Seni çok iyi anlıyorum.. ama yine ben kendim bitirdim, nedenini biliyordum.. Bu ne tutarsızlık, ne saygısızlık.. Bi de neden eski nişanlının annesi arayıp söyledi bunu? eski nişanlının yüz yüze gelip söylemesi gerekirdi. Mutsuz bi evliliktense böylesi daha iyi inan bana. Ben de çok yıkılmıştım, hala yaralarım taze ama yine de iyiyim.. İyi ki olmamıs diyorum. Zaman her seyin ilacıdır.. Üzülme.

eski nişanlım agladı falan filan ama ben seni istiyorum diyemedi. ben senden vazgecemem aileler barssın dedi hep. ailelerin arasında problem yoktu bunu anlamadı kendisi. bende güzel olmayan bir uslupla anlttım. içimdekileri 6 ayda biriktirdiğim herseyi söyledim. aslında ilk zamanlar ayrılmak gelmiyordu içimden okadar hayallerim vardıki ama şimdi kabullendm. huzurluyum sükürki. siz kaç yasındasınız ne kadar oldu ayrılalı?

eski nişanlım agladı falan filan ama ben seni istiyorum diyemedi. ben senden vazgecemem aileler barssın dedi hep. ailelerin arasında problem yoktu bunu anlamadı kendisi. bende güzel olmayan bir uslupla anlttım. içimdekileri 6 ayda biriktirdiğim herseyi söyledim. aslında ilk zamanlar ayrılmak gelmiyordu içimden okadar hayallerim vardıki ama şimdi kabullendm. huzurluyum sükürki. siz kaç yasındasınız ne kadar oldu ayrılalı?

Zaten şu ayrılıklar da hep ailelerin rolü oluyor mutlaka. Başında ağlasaymış, arayıp sormamak ne demek?? Kabullenmek iyileşmenin yolunu açıyor zaten.. Ben de kabullendim.. Allah daha iyi etsin. ben 20 o da 22 yasında. 2 hafta falan oluyor, saymadım..

canım eski nişanlın kaç yaşında merak ettim cidden bu kadar olabilir mi bi insan ya

Zaten şu ayrılıklar da hep ailelerin rolü oluyor mutlaka. Başında ağlasaymış, arayıp sormamak ne demek?? Kabullenmek iyileşmenin yolunu açıyor zaten.. Ben de kabullendim.. Allah daha iyi etsin. ben 20 o da 22 yasında. 2 hafta falan oluyor, saymadım..

bende 20. sizde Almanya ya gidecekmişsiniz. bende belçikaya gidecektim. nasip değilmiş napalım.

bende 20. sizde Almanya ya gidecekmişsiniz. bende belçikaya gidecektim. nasip değilmiş napalım.

ben seviniyorum valla. onlar ordalar da ne görmüşler? Ben kendi öküzüm için konusuyorum hani, avrupa görmüsler ama kör cahil onlardan iyi.

bende belçikaya gitmediğime seviniyorum. inş tatil amaclı gideriz bizde. bn soguk ülkede yasayamazdım zaten :1::1:

Ben zaten dayımın çocuklarının arkadaş listesinden buldum onu.. Dayım da Almanya da yasıyor.. Aralarda 1 sokak var.. bi kaç apt.
İstediğimde gidebilirim yani.. Ama onu görmek istemiyorum o yüzden eksik kalsın Almanya.. İnş sen gidersin istiyorsan tabi :)

ben de aynı durumu yaşadım. nikahtan 15 gün sonra bitti. düğün olmadı. evlilik iptali 2 taraf aklı başındayken evet dediyse olmuyordu malesef ve boşandım. zaten mahkemeye gidince her halükarda nüfüs kaydında yazıyor. evlilik iptali oluncada, nüfus kayıt örneğinde yazıyor. boşanıncada boşanmış yazıyor.

evlenmeden nikah yapmak hata..
şimdi tanıştığım görüştüğüm kişilere anlatırken canım sıkılyor.. ve mesela beni çok beğenen biri çıkıyor bunu duyunca yüzü düşüyor, ve kabul etmiyor, aklına binbir türlü şeyler geliyor sanırım. bir kaç kere böyle oldu. zaten hep görücü usulü tanışıyorum.
zaten evlenmek zor bir iş, bu daha da zorlaştırıyor. :( Gerçi Allah nasip ettikten sonra zor olmaz.. Allah hepimizi iyi, hayırlı insanlarala karşılaştırsın.

Son düzenleme:
ben de aynı durumu yaşadım. nikahtan 15 gün sonra bitti. düğün olmadı. evlilik iptali 2 taraf aklı başındayken evet dediyse olmuyordu malesef ve boşandım. zaten mahkemeye gidince her halükarda nüfüs kaydında yazıyor. evlilik iptali olsaydı yazardı, boşanmış yazmaz. kayıtlarda çıkıyor eninde sonunda.
evlenmeden nikah yapmak hata..
şimdi tanıştığım görüştüğüm kişilere anlatırken canım sıkılyor.. ve mesela beni çok beğenen biri çıkıyor bunu duyunca yüzü düşüyor, ve kabul etmiyor, aklına binbir türlü şeyler geliyor sanırım. bir kaç kere böyle oldu. zaten hep görücü usulü tanışıyorum.
zaten evlenmek zor bir iş, bu daha da zorlaştırıyor. :( Gerçi Allah nasip ettikten sonra zor olmaz.. Allah hepimizi iyi, hayırlı insanlarala karşılaştırsın.

banada bosancakmışım gibi geliyor. ben mecburiyetten nikah yapmıştım. hiç ayrılıgı düsünmemiştim ozmn. inş Rabbim sizede gönlünüzdekini verir. benim çevremdeki herkes iyi oldu falan diyorlar. ama bu yuzden reddedilirsem çok üzülürüm. eli elime degmedi cünkü :) eski sevgilimle daha cok seyler yasamısımdır

banada bosancakmışım gibi geliyor. ben mecburiyetten nikah yapmıştım. hiç ayrılıgı düsünmemiştim ozmn. inş Rabbim sizede gönlünüzdekini verir. benim çevremdeki herkes iyi oldu falan diyorlar. ama bu yuzden reddedilirsem çok üzülürüm. eli elime degmedi cünkü :) eski sevgilimle daha cok seyler yasamısımdır

aynen ben de yaşamadım ve belirtiyorum ama inanmıyorlar.. üzülüp kalıyorum, gerçi o beni reddeden insanlar için üzülmedim zaten ben de onları çok beğenmemiştim ve belki de ben onları reddedecektim. ama konuşurken çok dikkatli, ince konuşan beğendiğini belli eden insan, birden bunu duyunca değişiveriyor ve bu bana koyuyor, benim reddedeceğim insan beni reddediyor. ağırıma gidiyor.

çok iyi, anlayışlı bir insan da çıkmadı karşıma... 29 yaşımdayım ve yaş ilerledikçe daha çok canım sıkılıyor.
bn de tayin için yapmıştım.

canım çok üzüldüm durumuna yaptıklarını gerçekten yorumlayamıyorum bile. Allahım bizi ailemizi kaldırabilecek insanlarla karşılaştısın. Tam olarak sebep neydi acaba ?

Back
X