• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanlımla ayrıldım

zararın neresinden dönersen kardır canım
sıkma canını
her şerde bi hayır vardır derler

Ben öyle adamında ... bırak ya iyi kurtulmuşsun ..:19:

nikah iptali diye bir şey hiç duymamıştım...yani boşanmış olmuyor musun öyle...bilmediğimden soruyorum kusura bakmayın...

nufus cüzdanım da her sekildede bekar yazacak. ama nikah iptali yaptırırsam her hangi bi evrak aldığımda boşanmış yazmayacak. avukatım böyle dedi. ama nikah iptali çok zormuş

Nasıl vicdansızlık, düşüncesizlik, dengesizlik bu .
Allah yardımcın olsun arkadaşım .
Çok ayıp yaptıkları .
Her şey bu kadar basit olmamalı, olmaz ya .
Kurtulmuşsun ...

böyle insanların gerçek yüzlerini evlenmeden gördüğünüz için şükredip, bi fakire yüklü bi sadaka verin

yani hayıslısı olmuş ama tam ayrılma nedenini bi de şu telefon açma konusunu tam anlamadım. tekrar pişman mı olmuşlar???

Geçmiş olsun.ama anlayamadım ilk açtığınızda kv dem aradı bitti bı iş dedi demişsin 10 dk sonraki mesajında bir anlık öfkeyle söyledim, biz istemiyoruz dedi demişsin.Nişanlın önce telf. ları bile açmamış sonra kendi mi aramaya ağlamaya başlamış...doğru mu anlamışım? Ne garip olaylar silsilesi.İnsanın dengesi bozlulur böyle gelgitli insanlarla.Hakkınızda hayırlısı olsun...

Nikah kıyıldıktan belli bir süre sonra iptali istenebilir, bu sayede boşanmış olmuyorsun, bi tanıdık yapmıştı

İşte sen kıyamazsın, her hatasını affedersin, gözün ondan başkasını görmez; ama o seni bir kalemde siler :31:
Allah kimseye yaşatmasın, çok zor bir durum. Ben kararınızdan vazgeçmeyin ve boşanın derim. Böyle sorunlar aynı eve girdikten sonra daha da üzer insanı :12:

Son düzenleme:
kendimi hiç bu kadar aciz hissetmemiştim. düğünüme 20 gün kala herşey hazırken kaynanam annemi arayıp bu işin olmayacağını buraya kadar olduğunu söyledi. serefsiz nişanlımda 1 haftadır ne arıyordu ne aramalarıma cevap veriyordu. aileler öyle uygun görmüş dedi dün aradığında. hangi aileler? benim herşeyden habersiz olan ailemde buna dahil mi ki? çok tuhaf hissediyorum kendimi. ne böle bir sıfatsızdan kurtuldum diye sevinebiliyorum ne de yıkılan hayallerim için üzülüyorum. boşluktayım. Allah a sükrediyorum bu sekilde bittiğine lakin içimdende atamıyorum yapılanları. uygun değilmişiz birbirimize dışardan bakan gözler bunu diyormuş. Allah ım yardım et bana. çoook kötüyümm. destege ihtiyacım var. nikahlıydım 9 eylülde nikah iptaline basvuracağız nasıl davranmam lazım. inş o zamana kadar toparlanırım biraz.

inanmak isteyen için bir vecize şer zannettiklerimizde hayır, hayır zannettiklerimizde şer olması çok muhtemel. çünkü evet bizim bir planımız var ama ALLAH ında bir planı var.
o yüzden tevekkül ve tefekkür bizim en büyük gıdamız olmalı. bir kere senin mutlu olman gerek sebepse senin iraden dışında bişi olmuş. yani konuya ALLAH böyle istedi diye bakıcaksın. ozaman ne sıkıntın kalır nede derdin inş.

Ey dert sen kim oluyorsun senden büyük RABBİM var de.

Ebeden Daimen..

Son düzenleme:
Ne dicemi bilemedim açıkçası...
Hani ortada gözle görülür önemli bi sorun olur da ayrılık kararı alnır ( 2 taraf konuşarak tabii )
Ama size ne geçerli bi sebep sunulmuş ne de bu konuda bi fikriniz sorulmuş..!!

PAT diye arayıp biz nişanı atcaz , olmaz bu iş demek çok saçma.....

EViniz filan da düzülmüştür sizin..Zor yani ALLAH yardımcınız olsun , hakkınızda hayırlısı olur inşllh..

Benim anlayamadigim bazı durumlar var...Siz görücü usulü tanıştınız,peki bu süreç zarfında nişanliniz yada aileniz size karşı kendilerini belli edemedilermi?En zor dönem nişanlilik dönemi benim kızkardesim 6 yıl çıktı evlilik hazırliginda birbirlerini yediler Allah korusun ayrılmalarindan korktugumuz için biz nikahı düğünün icerisinde yaptık...Nikah iptalinde de zaten avukatın var o en doğrusunu bilir,düğünün olmadığını,aynı evin içinde yasamadiginizi,gelenek-görenek uyumsuzlugunu olduğunu söyleyebillirsiniz...Güçlü ol canım

bu insanlara birinin bu olayların çocuk oyuncağı olmadığını,bir telefonla bazı şeyleri yok sayıp,gururlarıyla oynanmayacağını anlatmaları lazım..
yok öyle yanlış anlaşma oldu,yok pişman olduk,yok özür dileriz diyip hiç bişey olmamış gibi davranılmasını beklemek...
boşver sevin kurtulduğuna ve avukata bırak herşeyi onlar hallederler....

Ne kadar aciz ve korkar bir "adam", kendi arayip ayrilmak istedigini soyleyemiyor, annesine aratiyor.

Allah'in sevgili kuluymussun, mutlu ol bence, bu adamla evlenseydin hayatin berbat olacakti.

Igrenc herif.

Son düzenleme:
Önceki konularınızı hatırladığım için maalesef belliydi diyebilirim.

Bence hayırlısı olmuş sizin kafanızda çok soru işareti vardı, hakkınızda hayırlısı olsun daha çok gençsiniz hatırladığım kadarıyla.

Görücü usulü, nika olmuş, düğüne az zaman var ve kaynanan olacak insanın söylediği laf laf mı yani.
Hele nişanlının yaptığı saçmalık..
Boşver boşan hemen.Şimdiden böyle dengesizlikler varsa ileride canına okurlar.

Back
X