• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanlımla ayrıldım

nasıl bır hayal kırıklıgı yasadıgınızı ancak yasayan bılır ben yasamadım ama sımdı okuyunca bıle cok kötü oldum.ama zararın neresınden dönsenız kardır evlendıkten sonrada böyle olabılırdı.basından bıtmesı sızın ıcın ıyı bır yerde ama keşke bitmeseydı.ınsan tanıyamıyo ıste zamanla tanıyosun demekkı hayırlısı buymus dıye düşünün üzmemeye calısın kendınızı ve onların ınadına cok mutlu görünün ben neyı kacırdım dıye pişman olsunlar o kadar mutlu olun.

arkadaşlar uzun suredir girmiyordum girecek cesaret bulamıyordum kendimde. öyle kötü seyler oldu ki Allah'ma iyikide olmamıs diye dualar ettim aglayarak. annem teyzem eski nişanlımı aradı annesi oğlumu rahatsız etmeyin diye geri aradı bizi,benim oğlum ben evlenmesine karar verdim ayrılmasınada ben karar veririm dedi. cook daha cirkin seyler yasandı aramızda. nikah iptalini bile kabul etmedi. benim oğlum mahkemeye falan cıkamaz dedi. pamuklara sarıp saklasın pısırık oğlunu!!! biz nikah iptali davasını acacagız red edilecek büyük ihtimal ama 6 ay daha onun nikahı altında kalıp anlaşmalı sekilde bosanmak istemiyorum. ben bosanmak istemiyorum evlenmedim cünkü. 2 haftadr annem ben babam ailem perişan. bizi bu hale sokanlr rezil rüsva olsunlar. bir sebep bile söylemiyorlar biz birbirimizi mutlu edemezmişiz kıskandım demiyorda. oyle sapsal bi adamla evlenecekmişimki Rabbim kurtardı beni. benim şimdi kendime gelip hayatıma dönmem lazım. 20 yasındayım daha cok yolun basındayım ama cok karamsarım. inş herşey benim ve ailem için çok guzel olur. onlar hakettiklerini bulsunlar.

neden anlaşmalı boşanma için 6 ay daha nikahı altında kalacaksınız,6 ay sonra mı Türkiye'ye gelecek de... eğer o da boşanmak istiyorsa Türkiye'deki bir avukata vekalet versin,2 şahitle çekişmeli de olsa boşanırsınız hemen büyük ihtimal. nikahın iptali nedenleri dediğim gibi sınırlı ve sizin olayda o nedenler yok,iptal davasına harcayacağınız zaman ve parayı boşanma davası için kullanın derim. karar sizin tabi.

Son düzenleme:
neden anlaşmalı boşanma için 6 ay daha nikahı altında kalacaksınız,6 ay sonra mı Türkiye'ye gelecek de... eğer o da boşanmak istiyorsa Türkiye'deki bir avukata vekalet versin,2 şahitle çekişmeli de olsa boşanırsınız hemen büyük ihtimal. nikahın iptali nedenleri dediğim gibi sınırlı ve sizin olayda o nedenler yok,iptal davasına harcayacağınız zaman ve parayı boşanma davası için kullanın derim. karar sizin tabi.

6 aydır nikahlıyım. 1 yılın dolması lazım dedi avukatımız bize. 1 yıl 1 gün olması lazmmış. bosandıkdan sonra hangi belgelerde bosanmış olarak çıkar karsıma peki? 2 tarafta istiyor. eski nişanlım hiç mahkemeye cıkmadan vekalet verecek. bende oyle yapmak istiyorum. 2mizde vekalet verip bosanabilirmiyiz?

canım çok üzüldüm durumuna yaptıklarını gerçekten yorumlayamıyorum bile. Allahım bizi ailemizi kaldırabilecek insanlarla karşılaştısın. Tam olarak sebep neydi acaba ?

2 hafta oldu ayrılalı. sebep hala veremiyorlar. veriyorlarda cok sacma. yok fıtratlarımız uymuyormus,birbirimize uygun degilmişiz,mutlu edemezmişiz birbirimizi. eee 20 gün kala dugunemi anladın bunları. biz davetiye dagıtmıstık. ben sadece kıskançlığından yaptıgını düsünüyorum. oğlunun baska bi kadını sevme fikri agır geldi ona. bu işi ben yaptım ben bozarım oğlum karışamaz dedi. oğluda telefonları kapattı. ya böle zihniyette bi kişiyle evlenseydim. annesi ben yaptım ben bozarım diyecekti oğluda belki cocuklarımla bosucaktı beni. ahh bi sebep olsada içim bu kadar acımasa ama yok...

2 hafta oldu ayrılalı. sebep hala veremiyorlar. veriyorlarda cok sacma. yok fıtratlarımız uymuyormus,birbirimize uygun degilmişiz,mutlu edemezmişiz birbirimizi. eee 20 gün kala dugunemi anladın bunları. biz davetiye dagıtmıstık. ben sadece kıskançlığından yaptıgını düsünüyorum. oğlunun baska bi kadını sevme fikri agır geldi ona. bu işi ben yaptım ben bozarım oğlum karışamaz dedi. oğluda telefonları kapattı. ya böle zihniyette bi kişiyle evlenseydim. annesi ben yaptım ben bozarım diyecekti oğluda belki cocuklarımla bosucaktı beni. ahh bi sebep olsada içim bu kadar acımasa ama yok...
tek sebebi karaktersiz olmaları yani canım ya eminim çok zordur dua et allah büyüktür kıyamam. Allaha havale kötü kaynana
:47:

6 aydır nikahlıyım. 1 yılın dolması lazım dedi avukatımız bize. 1 yıl 1 gün olması lazmmış. bosandıkdan sonra hangi belgelerde bosanmış olarak çıkar karsıma peki? 2 tarafta istiyor. eski nişanlım hiç mahkemeye cıkmadan vekalet verecek. bende oyle yapmak istiyorum. 2mizde vekalet verip bosanabilirmiyiz?

Evet doğru,1 yıllık evli olmak gerekir en az. İkiniz de avukata vekalet verip, 2 de şahit gösterip boşanabilirsiniz, duruşmalara hiç katılmadan... nüfus cüzdanında bekar yazıyor sanırım boşanınca. Nüfus kayıt örneğinizde görünür şu mahkemenin şu tarihli, şu sayılı kararı ile boşanıp, önceden nüfusa kayıtlı olduğu şu yerden şimdi şu yere tekrar nakil oldu diye. bu kadar takılmayın bence, hele kağıt üzerinde olmuş bir evlilik için, herkesin başına gelebilir, size talip olan da bunu sorun etmeyecek olgunlukta ve anlayışlı biri olsun...

Son düzenleme:
sen zaten çok gönüllü değildin bu işe, belki de hayırlısı budur boşver kafanı topla biraz.. şuan için çok acıyor düşünebiliyorum ama yapacak bişey yok artık böyle sebepsiz yere seni bırakan adamdan ne kadar koca olurdu ki

sonunda bitti tamamen. tek celsede 10 dakikada... inşallah oda bende layıklarımızla karşılaşırız.

Hayırlısı olsun, Allah iyilerle karşılaştırsın inşallah.

Konuyu daha önce görmemiştim, şimdi okudum. Sinirleniyorum böyle şeyleri okudukça. Allah yüzüne bakmış gerçekten, öyle düşün. Teyzen en güzeli söylemiş "artık size saçının telini vermeyiz" diyerek. Annesinin lafıyla günlerce telefonlarını kapatan adam, annesinin lafıyla kendisinden habersiz evlilik bitirdiğine hiç şaşırmasın zaten.

sonunda bitti tamamen. tek celsede 10 dakikada... inşallah oda bende layıklarımızla karşılaşırız.

Büyük geçmiş olsun. Eski konularını da okumuştum, senin için en hayırlısı olmuş diye düşünüyorum. Ne ekersen onu biçersin, ikiniz de layığınızı bulacaksınız elbet.

Back
X