Bence bu konuda anlayışlı olması gerekir kpss kolay kazanilmiyor senin mesleğin söz konusu bencil davranmaması gerekirResmen ilişkide ben ilgisiz erkek oda kız oldu. Ama hiç bilerek yaptığım bişey değil ya. Bu sene dershanem aksam 8de bitiyor yol 1 saat sürüyor kpssye hazırlanıyorum en sıkı dershaneyi seçtim. Telefon yasak zaten aklımız elimiz gitmesin diye. Sadece öğlen yazabiliyorum 1 saat onda da çok aç oluyorum. Neyse eve gelince de 9 oluyor ben o kadar yoruluyorum ki başım ağrıyor gözlerim yanıyor üzerine hasta oluyorum zor yazıyorum konuşmaya mecalim kalmıyor bana diyor ki önceden böyle değildin sahiplenirdin umursardın sanki benimle boş kaldıkca konusuyormuşsun gibi hissediyorum diyorgit gel telefona mesaj yok böyle mi olacaktı bana reva gördüğün bu muydu modunda bide çok seviyorum gerçekten.. ama mesleğimden geleceğimden vazgeçemem ki çok eksigim var
Ya çok haklısınız tıpatıp aynısını düşündüm bende çünkü bir sürü konu okudum gecmiste neler neler söyleniyordu erkek oluncaErkek ilgilenmiyor diye konu açılsaydı,atmasın,bir dk boş vakit bulup mesaj atabilir ,derdik,diyorum.
Zaten yazıyorum da çabuk uyumak zorunda kalıyorum çok erken kalkmak zorundayım onunla konuşmuyor değilim yaniYolda arasanız onunda gönlü olsa nasıl olur. Yoruluyorsunuz tamam ama insanda sevdiğini özler.Bu yüzden hak verdim nişanliniza
Hahahah çok güzel düşünmüşsünüz teşekkür ederim bu sefer de der ki bişey söyledin devamını getirZamanlı mesaj ayarla.
Saatte bir otomatik mesaj gitsin.
Özledim.. iyi ki varsın.. vs vs tarzı msjlar
Ama bunu belirtceksin :)Hahahah çok güzel düşünmüşsünüz teşekkür ederim bu sefer de der ki bişey söyledin devamını getir
Yolda dolmuşa biniyorum ayakta değilsem yazabiliyorumYolda neden yazışmıyor/konuşmuyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?