Nişanlımla düğün tarihi krizi:(((

işi inada bindirmeden tatlı dille çok rahat halledebilirmişsin canım ya. aaa dayının oğlu da mı gelecek çok sevindim falan deseydin o anda. tamam 29 ekime yer bakalım falan deseydin. bikaç gün sonra da yaa havalar bozulur mu acaba dışarda yapıcaz düğünü ben telaşlandım şimdi falan, dayının oğluna bir sorsak mı cumadan atlayıp gelsinler düğünümüzde olmalarını çok isterim, en son da onların da olmasını çok isterim ama bizim için zor olacak yine de sen bilirsin ama hep hayalim baharda evlenmekti baharı da kaçırmış olacağız falan gibiiiiii.... alttan girip üstten çıkarak kabul ettirirmişsin.

bu insanları da hiç anlamıyorum hakketen! bu ne terbiyesizlik ki düğünü şu tarihe yapın deniyor! olur başka!! gerdeği de sorun bi dayısının oğluna ne zaman olsun sence diye töbe yareppiiimm

İşte insanların keyfine göre haraket etmek çok sinir bozucu.Tanımadığım insanlar için 2-3 hafta düğün ertelicekmişim

Kimseye sormadan karar veremiyor musunuz ikiniz? Boyle seyler goze kucuk gelebilir ama aslinda insanlarin karar alirken takindiklari tavir onemlidir
Annesinin ağzına bakıyor.Yok annesi söz vermişmiş bana sordu sanki
Sanırım alacağı bir maaş fazlasını düşünüyor

İşte istersen ağustos eylül gibigelinliği giyer önceden çekim yapmaya giderizdiyor.Düşünü artık ekstra masraf yapmayı bile göze aldılar.Sanki çok önemliler bu kadar.Kendileri evlenirken farklı şehirdendi ondan sadece kız evinde oldu düğün.Burada bile yapmadılar.Otobüsle kaç saat yol gittiler.Öyleyken böyle diyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…