- 29 Mayıs 2021
- 14.567
- 94.828
- 548
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yaşasam bunu 2 sn düşünmem. Ama işte konu sahibi hemen bitirme taraftarı değil, baskı oluşturmak istemem.Mantigi ile hareket etse düsünecek birsey yok. Ailede baba veya erkek kardesi yoksa damatlar ailenin erkek tarafi oluyor. Bu herif birak bunlara sahip cikmayi simdiden "terbiye" etme derdinde. Tabi ki kendi ailesini üstün tutarak.sirf ikinci nisani diye uzatiyor.
tabiki akşam gelsin ve konuşulsunAnneme anlatmicaktim ısrar edince anlattim.cok kızdı akşam gelsin konuşalım diyor
Bu aralar kavga çok oluyor.dun akşam beni aradı görümcemin kaynanası beni yemeğe çağırmış.bnde şaşırdım samimiyetimin olmadığı biri olduğu için acaba kaynanam mi geldi dedi dedim.annesine bişey denememe rağmen annemi yalancı konumuna düşürdün dedi.sonra damatlık bakmak için Ankara ya gittik dönüşünde de kız kardeşime gittik yemek fln yedik.orda kız kardeşim ve annem mutfaga servis için girmişler annesi yalnız kalmış halbuki öyle bişey yok ben vardım yanında bide nişanlımın ailesini yemeğe çağırdık çocuklarla zor olur diye eltim.ve eşimi cagirmadik bunları öne sürüyor.cagirmak.zorundada değilim.ses tonunu yükseltti saygısızca konuştu.annnesiyle benim.aramda dengeyi sağlayamaz belliki benim babam rahmetli sürekli onu soyluyor baba yok diye sahipsiz sandı annemi kız kardeşimi.one sürmesi hiç hoş olmadi
Kreşte çalışiyorum danismayimtabiki akşam gelsin ve konuşulsun
babanızın olmadığını nasıl öne sürüyor anlamadım
sahipsiz falan değilsiniz çok şükür anneniz kardeşiniz var
asıl annesi olmayan sahipsiz gibi oluyor bu hayatta
mesleğiniz var mı çalışıyor musunuz?
Bende gözden geçiriyorum.olmazsa bitircmBen yaşasam bunu 2 sn düşünmem. Ama işte konu sahibi hemen bitirme taraftarı değil, baskı oluşturmak istemem.
Bence annesine bişey deditttirmez dengeyi de kuramazAdam annem senden kıymetli mesajı veriyor. Evlendikten sonrasının fragmanı bu.
Bu aralar kavga çok oluyor.dun akşam beni aradı görümcemin kaynanası beni yemeğe çağırmış.bnde şaşırdım samimiyetimin olmadığı biri olduğu için acaba kaynanam mi geldi dedi dedim.annesine bişey denememe rağmen annemi yalancı konumuna düşürdün dedi.sonra damatlık bakmak için Ankara ya gittik dönüşünde de kız kardeşime gittik yemek fln yedik.orda kız kardeşim ve annem mutfaga servis için girmişler annesi yalnız kalmış halbuki öyle bişey yok ben vardım yanında bide nişanlımın ailesini yemeğe çağırdık çocuklarla zor olur diye eltim.ve eşimi cagirmadik bunları öne sürüyor.cagirmak.zorundada değilim.ses tonunu yükseltti saygısızca konuştu.annnesiyle benim.aramda dengeyi sağlayamaz belliki benim babam rahmetli sürekli onu soyluyor baba yok diye sahipsiz sandı annemi kız kardeşimi.one sürmesi hiç hoş olmadi
Neleri öne sürüyorYuh artik daha, kac ablacim kac
Yaşim 30 ikinci nişanım hep beni buluyor böyleleriof bu erkeklere niye böyle ya. tam evlenme arefesinde aileleri gözünde mükemmel..
evlendikten sonra neler yaşayacağını düşünmek dahi istemiyorum...
yaşının küçük olduğunu hissettim... önüne çok daha iyi insanlar çıkar...
Neleri öne sürüyor
Evlenmeden önce ne yaşıyorsan bunu 10'la çarp. Çarptın mı ? Hah, şimdi sıkı dur evlendikten sonra değil 10 katını 100 katını yaşayacaksın.Bence annesine bişey deditttirmez dengeyi de kuramaz
Niye abisini cagirmadigimi öne sürüyor çağırmak zorundayiz sankiRezalet bir insan ve aile. Koşarak kaç bununla evlenmek gibi bir hata sakın yapma
Bu 2 oldu gözden gecircem annemde çok kizdi.aksam gelsin konuscm diyorNisanliniz sizi sevmiyor sırf evlenmek için evleniyor.
Eski açmış olduğunuz konu vardı hatırlarsanız hatta oraya yorum yapmıştım kayınpeder evlenince oğlu için birikim yapar siz de kirayı ödersiniz gibi öneride bulunmuştu ki nisanliniz çok iyi bir kurumda çalışıyor.
Nisanliniz ve ailesi sırf sizi çalışan gelin/maaşlı gelin olarak görüyor ve o yüzden evlenmenizi istiyorlar.
Sizin yerinizde olsam bu evliliği tekrar düşünürum.
Sen 7/24 misafir ağırlarsın evlenince. Asla eksik olmaz misafirin. Evin hanımı değilde, çalışanı gibi olursun. Bana öyle geldi. Şimdiden milletin evine kimi çağırıp kimi çağırmayacağına karar veren adam evlenince evin sahibi benim moduna girer. Sana da ailesini ağırlamak kalır.Niye abisini cagirmadigimi öne sürüyor çağırmak zorundayiz sanki
Aynen abisini çağırmak zorundamiyizSen 7/24 misafir ağırlarsın evlenince. Asla eksik olmaz misafirin. Evin hanımı değilde, çalışanı gibi olursun. Bana öyle geldi. Şimdiden milletin evine kimi çağırıp kimi çağırmayacağına karar veren adam evlenince evin sahibi benim moduna girer. Sana da ailesini ağırlamak kalır.
Bunları görüp, yaşayıp da bu insanları nikah ile ödüllendirmeyeceksiniz değil mi?Bu aralar kavga çok oluyor.dun akşam beni aradı görümcemin kaynanası beni yemeğe çağırmış.bnde şaşırdım samimiyetimin olmadığı biri olduğu için acaba kaynanam mi geldi dedi dedim.annesine bişey denememe rağmen annemi yalancı konumuna düşürdün dedi.sonra damatlık bakmak için Ankara ya gittik dönüşünde de kız kardeşime gittik yemek fln yedik.orda kız kardeşim ve annem mutfaga servis için girmişler annesi yalnız kalmış halbuki öyle bişey yok ben vardım yanında bide nişanlımın ailesini yemeğe çağırdık çocuklarla zor olur diye eltim.ve eşimi cagirmadik bunları öne sürüyor.cagirmak.zorundada değilim.ses tonunu yükseltti saygısızca konuştu.annnesiyle benim.aramda dengeyi sağlayamaz belliki benim babam rahmetli sürekli onu soyluyor baba yok diye sahipsiz sandı annemi kız kardeşimi.one sürmesi hiç hoş olmadi