• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımla dün kavga ettim ne yapmalıyım bilmiyorum

Ben sizin yerinizde olsam, bu nişanı atar hemen terapistin yolunu tutarım.

Zira hep benzer kişileri seçiyorsanız standartları çok düşük tutuyor olabilirsiniz. Bu biraz da kendine öz güvenle ilişkili, genelde yanlış kişi seçenler önlem almazsa sonraki kişileri de hatalı seçiyor. Normalde ikinci buluşmada engellenecek kişilerle ilişki devam ediyor.

Bu konuya dikkat ederseniz, sizi çok mutlu edecek saygıdeğer birini rahatça bulacağınıza ben inanıyorum.
Cahil insana laf anlatmak zor

Bence annesine bişey deditttirmez dengeyi de kuramaz
Elin oğlu kalkıp ölmüş babamın arkasından laf edecek, -bırak anasını - bacısının kaynanasının hakkını koruyacak beni de ezecek. Nasıl tiksinmiyorsunuz böyle magandalardan? İsterse 3.4. olsun. Nişan denen şey karşındakini tanıma ölçme evresi. Yüzük takıp yemek vermek işin eğlencesi. Annenizi de böyle eziklemeye kalkabilir sonuçta annenizin de "sahibi" yok. Bunları hoş görüp evlenirseniz evlenince düzelmiyorlar bilin. Anasına ve oğluna köle olup ses çıkarmadığınız sürece mutlu olabilirsiniz sadece.

Saygıdan ziyade ahlak yoksunu birisi

Eh o zaman konusup uzatacak ne var? Ben esimle 30 yasimdan sonra tanisip evlenip cocuk sahibi oldum. Yasin 30 diye basini yakmana gerek yok. Böyle birini kendine es diye layik görme. Ilerde bu düsünceyle bosanamazsin da

Elin oğlu kalkıp ölmüş babamın arkasından laf edecek, -bırak anasını - bacısının kaynanasının hakkını koruyacak beni de ezecek. Nasıl tiksinmiyorsunuz böyle magandalardan? İsterse 3.4. olsun. Nişan denen şey karşındakini tanıma ölçme evresi. Yüzük takıp yemek vermek işin eğlencesi. Annenizi de böyle eziklemeye kalkabilir sonuçta annenizin de "sahibi" yok. Bunları hoş görüp evlenirseniz evlenince düzelmiyorlar bilin. Anasına ve oğluna köle olup ses çıkarmadığınız sürece mutlu olabilirsiniz sadece.
Dün bn gerekeni soyledim

Ben sizin yerinizde olsam, bu nişanı atar hemen terapistin yolunu tutarım.

Zira hep benzer kişileri seçiyorsanız standartları çok düşük tutuyor olabilirsiniz. Bu biraz da kendine öz güvenle ilişkili, genelde yanlış kişi seçenler önlem almazsa sonraki kişileri de hatalı seçiyor. Normalde ikinci buluşmada engellenecek kişilerle ilişki devam ediyor.

Bu konuya dikkat ederseniz, sizi çok mutlu edecek saygıdeğer birini rahatça bulacağınıza ben inanıyorum.
Görücü usulü oldu ilk tanışmada ikinci nisan olduğu için korkmuştum hemen evt demedim hemen onayladı kendisi

Eh o zaman konusup uzatacak ne var? Ben esimle 30 yasimdan sonra tanisip evlenip cocuk sahibi oldum. Yasin 30 diye basini yakmana gerek yok. Böyle birini kendine es diye layik görme. Ilerde bu düsünceyle bosanamazsin da
İkinci nisanim

Ikinci nisan ilk bosanmaktan daha iyi degil mi? Hocalar bile artik nisanda nikah kiymayin nisanlar bozulabilir diyor. Burda bir kac kere yazmisligim var: benimle ayni gün evlenen bir kiz nisanlisindan dayak yedigi halde evlendi. Sebep: bir kere ortaya cikilmis mis. Herkes biliyormus. Isin garip tarafi kizin annesinin de dayak yediginden haber vardi. Bizim bir enistenin eski nisanlisi basini acmasini istedigi icin nisani atti. Eh kiz hakli mi hakli. Hakli sebeplerden nisan atani kimse ayiplamaz korkmayin bu kadar

Bnde onu diyorum eltim beni yemeğe cagirmadi ben hiç laf etmedim gelmis abimi cagirmadin diyor
Bnde onu diyorum eltim beni yemeğe cagirmadi ben hiç laf etmedim gelmis abimi cagirmadin diyor
Burada açılan boşanma konularının çoğunda ‘’nişanlıyken de sorun yaşamıştık diye’’ başlıyor.Ben ikinci evliliğimi yaptım iki durumuda yaşadım nasıl başlarsa öyle gitmiyor hep daha beteri oluyor evlenince.İlk evliliğimde bir sürü sorun yaşadık,o zaman küçüktüm evlenince böyle olmaz ya diye düşünüp evlendim.Çok söyledi çevremdeki insanlar ayrıl diye.Sonuç olarak hepsi haklı çıktı.İkinci evliliğime karar verdiğimde nikah günü bile sorun çıksa kalkarım o masadan demiştim.Evlenene kadar hiçbir sorun çıkmadı.Evlenince de eşimin tutumu aynen devam etti.Ama siz daha önce çok konu açmışsınız,çoğu kişi güzel akılda vermiş muhtemelen evlenirsiniz,ileriki yıllarda da bu sorunların farklı versiyonunu anlatırsınız

Bu aralar kavga çok oluyor.dun akşam beni aradı görümcemin kaynanası beni yemeğe çağırmış.bnde şaşırdım samimiyetimin olmadığı biri olduğu için acaba kaynanam mi geldi dedi dedim.annesine bişey denememe rağmen annemi yalancı konumuna düşürdün dedi.sonra damatlık bakmak için Ankara ya gittik dönüşünde de kız kardeşime gittik yemek fln yedik.orda kız kardeşim ve annem mutfaga servis için girmişler annesi yalnız kalmış halbuki öyle bişey yok ben vardım yanında bide nişanlımın ailesini yemeğe çağırdık çocuklarla zor olur diye eltim.ve eşimi cagirmadik bunları öne sürüyor.cagirmak.zorundada değilim.ses tonunu yükseltti saygısızca konuştu.annnesiyle benim.aramda dengeyi sağlayamaz belliki benim babam rahmetli sürekli onu soyluyor baba yok diye sahipsiz sandı annemi kız kardeşimi.one sürmesi hiç hoş olmadi
Arkana bakmadan kaç bu resmen fargman bana da dediler de ben dinlememistim suan o kadar pişmanım ki

Back
X