• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımla dün kavga ettim ne yapmalıyım bilmiyorum

Aman boşverin yahu evlenmeye meraklı aynen yazdığınız gibi dişünüyorum
Yanlış kişiyle evliliğin nasıl acı acı girdiğini şu an bilmiyor tabi 😏 Mesela Benim teyze kızının çilesi ta ilk geceden başlamıştı yoğun kanmadan ölecekti kız az kalsın sonra gelsin dayaklar aldatmalar ailesi adamın elinden zor aldı değer mi bunları yaşamaya bilemiyorum çok acı

Yanlış kişiyle evliliğin nasıl acı acı girdiğini şu an bilmiyor tabi 😏 Mesela Benim teyze kızının çilesi ta ilk geceden başlamıştı yoğun kanmadan ölecekti kız az kalsın sonra gelsin dayaklar aldatmalar ailesi adamın elinden zor aldı değer mi bunları yaşamaya bilemiyorum çok acı
Aldatma.varsa bnm istediğim için bitmiştir

valla komik
farkındaysanız birçok şeyi görmezden geliyorsunuz
mesela nişanlınız kadınları 2. sınıf hesabına alıyor
gittiğiniz türlü nişanlarda sizinle hiç ilgilenmeyişinden belli
biraz acı konuştum ama gerçek bu maalesef
Evt şimdide balkona çıksa bile söylüyor hemen geliyorum diyor umrumda da degil

Bu aralar kavga çok oluyor.dun akşam beni aradı görümcemin kaynanası beni yemeğe çağırmış.bnde şaşırdım samimiyetimin olmadığı biri olduğu için acaba kaynanam mi geldi dedi dedim.annesine bişey denememe rağmen annemi yalancı konumuna düşürdün dedi.sonra damatlık bakmak için Ankara ya gittik dönüşünde de kız kardeşime gittik yemek fln yedik.orda kız kardeşim ve annem mutfaga servis için girmişler annesi yalnız kalmış halbuki öyle bişey yok ben vardım yanında bide nişanlımın ailesini yemeğe çağırdık çocuklarla zor olur diye eltim.ve eşimi cagirmadik bunları öne sürüyor.cagirmak.zorundada değilim.ses tonunu yükseltti saygısızca konuştu.annnesiyle benim.aramda dengeyi sağlayamaz belliki benim babam rahmetli sürekli onu soyluyor baba yok diye sahipsiz sandı annemi kız kardeşimi.one sürmesi hiç hoş olmadi
Şimdiden her şeyde bir sorun çıkarıyor. Bence ıyı düşün. Boşanmak o kadar zor ki. 6 yıl oldu hala kabuslarıma gırıyor.

Şimdiden her şeyde bir sorun çıkarıyor. Bence ıyı düşün. Boşanmak o kadar zor ki. 6 yıl oldu hala kabuslarıma gırıyor.
Kendi bilir kendimi.ovmiyorum.ben gibi temiz birini bulamaz simdiler bozuk

Kendi bilir kendimi.ovmiyorum.ben gibi temiz birini bulamaz simdiler bozuk
Vallaha temızlıkle olmuyor aılenın mukemmellıgı ile olmuyor nasip ve şans. Bence akıllı davranmak güzel secım yapmak gerekıyor. Yüce rabbım gosterıyor. Biz ısrarla gormuyoruz

Vallaha temızlıkle olmuyor aılenın mukemmellıgı ile olmuyor nasip ve şans. Bence akıllı davranmak güzel secım yapmak gerekıyor. Yüce rabbım gosterıyor. Biz ısrarla gormuyoruz
[/QUOTE
Haklisin

Temizlikte önemli düzgün kız.mi kaldı evlenilcek düzgün erkekte yok

Bu adamla mutlu olma ihtimalin dahi yok..
Ölmüş bir insanla ilgili nasıl konuşabilir ki babasız kalmışsanız bu sizin bir ayıbınızmış gibi hayatımda ilk defa böyle çiğ iğrenç bir şey duyuyorum.
Anası yalnız kalmışmış eeee sonuç?
Ya gidip bir de insanmış gibi karşınıza alıp konuşuyorsunuz.
Saniye durmayıp o an fırlatmalıydınız yüzüğü nesi zormuş nişan atmanın?
Yüzüğü çıkarınca bitiyor evlende gör bakalım boşanmak nasıl bir şeymiş yüzüğü çıkarmakla bitiyor muymuş kucağında çocukla daha mı kolaymış..

Bu adamla mutlu olma ihtimalin dahi yok..
Ölmüş bir insanla ilgili nasıl konuşabilir ki babasız kalmışsanız bu sizin bir ayıbınızmış gibi hayatımda ilk defa böyle çiğ iğrenç bir şey duyuyorum.
Anası yalnız kalmışmış eeee sonuç?
Ya gidip bir de insanmış gibi karşınıza alıp konuşuyorsunuz.
Saniye durmayıp o an fırlatmalıydınız yüzüğü nesi zormuş nişan atmanın?
Yüzüğü çıkarınca bitiyor evlende gör bakalım boşanmak nasıl bir şeymiş yüzüğü çıkarmakla bitiyor muymuş kucağında çocukla daha mı kolaymış..
Yani bilinçaltına diyor ki, sen babasızsın kimsen yok sahipsizsin, yalnız kalacaksın sus fazla konuşma tahammül et çek beni benden kaç kimin var ki?

Yani bilinçaltına diyor ki, sen babasızsın kimsen yok sahipsizsin, yalnız kalacaksın sus fazla konuşma tahammül et çek beni benden kaç kimin var ki?
Evet aynen çok değişik geldi bana yani aklım almadı açıkçası.
Babasız olmasına laf eden bir dingil sanki allahtan değilmiş gibi sanki kendileri ölmeyecekmiş gibi ve buna rağmen devam eden bir kadın.
Ha bir de kendine o kadar değer vermiyor ki ben temizim ama diyor onu da bir marifet olarak görüyor..
Evlenince onu da verecek böylece kendince değeri sıfırlanacak çünkü en önemli şeyini verecek kendince..
Kendine güven sıfır..
Kendine sevgi sıfır..
Nişan atmak zormuş kafa da çalışmıyor biliyorum banlanıcam ama razıyım uzun zamandır bir kadının kendine değer vermemesine bu kadar sinir olmamıştım çünkü.

Back
X